Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (C5) sportine (KIETINTA) PAKABA  (Skaityta 2634 kartus)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 (C5) sportine (KIETINTA) PAKABA
« Atsakymas #25: 2010 Gruodžio 26, 21:33:59 »
va va :) o gal tada patarkit cia i tem.kaip pasikelti prieki nekeiciant spiruokliu?imanoma butu ant amortiko lekesteles kur remesi spiruokle deti gumas kokias gad bent penketa cm pakiltu?ar tik spiruokles keis ir nieko cia neprigalvosi?
em ant vento taip paukstinti tikrai zinau kad ymanoma ant leksciu padejus kokia guma o su audi tj nzn,irgi manau turetu iseit,bet gal palauk patars labiau zinantys  :)

Neprisijungęs Vidma11

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gruodžio 26, 22:33:47 »
o cia gumos tarp rinkiu tai pirma karta girdziu toki dalyka, nesukietes dar labiau man ?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gruodžio 26, 22:43:37 »
yra du tipai tu gumu, vienos kisasi tarp rinkiu,kitos dedasi jau po lekste ant spirales virsaus.. na, bent tik situos du variantus gumu teko isbandyti:D zinok apie kietumo pasikeitima bijau tau ka ir pasakyt, nes neradau tinkamu gumu quattro spiralem, o kisant po lekste nenukencia minkstumas,tik kad darbo daugiau, tai kaip ir minejau, pradzioj siulyciau pabandyt tarp rinkiu susirast tinkamas (kad gumos storis atitiktu tarpa tarp rinkiu),nusiimi rata,idedi ir viskas, jei rezultatas netenkins,tada bent negaila bus laiko ir pinigo:)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gruodžio 27, 02:53:36 »
Na taip, minusas yra su žeminta žiema, kas liečia aikšteles nevalytas :) bet kaip sakoma, prastam šokėjui ir kiaušinienė maišo  :D tiesiog nelįsk, kur manai, kad kibsi :) prie gatvės palik arba padaryk visam kiemui gerą darbą nukask pravažiavimą  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gruodžio 27, 09:12:38 »
va va :) o gal tada patarkit cia i tem.kaip pasikelti prieki nekeiciant spiruokliu?imanoma butu ant amortiko lekesteles kur remesi spiruokle deti gumas kokias gad bent penketa cm pakiltu?ar tik spiruokles keis ir nieko cia neprigalvosi?

Kokia auto> Jei c5, tai labai paprastai - pailginus amortiko šakutę apačioje...

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gruodžio 27, 20:50:54 »
Na taip, minusas yra su žeminta žiema, kas liečia aikšteles nevalytas :) bet kaip sakoma, prastam šokėjui ir kiaušinienė maišo  :D tiesiog nelįsk, kur manai, kad kibsi :) prie gatvės palik arba padaryk visam kiemui gerą darbą nukask pravažiavimą  :D

man tai kazkaip dzin. vaziuoju belekur :D

Neprisijungęs Vidma11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gruodžio 27, 23:12:36 »
a4 b5 pas mane, nu pabandysiu pameruot, gal pas mane be proto ten suzeminta.bet slenkscius visa laika sniegas braukia.o ant veziu isvis paseda :) tai jeigu deti gumas po lekstele dauk darbo, geriau jau iskart tada spiruokles orgin sumest tuo paciu ardymu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Gruodžio 28, 08:50:10 »
a4 b5 pas mane, nu pabandysiu pameruot, gal pas mane be proto ten suzeminta.bet slenkscius visa laika sniegas braukia.o ant veziu isvis paseda :) tai jeigu deti gumas po lekstele dauk darbo, geriau jau iskart tada spiruokles orgin sumest tuo paciu ardymu :)

Jokių lėkščių tau nereikia - ilgink šakutę, jei nori pigiai prasisukti.

Neprisijungęs Vidma11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Gruodžio 28, 17:14:46 »
kaip suprats ilgint sakute?  :V pas mane po priekinio bamperio kampais ciut ciut 10 cm. per viduri bamperio gal ~13 cm bus

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gruodžio 28, 19:31:53 »
kaip suprats ilgint sakute?  :V pas mane po priekinio bamperio kampais ciut ciut 10 cm. per viduri bamperio gal ~13 cm bus

Apačioje amortiko yra išplatėjimas, per jį kišasi varžtas. Tą strypelį ilgini ir tiek žinių. Nors sveikiausia dėti normalias spyruokles ir paprastus amortikus.