Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 priekinio rato virsus istumtas i vidu.  (Skaityta 1734 kartus)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
A6 priekinio rato virsus istumtas i vidu.
« Topic Start: 2011 Liepos 28, 11:01:06 »
Sveiki. preikinio rato virsus istumtas i vidu. traukes tiesios ir sakes tiesios, nei viena nera sulenkta, gal kas nors yra susidures su sia problema, ir zino kodel taip yra? galvoju, kad tik pats kelmas, stebule sulinkes. ka manot? A6 C5.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkai tokią? Viršuj viena traukė turi būt tiesi, kita lenkta

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
senai as ja turiu. taranavau sena rusiska kvadratini vazona. ir db negaliu rasti ka reikia keisti, kad istiesinti ta rata. vaziavau siandien stebule ziuret taip sunervino srote, tai pzd

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O tu įsitikinęs, kad tikrai nelinkusios traukės?

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
kurios traukes? virsutines sakes, ar vairo traukes antgalis ar vairo trauke?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Daugiasvirtėj važiuoklėj šakių, mano supratimu, išvis nėr. Dvi traukės viršuj ir dvi apačioj. Tavo atveju įtariu, kad bus linkus kažkuri viršutinė. Gyvai žiūrint turėtų būt aiškiau. Jei turi atsargines traukes tiesiog pridėk ir palygink ar nėra kuri sulenkta

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Rato isvirtima palaiko priekine apatine didzioji trauke , atidziai ja apziurek , gali dar ir i balki aki uzmesti . Stebuklu nebuna vistiek kazka rasi  .

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
keisk visa stebule kur nuo apatiniu sarnyru eina iki virsutiniu.Patikrintas reikalas.Ji nors ir spizine kazkokia,bet tusciavidure ir nera jau lb kieta.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Daugiasvirtėj važiuoklėj šakių, mano supratimu, išvis nėr. Dvi traukės viršuj ir dvi apačioj. Tavo atveju įtariu, kad bus linkus kažkuri viršutinė. Gyvai žiūrint turėtų būt aiškiau. Jei turi atsargines traukes tiesiog pridėk ir palygink ar nėra kuri sulenkta
lyginau sulenkta nera.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Rato isvirtima palaiko priekine apatine didzioji trauke , atidziai ja apziurek , gali dar ir i balki aki uzmesti . Stebuklu nebuna vistiek kazka rasi  .
kaip ji gali palaikyti. placiau papasakok. mano ziniomis isvirtimas prikiniams ratams isvis nesireguliuoja, tik galiui. viskas reguliuojasi su vieninteliu vairo traukes antgaliu, daugiau su nieko. jei as klystu pataisyk.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
keisk visa stebule kur nuo apatiniu sarnyru eina iki virsutiniu.Patikrintas reikalas.Ji nors ir spizine kazkokia,bet tusciavidure ir nera jau lb kieta.
bus keiciama, ieskoma.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Priekiniu ratu isvirtimas nedaug,bet reguliuojasi ;)Bet abu kartu.Jei viena darai i minusa,kitas eina i pliusa

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
O is akies nepamatysi ar lenkta stebule.Milimetru reikalas.Negalvok,kad ji turi but per puse linkusi :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
bus keiciama, ieskoma.

As tai pasiulyciau dar amortiko stoka paziureti, ar nesulinkes.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Priekiniu ratu isvirtimas nedaug,bet reguliuojasi ;)Bet abu kartu.Jei viena darai i minusa,kitas eina i pliusa
su kuriom sakem reguliuojasi?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
amortikas visiskai ne prie ko,isigilink i konstrukcija.O isvirtimas reguliuojasi stumdant balki.Pagalvese ilgos skyles.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
is ten tikrai nebus paeje, nes vienas ratas stovi lygiai kitas, ne. trinasi i stebule. nu zodziu, bandysiu sandien pakeisti stebule, pranesiu apie pokycius.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jei trinasi į stebulę, tai ji ir bus linkus, kito varianto negali būt

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
amortikas visiskai ne prie ko,isigilink i konstrukcija.O isvirtimas reguliuojasi stumdant balki.Pagalvese ilgos skyles.

Konstrukcija tu konstrukcija. As rasau ne pagal brezinuka, o is karcios patirties, kartais buna akivaizdu , bet neitiketina.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
A6 gali pagali vietoj amortiko idet ir ratas tiesiai stoves ;)ner cia ko isizeist

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Stebule pakeista. tuo paciu keista vairo trauke ir traukes antgalis, trauke klybejo, antgalis buvo kiek ilindes ividu nuo smugio,  ratas stovi tiesiai, beliko pasidaryti suvedima.
Aciu uz nuomones.

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Is tu pailgu skyliu ten beveik nieko nesivarto isvirtimas  , norint ka nors padaryti , kur ta trauke tvirtinasi , balkyje gale yra viena skyle , priekyje dvi , is cia galima isvirtima keisti, pas mane ir nesamones buvo , padareme pailgas skyles ir ratus daugiau isverteme, pagal stenda paklaida puse laipsnio . Viskas tvarkingai gavosi .

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Is tu pailgu skyliu gana daug vartosi,tik labai sunku pastumdyt,nes visas variklio ir dezes svoris guli ant balkio.O jei stumdysi isvirtima is apatinio tiesaus sarnyro(ten kur yra 2 skyles balkyje),pakeisi KASTERIO kampa. ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
varyk i suvedima ir pasakys kame beda, patys ir atitempia ka reikia, man reikejo 3.5 mm , berods jei iki 3 mm buna - nerodiklis. Tai kaina sake 40 uz atitempima

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Re: A6 priekinio rato virsus istumtas i vidu.
« Atsakymas #24: 2011 Rugpjūčio 01, 09:39:26 »
man ir buvo padare suvedima ir nesugebejo pastebeti, kad ratas remiasi i stebule. zodziu, beda jau isspresta, beliko suvedimas.