Pas mane tokia pati auto.Irgi yra panašus garsas iš kairio priekinio rato, lipant ant kokio borto arba leidžiantis nuo jo.Netgi nušokant nuo kokių 2cm aukščio borto išvažiuojant iš kiemo.Toks pakankamai skardus garsiukas būna.Kartais jis atsiranda ir vairą tiesinant kai jis buvo susuktas iki galo į bet kurią pusę.Kai nupirkau jau per tech apžiūrą kabinėjosi, bet nesugebėjo paaiškint kas negerai tai praleido, paskui dar du kartus buvau po žiemos pasitikrint važiuoklę tai irgi nieko nerado, nors vėl abu kartus bandė nesėkmingai prisikabint.Su draugu purtėm, draskėm važiuoklę sostenoj ir pakeltos mašinos ir su apkrova, be rezultatų.Draugas sako kad išlys garsas kažkada, bet jis nedidėja.Irgi nesvarbu ar vasara, ar žiema.Prieš kalėdas buvau Klaipėdos audi centre su kitom bėdom, bet jie atseit tikrino važiuoklę nemokamai.Nustatė, kad kažkokie abu priekiniai šarnyrai negyvi.Nors kažkaip nelabai jais tikiu, prirašė vos ne pusė važiuoklės keist prie to pačio.Nesiaiškinau kurie šarnyrai, nes laiko neturėjau, surašė ant popieriaus, raštas tai toks kad perskaityt neina.Sakė kaina to vieno šarnyro pas juos apie 400lt, gal pagal tai eitų susiorientuot kurie jie ten.Vairo kolonėlė nesenai perrinkta, tai nelabai galėtų būti.