Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 zeminimas  (Skaityta 3301 kartus)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
a4 b5 zeminimas
« Topic Start: 2013 Sausio 24, 22:06:15 »
turiu paprasta facelifta a4 sedana, tarpas tarp sparno ir padangos yra nenormaliai didelis, taigi pries vasara noreciau suleisti truputi, tai yra kokius 2-3cm.
noriu pklausti susidurusiu, spyruokles viskas aisku reik pirkti zemintas tirkai nepjauti, bet  ar taip suzeminus reik keisti amortikus, nes vieni kalba kad reik kiti kad ne, sako kad isvirtimas pasikeicia, salenblokai gauna apkrovas baisias ir visos bedos zodziu prasideda. kaip yra istikruju?

p.s spyruokles originalios, bet manau  visi zinot koks tarpas tarp rato ir sparno pas a4.

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b5 zeminimas
« Atsakymas #1: 2013 Sausio 24, 22:14:47 »
Manau is bedos galima tik spyruokles det jei zemonsi iki 3 cm, jei daugiau jau gali kenkti stipriai amortikams. O seip teisingiause butu komplektas amortiku su spyruoklem. As cia rasau tik savo nuomone kure susidariau skaitinedams nes irgi noreciau pazemin savo fl..

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Sausio 24, 22:41:44 »
Manau is bedos galima tik spyruokles det jei zemonsi iki 3 cm, jei daugiau jau gali kenkti stipriai amortikams. O seip teisingiause butu komplektas amortiku su spyruoklem. As cia rasau tik savo nuomone kure susidariau skaitinedams nes irgi noreciau pazemin savo fl..

pvz zinau kas daug suleides ir vazineja viskas ok, todel kazkaip ir suku galva kaip cia padariaus, tikrai norisi pazeminti, bet... nesinori paskui ismest amortiku visu salenbloku ir t.t

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Sausio 25, 00:22:58 »
1 variantas - gamyklinė sport pakaba (-2cm)
2 variantas - S4 B5 pakaba (-3cm)
3 variantas - coilover'iai (reguliuojami)

Nechimičink, ir nieko nesugadinsi

s4 b5 pakaba, tai cia spyruokles amortikai ir kas dar ieina?

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Sausio 25, 00:39:47 »
noriu pklausti susidurusiu

Pirmiausia reiktu pradeti nuo to, koks tavo biudzetas sitam reikalui. Ar minimalus ar maksimalus :)

Pasakysiu is savo patirties - nusipirkau zemintas ale sportines spyruokles kurios zemina 4-4,5cm (tiklsiai nepamenu) ir nusipirkau naujus paprastus normalius amortikus. Sudejo, pazemejo, vaizdu patenkintas. Vaziavimas sustandejo, bet dantu nedauzo :)Kadangi nebuvau "patyres" dropo reikaluose, pasirinkau stai toki paprasciausia (pigiausia) varianta. Taciau jau dabar zvalgausi i coilus, nes kaip sako - apetitas isauga bevalgant :) Susizemines jau gerus 8 menesius. Diskomforto nejauciu, ant vaziuokles remonto irgi nepajauciau kad kazkas jau ten labai byreti pradejo ir reikalauja dideliu investiciju. Tad tau spresti ka pasirinkti :)

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Sausio 25, 01:04:07 »
Pasitikslinau ETKA:
S4 ('98-'01) =1BD -20mm
A4 sport ('95-'01) =1BE -20mm
A4 sport ('98-'01) =1BV -30mm

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Sausio 25, 01:13:42 »
s4 b5 pakaba, tai cia spyruokles amortikai ir kas dar ieina?
Standart, sport, heavy duty pakabos turi ir kitų skirtumų, bet nekvaršinsiu galvos.
Dėl aukščio:
 - spyruoklėmis 1BD/1BE/1BV dalijasi tomis pačiomis (o variantų n)
 - amortizatoriai skiriasi
 - 1BD/1BE/1BV amortizatorių guminis buferis kitoks nei standart

Susirask neišrinktą komplektą
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 25, 01:20:14 sukūrė testosteronas »

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Sausio 25, 13:44:53 »
Pirmiausia reiktu pradeti nuo to, koks tavo biudzetas sitam reikalui. Ar minimalus ar maksimalus :)

Pasakysiu is savo patirties - nusipirkau zemintas ale sportines spyruokles kurios zemina 4-4,5cm (tiklsiai nepamenu) ir nusipirkau naujus paprastus normalius amortikus. Sudejo, pazemejo, vaizdu patenkintas. Vaziavimas sustandejo, bet dantu nedauzo :)Kadangi nebuvau "patyres" dropo reikaluose, pasirinkau stai toki paprasciausia (pigiausia) varianta. Taciau jau dabar zvalgausi i coilus, nes kaip sako - apetitas isauga bevalgant :) Susizemines jau gerus 8 menesius. Diskomforto nejauciu, ant vaziuokles remonto irgi nepajauciau kad kazkas jau ten labai byreti pradejo ir reikalauja dideliu investiciju. Tad tau spresti ka pasirinkti :)

o su isvirtimu viskas ok negrauzia padangu ?

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Sausio 25, 21:15:57 »
nejaugi niekas nezemines masinos tik su spyruoklem ir negali pasakyti nieko?

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Sausio 27, 14:08:03 »
as suleides c4 vaziuokle tik su melynom spyruoklem, tai amortikai nesusigaudo kas darosi, jei kokiu kelio nelygumu daugiau pasitaiko tai sokineja kaip nzn kas.. atsikraciau pora metu, bet pavasari desiu standart vaziuokle... tai bent jau dedant tik spyruokles reiktu tiek pat kiek sukris ir stoka amortiko patrumpint. padangu pas mane negrauzia, aisku po spyruokliu keitimo variau iskart suvedima padaryt
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 27, 14:09:37 sukūrė tauciuxxs »

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Sausio 31, 19:10:49 »
dekui uz ats. o prie tos pacios gal kasnors parduodar spyruokles ar zinot kur kaune galima nusipirkti? naudotu noreciau

Neprisijungęs sauliuska

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Vasario 02, 20:27:03 »
Sveikutis (h) vazineju su A6 zeminta vaziuokle 98m Q. susizinok ar tinka,galim keisti :)

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Vasario 03, 00:43:17 »
Sveikutis (h) vazineju su A6 zeminta vaziuokle 98m Q. susizinok ar tinka,galim keisti :)

sveikas, netinka  (n)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 03, 13:17:34 sukūrė ignukass1 »

Neprisijungęs e30

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Kovo 23, 23:08:06 »
kokia normali kaina yra +- zeminanciu spiruokliu b5?

Neprisijungęs MariensŽemaitėja

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Balandžio 16, 16:18:50 »
Sveiki, pas save i A4 B5 sedana, sudejau geltonos spalvos naudotas spiruokles.. foto pries ir po:

Galiu pasakyt tik tiek.. Dantys savo vietoj dar vis, masina suzemejo, pakietejo siek tiek.. bet esu patenkintas, jokio vaziuokles byrejimo neatsiranda, veliau nupjoviau viena "baranka" nuo galo, tai dar truputi nukrito, bet tikrai jokiu sokinejimu ar panasiai neatsirado... Praejusioj masinoj buvau sudejes raudonos spalvos spiruokles, tai suzemejimas buvo 2-3cm mazesnis.. ta prasme geltonos patupde ja zemiau ;) Gal kazkiek bus i tema sios temos autoriui.. p.s spiruokles (geltonas) nupirkau uz 80lt, is autogidas.lt

Neprisijungęs arnaz777

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Vasario 26, 18:41:17 »
Norėčiau ir aš pažemint. Lyginant su kai kurių forumiečių fotkėmis prieš ir po, tai aš džiaugčiausi, kad būtų pas mane toks vaizdas kaip pas jus prieš keičiant. :) Galvoju dabar ar užtektų tik spyruokles pakeist. Nes normalius perkant naujus amortikus + spyruokles nemaža suma jau susidaro. Ne tai, kad gaila pinigų, bet ar verta, kai mašina jau su metais.

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Vasario 26, 18:48:33 »
galvoju ir as apie tupdima savosios, kiek pagal vin koda suzinojau ir pagal buvusi seiminka, tai yra originali sport vaziuokle s-line, noreciau kazkam gudresniam kuris daugiau nusimano nuorasa pagal win kur gautas yra kad paziuretu kas per vaziuokle :)i pm aciu

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Vasario 26, 19:18:17 »
Norėčiau ir aš pažemint. Lyginant su kai kurių forumiečių fotkėmis prieš ir po, tai aš džiaugčiausi, kad būtų pas mane toks vaizdas kaip pas jus prieš keičiant. :) Galvoju dabar ar užtektų tik spyruokles pakeist. Nes normalius perkant naujus amortikus + spyruokles nemaža suma jau susidaro. Ne tai, kad gaila pinigų, bet ar verta, kai mašina jau su metais.

uzjauciu :goodboy: cia pas tave jau dzipas, tikrai aukstesne nei stock, gal cia papildomos atramines gumos sudetos, arba spyruokles visai ne i tema...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Vasario 26, 20:02:09 »
Nieko čia baisiai pas jį nėra. Gale gal tik gumos sudėtos, nes rūra kažkaip aukščiau atrodo. Paprastos žemintos spyruoklės išspręstu šitą problemą. Idedu foto kaip pas mane atrodė ex A4 PRIEŠ ir PO tik spyruokles pakeitus. Pagal popierius spyruoklės turėjo žeminti 4cm...panašiai ir sužemėjo. Bet vaizdas tikrai pagerėjo ženkliai.
PRIEŠ:

PO:

Neprisijungęs arnaz777

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Vasario 26, 21:03:15 »
Gale berods keisti buvo amortizatoriai, o priekyje jau pagyvenę. Gal kartais prisimeni tikslų pavadinimą spyruoklių, kurias dėjai?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Vasario 26, 21:07:25 »
Gale berods keisti buvo amortizatoriai, o priekyje jau pagyvenę. Gal kartais prisimeni tikslų pavadinimą spyruoklių, kurias dėjai?

Nelabai gilinausi į pavadinimą, atsimenu tik kad buvo raudonos :D Bet spalva nieko nereiškia. Melynos ar žalios gali būti ir kietesnes ir žemesnės. Pagal kodus ant spyruoklių intere gali susižinot jų charakteristikas