Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 E8 - 2002metu Trankosi ratas.  (Skaityta 2347 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
A4 B6 E8 - 2002metu Trankosi ratas.
« Topic Start: 2010 Sausio 15, 16:31:15 »
Nezinau , kas yra , kodel man priekinis ratas vairuotojo , kaip per duobytes vaziuoju ar per duobe , atrodo , kad atsokdamas ratas po duobes atgal i savo vieta trenkiasi kazkur , negali buti atsipalaidave kas nors amortiku virsui, guma kokia ar kas , gal tai visai ne su amortikais susieja? gal tai vairo kolonele? is kur zinoti ? kaip atskirti?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 E8 - 2002metu Trankosi ratas.
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 15, 16:33:50 »
Nezinau , kas yra , kodel man priekinis ratas vairuotojo , kaip per duobytes vaziuoju ar per duobe , atrodo , kad atsokdamas ratas po duobes atgal i savo vieta trenkiasi kazkur , negali buti atsipalaidave kas nors amortiku virsui, guma kokia ar kas , gal tai visai ne su amortikais susieja? gal tai vairo kolonele? is kur zinoti ? kaip atskirti?
jei tai vairo kolonele tada turi jaustis laisvumas judinan vaira, jei jo nera vairo kolonele atmesk, pasitikrink vaziuokle, jei ji tvarkinga tada ziurek amortikus

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 15, 16:47:24 »
o koks laisvumas turi jaustis ? uz barankos pajudinus i sonus greitai jauciasi kazkas taip tik tik tik :? vaziuokle jau pora kart ziurejo sake gera

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 15, 20:46:07 »
o koks laisvumas turi jaustis ? uz barankos pajudinus i sonus greitai jauciasi kazkas taip tik tik tik :? vaziuokle jau pora kart ziurejo sake gera
nu prie kompo sededamas tai nepasakysiu kiek ji pas tave laisva bet galima ir paverzt ja

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 16, 10:10:12 »
man irgi taip buvo.tai amortikas buvo pasibaiges ir stokas jo jau i dugna amortiko ar kur ten trankydavosi.pakeiciau amortikus ir visaks susitvarke.

Neprisijungęs litras

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 16, 11:00:47 »
man bulkai pns buvo, pasikeiciau amortizatoriaus atraminy guoli ir nustojo barsket :) gal ir tau ta pati beda

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 16, 11:19:18 »
na vat man ir atrodo , kad beda kazkas tame yra  :/ bet as taip ar taip amortikur noriu keisti , reikia dropo , bet vat ar galetumete kas nors man pasakyti , kur mano audinei A4 B6 galima Suspension Kit nusipirkti lietuvoje ?

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 16, 11:56:01 »
Jau gal penkiom masinom amortikus sia ziema kejciau pasak klijentu kala kazkas  ;) stokas dazniausiai buna paestas pritraukia vandens uzsala ir jau tada kala  (h)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 16, 15:28:28 »
o pas mane ziema ar vasara tas pati hujobiene

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 16, 18:26:35 »
Kaip reikia per forumą nustatyti, kas trankosi? :V Keli mašiną ant keltuvo ir žiūri viską iš eilės :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 16, 18:33:08 »
per foruma isvis neimanoma kanors nustatyti.jai zinai aks gali buti tai ir sakai.jai ne praeini.nes is tokiu pasisakymu jokios naudos.

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 16, 18:34:29 »
Nu joa per foruma ligas nustatineti taspats kaip vaziuoti uzsimerkus  :D keli ant keltuvo ir... bet zmogus sako kad nieko neranda ant keltuvo meistrai budavo ir man tokiu variantu kad nerasdavau nieko pasikeles tokiu atveju i regitra siusdavau zmogu ant stendo kad ispurtytu tada jau 100% randa kazka  (+)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 16, 18:49:45 »
ir tech c entrai neviska randa.pasmane barska kaskas gale bet neranda nieko keik barskina ja.pavazineji geresniais keliais ir dingsta barskejimai.vel blogesniais ir atsirand.tai dabar ir vzineju su barskancia.o kai paklausi cia nieko nepasakys nors viskas isklibinta.

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 16, 18:52:51 »
Turejau MB 123 240D gale per duobes kazkas taip pat barskedavo niekas nieko nerado  ff

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 16, 21:03:46 »
tai man ir tas pats velnias su tuo priekiniu ratu , i regitra jau nekarta siunciau nieko neranda , sako , kad viskas gerai , tad nusiunciau i remonto dirbtuves i firma , zinoma ji nediduke, paprasiau , kad kartu patikrintu kas ten galetu barsketi tam rate, patikrino amortikus sako viskas gerai su jais, gal i regitra ? :D o man ten nieko nerado , tai net nzn kur cia tos bedos ieskoti , tai parasiau cia, nes draugas sako gali buti kolonele. Beto gal kas is jusu esa buve audi centre , idomu kokia kaina butu , uz masinos apziura tik ir bedu isdestima, nes kitur tik man rodos veltui pinigus kisi ir nieko doro nepasako.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 16, 21:05:34 »
bet amortiku neisemes nepatikrinsi ? , nes jie man sake , kad paziurejom geri , neapsitepalave. Nezinia kaip ten juos tikrino.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Sausio 16, 21:40:37 »
Pas mane tokia pati auto.Irgi yra panašus garsas iš kairio priekinio rato, lipant ant kokio borto arba leidžiantis nuo jo.Netgi nušokant nuo kokių 2cm aukščio borto išvažiuojant iš kiemo.Toks pakankamai skardus garsiukas būna.Kartais jis atsiranda ir vairą tiesinant kai jis buvo susuktas iki galo į bet kurią pusę.Kai nupirkau jau per tech apžiūrą kabinėjosi, bet nesugebėjo paaiškint kas negerai tai praleido, paskui dar du kartus buvau po žiemos pasitikrint važiuoklę tai irgi nieko nerado, nors vėl abu kartus bandė nesėkmingai prisikabint.Su draugu purtėm, draskėm važiuoklę sostenoj ir pakeltos mašinos ir su apkrova, be rezultatų.Draugas sako kad išlys garsas kažkada, bet jis nedidėja.Irgi nesvarbu ar vasara, ar žiema.Prieš kalėdas buvau Klaipėdos audi centre su kitom bėdom, bet jie atseit tikrino važiuoklę nemokamai.Nustatė, kad kažkokie abu priekiniai šarnyrai negyvi.Nors kažkaip nelabai jais tikiu, prirašė vos ne pusė važiuoklės keist prie to pačio.Nesiaiškinau kurie šarnyrai, nes laiko neturėjau, surašė ant popieriaus, raštas tai toks kad perskaityt neina.Sakė kaina to vieno šarnyro pas juos apie 400lt, gal pagal tai eitų susiorientuot kurie jie ten.Vairo kolonėlė nesenai perrinkta, tai nelabai galėtų būti.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 17, 00:38:23 »
hmm.. matai kaip idomiai, bet o kodel tada tech apziuroje nieko neranda :S , jo as ir biski bedikiu turiu su sita auto , nusipirkau tai nemazai jau sukisau , o kas svarbiausia ir detales nera pigios, beto keisiu amortikus su spiruoklem , noriu nauju ir, kad masinai dropa padaryti , tai manau tada ir bus aisku viskas, o beto pas tave vairo kolonele perinkta ? kiek mokejai uz sita malonuma ? beto koks varikliukas ? gal pasidalinsim dar kuom nors. Pas mane klimos, variklio guolis uzia idomu kaina kokia , nekeitiai ar neresauravai ?

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Sausio 17, 11:43:00 »
Pas mane 2002m. 2.5tdi 114kw. Na nežinau kodėl tech apžiūroj neranda.Tris kartus variau, visus tris kartus kažką išgirsdavo subildant, bet negalėdavo prisikabint nes negalėdavo paaiškint kas subilda. :DVairo kolonėlę man vasarą tvarkė, skystis buvo pasileides visai per galinius riebokšlius.Tvarkiau Klaipėdos toyota centre pas pažystamus.Kainavo berods 700lt nuėmimas, remkomplektas, štoko ar kaip jis ten vadinasi tvarkymas nes visai galai buvo surūdije, naujos vairo traukių gumos, uždėjimas, stiprintuvo skystis, ratų suvedimas.Kiek ieškojau tai pagal kainą optimalus varijantas buvo.Buvau rades ir pigiau bet reikia atvežt jau nuimtą mazgą.Daugiau kaip ir nieko nesu dares tai mašinai iš didesnių darbų.Dar tiesa termostatą keičiau, pakaitinimo žvakes, išsukant viena užlūžo tai kolkas nieko ir nedarysiu iki diržų keitimo.Prie klimos nesu lindes.Jei tau guolį kompresoriaus reiks keist tai priekį visą teks manau ardyt kad kompresorių nuimt.

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Sausio 17, 14:03:01 »
Jeigu dujiniai taj tepalo nematysi isbegusio niekada

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Sausio 17, 14:29:33 »
m.. o pas mane 2002 TDI 1.9 PD 96kw , jo zinau , kad visa prieki reikes ardyti, bet juk cia nemanau , kad yra daug darbo :) , bet idomu kiek restauravimas kainuoja :? , beto as nesuprantu tas naujas masinas ant snargliu daro stoli , kad 2002 metu o tarnauja 5 metus :D. Pas mane suvairu biski kazkokia siaip problema , bet nesinoretu , kad tai butu vairo kolonele :? , kaip vaziuoji 100km/h ir paleidi vaira biski nesa , bet vos vos, ir kazkaip i viena puse kaip suki atmeta vaira normaliai , o i kita pasuki, tai vaira atmeta bet nevisa , toks tarpelis nedydelis lieka,  (z) , ir apie tuos amortikus , tai pas sitas a4 tai jie tepaliniai, ar dujiniai ? ir ar zino , kas kur galima su spiruoklem dujinius paimti reguliuojamus ? :A

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Sausio 17, 14:42:10 »
Gal suvedimas blogai padarytas vienoj pusej pilnai issukta o kitoj pilnai susukta trauke vairas per slicus gal permestas buvo ir kreivai stovejo ir suvedima dare kad vairas tiesiai stovetu bet ne taip dare reikejo pirmiau daryt kad mazdau po vienodai butu traukes abejose pusese issuktos o tada jau permest vaira tiesiai ir gaudyt jau procentus,zodziu gali buti taip kad vaziuojant tiesiai vairo kolonele stovi necentre,nes vairo kolonele turi centra ;) nu bet beda nebutinai tame gali buti  (h) seip tada ir vairo pasukamumas turetu skirtis i viena ir i kita puse i viena puse daugiau i kita maziau laipsniu jeigu taip suhalturinta kaip sakiau  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Sausio 17, 15:00:22 »
Jeigu dujiniai taj tepalo nematysi isbegusio niekada

Kaip tai nematysi? O tu galvoji, kad dujiniame amortike tepalo nėr?

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Sausio 17, 15:06:38 »
Realiai taj neteko matyti per 3 metus dabo servise ir netik nusprogusio dujinio amortiko apibegusio  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Sausio 17, 15:14:49 »
Realiai taj neteko matyti per 3 metus dabo servise ir netik nusprogusio dujinio amortiko apibegusio  :V

Galiu pafotkinti, jei domina ;) Kaip tik turiu apsimyžusį vw amortiką gas presure :)