Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar imanoma paciam priekiniu tiesiu sakiu salenblokus pasikeist?  (Skaityta 2413 kartus)

Neprisijungęs Gedimo

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
O gal reik ten kokiu spec irankiu, tepalu ar dar ko nors?  (v)

Nepykit uz tokius klausimus, bet nusprendziau kai kuriuos darbus pats darytis  ?!?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
imanoma, tik preso reikia

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
o su plaktuku ipresuot neina? zinau draugelis ikaldavo :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Savaitgali keiciau savo sailenblokus. Presavom. Kazkaip su plaktuku neprotinga atrodo kalti...  :V
iskalti senus lauk - kitas reikalas (+)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
o sunkiai pasikeitei? turiu nusipirkes, bet vis nedrystu keisti, jei dar be preso neiseina, tai tada nera ko kist nagu paciam, zinau kad draugas su plaktuku ir mazdai ir civikui ikale, pasidare  ten visokiu vamzduku suduku, ir viskas gerai isejo...  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
nepamirstame, kad didelius skirtumas yra - kokioje pozicijoje uzverziamas sailentblokas t.y. jis turi buti uzverziamas kuomet masina stovi ant savo ratu.

Neprisijungęs Gedimo

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
na dekui uz info, reiskias vel varysim i garaziuka technikos gatvej.. tik kad vasara niekaip laikas nesutampa..  :-{

Neprisijungęs wortex

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
su plaktuku niekas nebus , reikia KUJIO arba preso  (!?)  :-] :-]

• Žiūrėti profilį
bet spaustuvas irgi tiko :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
su spaustuvais zinok bandem, tai kazko tai jie per silpni, neiseina su spaustuvais  :)

• Žiūrėti profilį
su spaustuvais zinok bandem, tai kazko tai jie per silpni, neiseina su spaustuvais  :)
stipriu ranku reikia :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
na gal tau iseis :) mum tai neisejo   :V

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
su kokiu domkratu meginkit jei varstotas slabnas :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
donkrata problematiska itvirtinti  :V su kujeliu atsargiai uzsidejus dar koki vamzduka galima ir ikalti  :)

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
O gal reik ten kokiu spec irankiu, tepalu ar dar ko nors?  (v)

Nepykit uz tokius klausimus, bet nusprendziau kai kuriuos darbus pats darytis  ?!?
Tai ir pirmyn draugas mielas, ten tikrai nera taip sunku praeita savaitgali pasikeiciau, cia kalba eina apie oooo A4 garaziniai nugasdino ''oi labai daug darbo, pradziai nuo 40lt uz viena ivore(sailenbloka)" pakeitima uzsisauke pagailo man 80lt :O(nes ant abieju virsutiniu traukiu paplisusios buvo. tai darbais apsiemiau pats gaila kad su telefu nepafotkinau darbu eigos.
O siaip darbu eiga mazdaug tokia:
nusiemi ratuka, atkabini vairo traukes antgali, atsisuki dvieju virsutiniu traukiu ta bendra ilga tipo specifini  varsta(priestai pasipurskes su magiskuoju WD40, nes mane buvo nugazdine kad tas varstas beatsukant dazniausiai luzta), atssikabini tas traukutes nuo (sakes?), atsidares varikio antvoza atsuki tris virsutines sakes verzles, atsisuki apatini amaortizatoriaus varsta. Na ir isitrauki ta visa sake ar stupica nzn pamirsau pavadinima, nusisuki virsutnu dangteli, atsisuki  nusiemi traukutes viena ar dvi, tada issikali laukan sailenblokus.
Tada jei reik issivalai su smulkiu svitriniu skyle kur buvo senas ir kur isipresuos nauja ivore, aptepi su kuokiu tirstu tepaliuku pvz. ''salidolu'',kad geriau listu,  tada jau pagal galimybes ar po presu ar kokiais kitais budais, as tai naudojau varstota(spaustuva) ir tada presuoji. Svarbiausiai kad ivore listu tiesiai, tik jokiu budu nekalk, neremk, nespausk, per ivores guma, nes gali iskart mest laukan, supresuoji ligiai kad is abieju sonu butu vienodai islinde zodziu kaip buvo senas ir tada atvirkcia isardimui chronologine tvarka surinkineji. svarbiausiai kai suverzinesi kad traukes, amortizatorius butu darbineje padetyje. dar labai svarbu ka pamirsau pamineti kad reik ir nepamirst ir aluciu atsigaivint :D. na tada kai viska surinksi dumk i trasa ir megaukis tais pinigais kuriuos sutaupiai ir neatidaviai sudarankiams uz vadinama darba (aa). Na parasyk kaip sekes.sekmes :D

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
..... atsisuki dvieju virsutiniu traukiu ta bendra ilga tipo specifini  varsta(priestai pasipurskes su magiskuoju WD40, nes mane buvo nugazdine kad tas varstas beatsukant dazniausiai luzta) .....
Pridesiu nuo saves is patirties... ;)  Tikrai buna, kad "galva" jam nusisuka, o tada nors dainuok... (+)  Patarimas, jei matai kad neatsisuka (o jo neprasukes, neistrauksi) tai ir nenaudok zveriskos jegos... (-)  Geriau maza dujine kaitinimo lempa gerai pakaitink, pridenges skardeles gabaliuku sarnyrus, kad gumos neiskeptu ir tada jokiu problemu... :)

Neprisijungęs Tallawah

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Su kokiu presu reikia išspausti lauk šakės įvores ant audi 80. Šiandien visą dieną prasiknisau ir padariau tik tokius dalykus, išardžiau, išėmiau šakę, sulanksčiau ją (nes nėjo nei iškalt, nei išstūmt, bandžaiu su domkratu) tuomėt suremontavau ją, užlanksčiau kaip buvo, kad tiktų ir surinkau viską atgal, taip ir neįdėjęs naujų įvorių.

Jos ten atrodo tokios užrudijusios, kad net tarpo tarp įvorės ir šakės nėra. Atrodo būtų suvirinta.

Ką daryti, gal bus kokių patarimų?

Esu žalias, tai ir klausiu, nes norėčiau padaryti tai pats, net tik todėl, kad sutaupyti pinigų, bet ir todėl, kad patinka krapštytis pačiam. :)

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
o gal kas paaiskins kaip yra tos pacios audi a4 sarnyrai restauruojami? :think:

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
o gal kas paaiskins kaip yra tos pacios audi a4 sarnyrai restauruojami? :think:
keiciamas plasmase,kuri apspaudzia oduoli.tikiuosi suprantamai parasiau?

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
suprantamai, o tai reikia apacioje ispjauti ta saiba ir paskui ji vel uzvirinama ar kaip

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
nieko pjauti nereikia  :goodboy: tiesiog apslifuoji uzvalcuota kanteli ir ismusi lauk visa obuoli kartu su dangteliu.seip galiu aprasyti visa procesa nuo a iki z jei ka domina tokia info

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na tai manau aisku kad domina,ir tema tinkanti tam ,tai pasakok (+)