Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar gali buti kaltas smagratis?  (Skaityta 902 kartus)

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
ar gali buti kaltas smagratis?
« Topic Start: 2010 Lapkričio 13, 17:23:49 »
kalba eis apie audi a6 2000m. 1,9 tdi 81 kw automatas
kai nusipirkau masina po kiek laiko pastebojau, kad ji driaba, tai yra kai palakstai ar staigiau is vietos isvaziuoji ji pradedavo drebeti. spaudziant gaza ant tam tikru apsuku ji pradedavo drebeti apie 2 sek. jausmas toks kaip per akmenini gindini pravaziuotum. bet po kokios savaites ramiau pavazinejus ta vibracija dingdavo. jei vel kada palakstai vel atsiranda vibracija. tai kiek su kuo kalbejau visi sakydavo, kad tai automatas gryba pjauna. kadangi as randuosi ne lt tai grizes i lt nuvaziavau pas automato meistrus bet pries tai bandziau palakstyti, kad atsirastu ta vibrcija ,bet kaip tycia ji neatsirado  :) buvau turbut pas kokius 4 automato meistrus, dariausi diagnostika pas bajora, 4.2 servise, tmt bet nieko niekas su kompu nerado, o is pasakojimu visi teige, kad panasu i kaskokia tai pusle, bet visi sake neimk i galva ir vazinek ne su tokiom vazineja.taip ir padariau.bet va viena diena ryte masinai paspaudinejau staigiau gaza ant laisvu, kad paziuret koki duma meta ir po pradejau vaziuoti ir ant laisvu atsirado toks barskejimas, kad prie masinos neimanoma stoveti. nuo 900 iki 1100 apsuku ji barska atrodo kaip su metalu kur trankytu. paspaudus virs 1100 apsuku tas barskejimas pradingsta. masinoje niekas nepasikeite, nei trauka nei kas nors dar tik va tas nezmoniskas barskejimas. nuvaziavau pas meistrus tai patikrino varikli,purkstukus, vandens pompa, duslintuva bet nieko ir itarineja, kad tai smagratis,o pas kita nuvaziavau tai iskarto kai isgirdo tai pasake, kad spagratis.ka manot ar taip gali buti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 13, 20:07:42 sukūrė 7KAUNAS7 »

Neprisijungęs kickdown

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Re: ar gali buti kaltas smagratis?
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 19, 00:25:24 »
Greiciausiai ir bus smagratis, jei girdisi metalinis garsas...
Galetum pafilmuoti ta garsa, aiskiau butu.
Dar galimas dezes mechaninis gedimas, tokiu atveju gali ir nerodyti diagnostika, bet cia mazai sansu.

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Re: ar gali buti kaltas smagratis?
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 20, 23:56:14 »
pafilmuoti jau nepavyks, viso to garso kaltininkas buvo atsisukes smagracio varstas!  ff garsas buvo neitiketinas  :O atrodo, kad butu paskutinis variklio atodusis. bet beveik viskas issisprende prisukus smagracio varsta, tas garsas dingo. bet va man visvien neduoda ramybes smagratis galvoju visvien reikia dezia nusiimti ir isitikinti kaip kas tenai yra nes vaziuojant apsukos kartais sokineja 100 toks kaip pulsavimas, bet paspaudus daugiau jis dingsta ir buna tas va trukciojimas 2 kokiu sekundziu ir begius ne itin graziai meta bet cia manau gali buti kalta jau pusle. man vieni meistai sake, kad gal galetu padeti  automato tepalu keitimas bet nelabai noriu keisti kiek visokiu istoriju prisiklauses del tu tepalu keitimo tai net nezinau ar juos keisti, sako kad po to dar blogiau buna! teko pavazineti 98m. mitsubishiu su automatu tai buvau labai maloniai nustebes kaip veikia automatas  (y) net nesijaucia kaip begius meto!
na o del mano dezes tai reikia nuimti ir turbut ziureti i puslia ir i smagrati, gal kas zinot kokiu meistru kurie yra rimti savo srities meistrai? ir kiek pinigo tai kainuoja?