Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 problema, laisva pavara variklis veza auto i prieki  (Skaityta 1584 kartus)

Neprisijungęs Nerka UK

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Gal kas patartumet, kas galetu buti. Ismini sankaba, uzvedi varikli, atleidi sankaba ir auto, laisva pavara, ima vaziuoti, girdetis girgzdesys is greiciu dezes. Kazkokia nesamone, bet taip yra (z). Gal kokiu minciu yra.

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
Greiciausiai deze bus pabirus kokia, arba gal uze seniau ir kas nors buvo pripylias kokio tirsto tepalo su priemaisom kokiom, ar siaip kazkas klynina dezej...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

kazinak

• Svečias
kas per masina,kokia mieste esi

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
kas per masina,kokia mieste esi

kiek perskaitau, tai a4 :)

Neprisijungęs ceshke

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
sveiki, uzvedes nauja tema buvau, bet kazkodel man istryne ja, tai cia paklausiu. man iskilo siokia tokia beda restauravau a4 visa prieki o bildesys neisnyko kas galetu buti, nuvaziavau i TA ten bedu neranda net nezino ka patart kame beda, sakau gal jus su panasia beda esat susidure.padekit nes ta masina mane isves is proto, TA klausiau ar vairo kolonele negaletu bildet sake ji ner tokia laisva kad bildetu, o servise kuriam tvarkiau sako kad kolonele net nesuprantu :( :[ :[

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Amortikai irgi gali bildėti.

Neprisijungęs ceshke

• Žiūrėti profilį
kas amortikuose gali bildet is ko sprest kadjie bilda? :(

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Iš oro nenuspręsi. Dedi kitus ir žiūri, kas vyksta. Man b4 ir a4 tokie reikalai buvo, kad iš amortikų bildėjo. Aišku, gali bildėti dar ir kolonėlė ir t.t.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Restauravai viska 100%?Visus 12 mazgu?

Neprisijungęs ceshke

• Žiūrėti profilį
dekui uz patarima o kaip del atraminiu ar jie gali bildeti? viska restauravo liko nepakeistos tik vairo traukes kurios yra geros ir prie amortiku nekisau nagu.o daugiau viska keite restauravo.kai stukike paklojau ir bildesys nenustojo tai man vos galva nuo peciu nenukrito :(

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Patikrink stabilizatoriaus laikiklius ir stabiliz.gumas.jei tikrai viskas gerai,taupyk amortikams ;).Jie tikrai smarkiai bilda kai nusibaigia.Savo ka tik keiciau.BILSTEIN dejau.148lt vienetas kainavo ir 2metai garantija.

Neprisijungęs ceshke

• Žiūrėti profilį
o tai pvz kai masina paspaudi ir ji kartais neturetu suptis , ar as cia visai nusisneku :O

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Turetu suptis,bet su daugiasvirte pakaba sunku suprasti.Bilda del 2 priezasciu.Arba jau nusilpe amortikai ir jie nebesusitvarko su svytavimu(gaunasi smugiai)Arba isteka dalis tepalo(arba iseina dujos)ir gaunasi oro tarpas viduje.Del jo ir kala.Patikrink ar nesudreke amortikai.

Neprisijungęs ceshke

• Žiūrėti profilį
dekui vyrai uz patarimus jei ka vel kreipsiuos i jus :)

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
sveiki, uzvedes nauja tema buvau, bet kazkodel man istryne ja, tai cia paklausiu. man iskilo siokia tokia beda restauravau a4 visa prieki o bildesys neisnyko kas galetu buti, nuvaziavau i TA ten bedu neranda net nezino ka patart kame beda, sakau gal jus su panasia beda esat susidure.padekit nes ta masina mane isves is proto, TA klausiau ar vairo kolonele negaletu bildet sake ji ner tokia laisva kad bildetu, o servise kuriam tvarkiau sako kad kolonele net nesuprantu :( :[ :[
buvau nekart susidures su bildancia vairo kolonele, tiek a4, tiek a6, ir passat b5, pradeda bildet koloneles reik padilusiose ivorese ir kas keista nevisais atvejais tepalai bega is jos....   jei vaziuokle visa perrinkta, stabilizatoriuas traukutes, ir pagrindines gumos tvarkoj, jei vairo traukes irgi tvarkyngois, isorines ir vidines, variklio pagalves dar paziurek, o siaip tai pilnai ir kolonele gali klibeti, paprasciausia patikrint tai reik traukiu antgalius ismust is stupicu (lengvai ten) ir tada susukus vaira i viena puse ant pakelejo ar duobes , paimt su ranka uz islindusio reikos galo ir ji paklibint gerai, ir bus matyt turi klibejima ar ne.... ir taip pat abi pusias patikrint reik   :D

Audrys

• Svečias
Paklausiu gal ir ne į temą. Pas mane taip pat A4, važiuojant uždarytais langais jokio bildesio nesigirdi, o atsidarius langus ir važiuojant per smulkius nelygumus girdisi toks kaip metalinis bildėjimas. Važiuoklė visa pertikrinta, visos gumos geros. Taip pat gerai paspardžius tą priekinį ratą iš kurio girdisi tas bildesys, taip pat girdisi barškėjimas. Dėl to manau amortikai gali atkristi. Nusiėmęs ratą tikrinau skardas, viskas ok.
Gal turit kokių minčių?

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Paklausiu gal ir ne į temą. Pas mane taip pat A4, važiuojant uždarytais langais jokio bildesio nesigirdi, o atsidarius langus ir važiuojant per smulkius nelygumus girdisi toks kaip metalinis bildėjimas. Važiuoklė visa pertikrinta, visos gumos geros. Taip pat gerai paspardžius tą priekinį ratą iš kurio girdisi tas bildesys, taip pat girdisi barškėjimas. Dėl to manau amortikai gali atkristi. Nusiėmęs ratą tikrinau skardas, viskas ok.
Gal turit kokių minčių?
Stabdziu suportai bilda, nuimk rata ir su ranka patabaluok suporta   :)

Audrys

• Svečias
Man irgi tokia mintis kilus buvo, koks gali būti sprendimas dėl jų? Keisti ar pan? :)

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Nieko nereikia keisti, ten bus atsilaisvinusi spyruokle (ar kaip kitaip ja pavadint nezinau), ja nuemi, palansktai, kad geriau prispaustu suporta ir statai i vieta (nuotraukoje pazymeta raudonai).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 20, 12:22:17 sukūrė Junin »

Audrys

• Svečias
Dėkui Junin  :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
tema apie masina riedancia i prieki ant laisvo, o visi cia jau apie amortikus ir stabdziu suportus diskutuoja... Spyna