pradziai paziuret ar ratas (vertikaliai ziurint) stovi:
1. /-----\
2. |-----|
3. /-----/
jei panasiausiai i trecia varianta arba sveikasis ratas mazdaug vertikaliai, o mushtas pasvires po masina - ziurek apatini sarnyra. jis nuo smugio gali buti suejes i shake. kilstelk masina ant domkrato, atleisk sarnyra laikancias dvi verzles ir truktelk sarnyra lauk. suvarzyk ir vel bandyk vazinet.
o siaip geriausia vaziuok i rimtesni servisa pas meistrus, kurie daro suvedimus ir jie tau pasakys kas kur nutiko.
tai va paziurejau va katik sake nelenkta bet sarnyras apatinis tai kazkaip keistai atrodo kampas jo labai man nepatinka, ar tik nebus biski patrauktas o ratai tai stovi \----/ (na ziurint is priekio) kazkaip ir normaliai tik kad desinis biski tiesesnis, kairysis daugiau bet kai ziurejau iskart po susidurimo matosi kad tik biski purvai ties sujungimais tarpeliukai vos vos matomi pasidare tikrai matyciau kurioje vietoje kas pasmigo ar issitrauke nes matytusi kurp purvas nuimtas visai o pas mane paziurejus visas purvas liko savo vietose nesimato kad kur butu nutrupeje jauciu su sarnyrais bus beda, gi dar ir ratas kairys i kaire pasisukes kai desinys stovi tiesiai tai man atrodo vairo trauke arba jos angali bus patempe . galvoju ar tik nereikes varyt rytoj pas meistriuka kur suvedima daro tai jis man pries metus kai norejau pasidaryti pasake kur ka pasikeist ir nieko neeme na ka pasikeiciau viska pasidariau suvedima