Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 E8 - 2002metu Trankosi ratas.  (Skaityta 2359 kartus)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 E8 - 2002metu Trankosi ratas.
« Topic Start: 2010 Sausio 17, 11:43:00 »
Pas mane 2002m. 2.5tdi 114kw. Na nežinau kodėl tech apžiūroj neranda.Tris kartus variau, visus tris kartus kažką išgirsdavo subildant, bet negalėdavo prisikabint nes negalėdavo paaiškint kas subilda. :DVairo kolonėlę man vasarą tvarkė, skystis buvo pasileides visai per galinius riebokšlius.Tvarkiau Klaipėdos toyota centre pas pažystamus.Kainavo berods 700lt nuėmimas, remkomplektas, štoko ar kaip jis ten vadinasi tvarkymas nes visai galai buvo surūdije, naujos vairo traukių gumos, uždėjimas, stiprintuvo skystis, ratų suvedimas.Kiek ieškojau tai pagal kainą optimalus varijantas buvo.Buvau rades ir pigiau bet reikia atvežt jau nuimtą mazgą.Daugiau kaip ir nieko nesu dares tai mašinai iš didesnių darbų.Dar tiesa termostatą keičiau, pakaitinimo žvakes, išsukant viena užlūžo tai kolkas nieko ir nedarysiu iki diržų keitimo.Prie klimos nesu lindes.Jei tau guolį kompresoriaus reiks keist tai priekį visą teks manau ardyt kad kompresorių nuimt.