Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar tinka vairo stiprintuvo siurblys audi 100 90m i 86m???  (Skaityta 1523 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
laba taigi rasinejaus cia ieskojau bedo stabdziu sistemoj ir kad ir surestauruotas mano buvo siurblys pasirodo jis buvo surestauruotas kad neleistu o pats kaip siurblys vairo stiprintuvo jau prastai atlieka darba.. taigi db noriu paklausti ar tiktu man visi siurbliai vairo stiprintuvo pas mane 86m 100 2.2 ir noreciau det siurbly 90m 100 2.3 tai ar ju siurbliai vairo stiprintuvo budavo vienodi ???

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
vienodi vienodi  tie siurbliai pas 2.2 2.3 2.0 penkiacilindres šimtines  tai tau uz 200 tik gumeles po varztais pakeite gerai padirbejo  :)

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
:DDDD aciu uz info nu matai del to manau praverstu "siknarankiu meistru " garbes skiltis :-] nors tie patys db man tvarko stabdzius kurie surestauravo siurbly ;) o siaip imanoma surestauruot siurbly ar ne ta prasme pas mane jis ten ilgiau jau kaupia ta slegi kad grazint i rezervuara ar neimanoma surestauruot nes as jiem pasakiau siand kad taigi jus restauravot :D tai jie man pasake kad tipo ten vidui neimanoma surestauruot...o kaip is tiesu yra ???

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
turiu gera siurbli kaune :)

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
uz kiek ?? :) ir kelintu metu restauruotas ???

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
kiek zinau neresteruotas :)80lt uz ji

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
ir neslapias ??? :)