Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 problema, laisva pavara variklis veza auto i prieki  (Skaityta 1597 kartus)

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
sveiki, uzvedes nauja tema buvau, bet kazkodel man istryne ja, tai cia paklausiu. man iskilo siokia tokia beda restauravau a4 visa prieki o bildesys neisnyko kas galetu buti, nuvaziavau i TA ten bedu neranda net nezino ka patart kame beda, sakau gal jus su panasia beda esat susidure.padekit nes ta masina mane isves is proto, TA klausiau ar vairo kolonele negaletu bildet sake ji ner tokia laisva kad bildetu, o servise kuriam tvarkiau sako kad kolonele net nesuprantu :( :[ :[
buvau nekart susidures su bildancia vairo kolonele, tiek a4, tiek a6, ir passat b5, pradeda bildet koloneles reik padilusiose ivorese ir kas keista nevisais atvejais tepalai bega is jos....   jei vaziuokle visa perrinkta, stabilizatoriuas traukutes, ir pagrindines gumos tvarkoj, jei vairo traukes irgi tvarkyngois, isorines ir vidines, variklio pagalves dar paziurek, o siaip tai pilnai ir kolonele gali klibeti, paprasciausia patikrint tai reik traukiu antgalius ismust is stupicu (lengvai ten) ir tada susukus vaira i viena puse ant pakelejo ar duobes , paimt su ranka uz islindusio reikos galo ir ji paklibint gerai, ir bus matyt turi klibejima ar ne.... ir taip pat abi pusias patikrint reik   :D