Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar sugedus vairo kolonelei, vaziuojant jinai gali barsketi?  (Skaityta 1563 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Ar sugedus vairo kolonelei, vaziuojant jinai gali barsketi? nes pakeisti armortikai katk , tech abziuroj irgi nieko neranda, o gerai ir greitai i sonus pajudinus vaira laisvumas ir trankosi biski taip, o girdisi garsas kaip vaziuoji per smulkias duobites, taip barska prieki biski kazkas.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Ar sugedus vairo kolonelei, vaziuojant jinai gali barsketi? nes pakeisti armortikai katk , tech abziuroj irgi nieko neranda, o gerai ir greitai i sonus pajudinus vaira laisvumas ir trankosi biski taip, o girdisi garsas kaip vaziuoji per smulkias duobites, taip barska prieki biski kazkas.
tai gal stabilizatoriai traukiu ? :) bet siaip pasakinejus tai koloneles simptomai...

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Ir as taip pradzioj maniau, kai manoji barskejo. Nuvariau pas sarnyristus, sako 8 sarnyrai pas tave vyruti  :-]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Neįsivaizduoju kaip dar galima važiuot jei barška 8 šarnyrai

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Pradzioj buvau vienam servise, tai buvo rastas desines puses apatinis priekinis sarnyras ir kaires puses stabilizatoriaus trauke. Po kokio menesio nuvaziavau restauruot i draugystes g. kaune. Patikrine rado 8  :D gal is tu 8 dar keli puse velnio buvo, bet patvarke prie to pacio  :D

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
zodziu , masina vietoj stovi as ja pajudinu , pati prieki taip kaip tikrinant amortikus ir kazkas barska  :E reikes issamiau pazieti

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
barska ir pas mane stovint vietoj ir sukiojant vaira, kai masina neuzkurta

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
siandien paziurejau isamiau , bet taip nieko ir nepamaciau :S siaip amortikai dirba kaip turi buti , gerai , vazsiuojant per dideles duobes to nesijaucia, o per mazytes va tada ir pasijaucia, pajudinau abu sonus ir abiejose pusese taip klinksi kazkas priekije (garsas kazkur prie atraminiu). Idejau geltonus amortikus , kaip uzsakynejau , paziurejo pagal kataloga tipo stock sake ir , kad tinka ant mano spiruokliu , o ar negali but , kad jie per trumpi ir man reikia sport spiruokliu?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
amortizatorių atraminiai guoliai?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį

taip , bet viska perdejo , paziurejo tai buvo gerai.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį

o koks čia automobilis? (r)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį

A4 B6 TDI 1.9 2002 . 96kw

Neprisijungęs samelk

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Man irgi atrodo, kad atraminiai guoliai. O taigi keiciant priekinius amortikus gi nelieciamas atraminis guolis. Ar as klystu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Judinant i sonus jeigu dauzosi, pagrinde buna stabilizatorius, gal tau pakeite tik traukutes ,o vidiniu gumu nepakeite.

A4 B6 TDI 1.9 2002 . 96kw