Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 (c4) neefektyvus stabdziai siltu oru  (Skaityta 1019 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, mano audele (c4, 2.3 variklis, ABS nera) uzpuole bacilos :D zodziu kol lauke yra salta, tada pagrindiniai stabdziai veikia gerai ir be priekaistu, nuspaudus pedala stabdo iskart...taciau vos tik orams atsilus ir pasiekus 0 ar net pliusine temperatura, vat pvz kad ir siandien stabdziai tokiu siltesnius oru pradeda prastai veikti...nuspaudi pedala, bet vos vos stoja masina...baisu taip net vazineti po miesta...kame gali buti problema? ar cia kalta pati vakumine stabdziu pompa ir jau laikas ja restauruoti, t.y. keisti tuos voztuvelius, kurie ten keiciasi, ar geriau ieskotis isvis kitos vakumines pompos? o gal isvis cia net ne pompa kalta, o kazkas kitas? aciu uz patarimus.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
nejaugi niekas nieko nezino ir negali patarti man situo klausimu... :(

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bent aš pradėčiau nuo kaladėlių keitimo...

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Nezinau ar kaladeles kaltos,bet si problema ir pas mane dbr atsirado kaip atsilo orai.audi c4 2.6q.rudeni sudeti visi 4 nauji brembo diskai ir visos naujos kaladeles gerai nepamenu bet atrodo remsa.kaip buwo saltesni orai tai stabde puikiai,dbr tas efektyvumas dingo,sakau gal kokiu siuksliu prisirinko ar dar ko.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
pas mane visur stovi kaladeles taip pat remsa, gale rudeni viskas pakeista absoliuciai - diskai, kaladeles, naujai perrinkti suportai. priekyje kaladeles dar buvo pakankamo storio, todel nieko nekeiciau....rudeni spalio menesi praejau tecnnine apziura be jokiu problemu, nes visuose ratuose stabdziu efektyvumas buvo pakankamas, rankinis veikia labai gerai...nesuprantu, kur konkreciai ieskoti problemos...

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
pas mane buvo taipat pakeiciau stabdziu pusle ir stabziai kaip nauji:-)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
gal jau stabdziu skystis nekoks.. as pasikeiciau pas save skysti ir stabdziai minkstesni pasidare

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
Skystis nesenai keistas...