Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Allroad amortizatoriai, kur remontuoti pirkti?  (Skaityta 2419 kartus)

Neprisijungęs manatu

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, maniskio allraudo (2003m) jau amortikai parejo, vaziuojant pradejo joti. Gal kas esate keite ar restaurave?
Nes pirkti radau tai virs 10 000lt kainuoja (sako kad pirkti yra tik originalas).  O restauravimas beveik 4000lt.

Bet gal sakau kasnors pigesni varianta radote?

labai jau nebesinori daugiau i ji kisti, nes ir taip jau ir kuro siurbli restauravau ir pavarine ... nekalbant apie pagalviu keitima, kompresoriaus restauravima ;)

Bet i amortikus tikrai neketinu tiek investuoti. Kad ir kaip smagu su juo vazineti butu :)

tai jei tokios kainos gal as ta uroda dalimis pardavinesiu ;) (jei taip galesit kreiptis del variklio, kuro siurblio ir pavaru dezes ir t.t. ir kol vaziuoja dar pasimeginsit pries ardant :D )

Labai dekoju uz pagalba.

Neprisijungęs naujokasver8

• Įrašai: 676
    • Žiūrėti profilį
Gali deti paprastus amortizatorius

Neprisijungęs manatu

• Žiūrėti profilį
Gali deti paprastus amortizatorius
na matai kur buvau visi siulo tik originala arba rstauravima, o kaip ten su paprastais amortikai? kokius deti, nes ten ir davikliai jungiasi i galinius ir berods oras dar pasijungia... na bijau nusisneketi..
bet priekiniai tai kogero tiktu paprasti...
 na gal papasakosit kasnors placiau.

Neprisijungęs naujokasver8

• Įrašai: 676
    • Žiūrėti profilį
Esu pardaves komplekta amortizatoriu su spyruoklem, dejosi I alrouda.prailgina amortizatoriu, del aukscio.ir bedos baigias su oru.sveikus amortizatorius gali parduot

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
Ir is ALLROAD Liekas A6 atrodanti kaip allroadas  :facepalm:
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs manatu

• Žiūrėti profilį
ne ne vyryciai arba sugalvosiu kaip susitvarkyti amortikus arba as ja dalimis paleisiu, nors aisku butu apmaudu tiek ikisus i ta masina, dalimis isdalinti...

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Rusai Arnott deda,gal i Lt kas nors tokius veza,pasiskaityk pas rusus atsiliepimus.

https://www.arnottindustries.com/part_AUDI_yid17_pid124.html

bendrai tai cia jau ne pneumatika,tau netiks jei nori likt ant pneumo.

yra ir pneumo:

https://www.arnotteurope.com/audi-allroadquattro(c5a6chassis)-2000-air-suspension-products.aspx
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 19, 23:57:34 sukūrė T-max »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Aš siūlau šrote paieškoti ;)

Neprisijungęs manatu

• Žiūrėti profilį
niekad nesu pirkes nieko srote... o kas man garantuos kad tas amortikas bent jau nera blogesnis uz mano...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Rusai Arnott deda,gal i Lt kas nors tokius veza,pasiskaityk pas rusus atsiliepimus.

https://www.arnottindustries.com/part_AUDI_yid17_pid124.html

bendrai tai cia jau ne pneumatika,tau netiks jei nori likt ant pneumo.

yra ir pneumo:

https://www.arnotteurope.com/audi-allroadquattro(c5a6chassis)-2000-air-suspension-products.aspx
Tai cia tik pagalves.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį

niekad nesu pirkes nieko srote... o kas man garantuos kad tas amortikas bent jau nera blogesnis uz mano...
tai pirkau nuo vaziuojancios masinos.
Kame beda srote pirkt? Pirkdamas gerai apziuri, o jeigu kazkas ne taip gali betkada grazint.
Tas pats ir parduotuvej jeigu nekokybiska

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
tai pirkau nuo vaziuojancios masinos.
Kame beda srote pirkt? Pirkdamas gerai apziuri, o jeigu kazkas ne taip gali betkada grazint.
Tas pats ir parduotuvej jeigu nekokybiska

Naudotom detalėm gražinimas negalioja, o tuo labiau šrote.Pas mus ir liaudis įdomi, nusiperka , pavažinėja, po mėnesio atveža atgal, tai niekas ir nenori atgal imti ar keitalioti.

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį

Naudotom detalėm gražinimas negalioja, o tuo labiau šrote.Pas mus ir liaudis įdomi, nusiperka , pavažinėja, po mėnesio atveža atgal, tai niekas ir nenori atgal imti ar keitalioti.
nu jau nereikia tik. Viskam yra sava garantija, galu gale zmogiskas susitarimas. Neveltui srote visada uzsipurskia dazu, pazymi vietas, kad pats tu detaliu neardytum. Jeigu idejai ir neveikia, nuvezi ir iteiki atgal.
Tubta kartu taip esu dares ir tiek yra dare kiti