Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c-3 2.2l stabdziu perdarymas i 1.8l sistema apsimoka ar ne ?  (Skaityta 1053 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Labas vakaras rasau noredamas padiskutuoti apie stabdziu sitemas ir ju perdarymus :) Vienu zodziu turiu pats 100 86metu masina tikrai lb gera variklis puikiai dirba kebulas be rudeles pakaba tvarkinga todel gaila man su ja skirtis ir tikiuosi nesulauksiu atsakymu pats laikas keist masina nes pvz pas mane licnu tukstanciu kisenese nesimeto o savo masina as zinau puikiai o naujos nenoriu ir vel viska per nauja aiskintis... Vienu zodziu pas mane audi 100  2.2 86 su abs ir ta visa nesamoninga stabdziu sitema su kriausia ir hidrauliniu stabdziu stiprintuvu surista su vairo stiprintuvo siurbliu.Ir pas mane prasidejo problemos pries puse metu su stabdziai per kietas stabdziu pedalas pas mane ir pasikeiciau viska ka stabdziuse galima keist ir nedingo ta problema man anksciau klausiau kas dar gali pas mane but per bedos bet taip ir neisgirdau nieko naujo ko pats nezinociau..Bet man vienas meistras pasiule pasikeist visa stabdziu sistema i 1.8 100 su vairo stiprintuvu aceit ta stabdziu sistema neturi tokiu problemu kokias turi manoji tai ir noriu jusu paklaust ar apsimoka man ieskoti db 1.8 audines su vairo stiprintuvu kad butu siurblys geras dar del siurblio vairo stirpintuvo norejau paklausti ar 1.8 siurbliai tai pat begdavo puikiai kaip ir maniskis bego iki surestauravimo o gal jie patvaresni???? vienu zodziu noriu isgirtis ar apsimoketu man keisti stabdziu sistema ir ar tikrai neturesiu tada as problemu su stabdziais ??? aciu uz info.

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
kad pas viena,astuonis ar buna stiprintuvai aplamai?man atrodo geriau pasidomet devynesdiasimtos audines stabdziu sistema,nes ten vakumine pompa eina.cia siaip tik pamastymai..

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
ejo ir 1.8 su stiprintuvais..

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
turėjau 1,8i 88m. įleistarankę su stiprintuvu,siurblys irgi šlapias buvo,tik jis apačioj variklio sėdi,o ne viršuj kaip pas 2,2

šiaip net keista kad tiek perpurtęs jau nuleidi rankas,faktas kad vienas agregatas pas tave šlubuoja tik neaišku kuris.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
:)
tai as nenuleidziu bet sakau man minejo meistras kad tipo galima idet ta sistema stabdziu ir tipo problemu nebus tai as ir noriu issiaikint ar tikrai problemu nebus :) tai aisku as keisciau jaj tikrai nebutu bet kaip matau jog ir jose problemu budavo :)
o del slubavimo tai surasiu ir idesiu nauja stabdziu stiprintuva nes skaiciau vokieciu pls tai ka man db borto kompas supypsi iskart uzwedus warikli tai grynai tipo nusproges pas mane stiprintuvas stabdziu taip iseitu...bet jis irgi kiek zinau naujas apie 400 lt kainuoja  ff o jaj tada ta beda bus tai jau tikria nzn kame gali but problema nes wiskas keista buwo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 08, 02:11:20 sukūrė Wollker »