Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5, barska galinis keleivio ratas, vaziuojant per duobes.  (Skaityta 1302 kartus)

Neprisijungęs Logic3

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
sveiki, barska galinis ratas, keleivio. keiciau spyruokles tiek gale tiek prieki, ar galejo but taip kad kazko nepriverziau ar neprispaudziau spyruokles normaliai, ir del to barsket? ar kas cia daugiau gali skleisti toki garsa? is pradziu lyg ir nieko nebudavo, dabar vis daugiau ir daugiau ten viskas barska. net baisu vaziuoti, kad ko nenutiktu.  :/ gal turit kokiu minciu.

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
siandien man taspats buvo :) problema atsitiktinai radau , nes nuemus rata viskas tvarkingai atrode - buvo suluzes ir dalis istrupejes ratlankio centravimo ziedas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 11, 23:29:18 sukūrė justinas89 »

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
siandien man taspats buvo :) problema atsitiktinai radau , nes nuemus rata viskas tvarkingai atrode - buvo suluzes ir dalis istrupejusi ratlankio centravimo ziedo :)

aciu labai! o cia sutvarkoma? ar ratas jau i siukslyna ?  (z)

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Zinoma! 1 centravimo ziedas ~5-10lt , i rata istatai ir ant masinos dedi - 2 minutes darbo :)

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
aciu, jau issigandes buvau, reikes nusiimt paziureti  :)

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
visgi ne ratas buvo kaltas. nuemes rata pamaciau, kad apatine puse padangos visiskai suesta, metalas jau kysojo. o viso to problema buvo, nuvarius i pas zmogu i garaza prasiau pakeisti guolius, nes ten viskas skleide ivairiausius garsus. nuemus guolius pamate, kad visa asele suejus ir t.t buvo uzstryges guolis, ir visa asele suede, po to ten buvo vyrinta ir visokios velniavos pridaryta, pries parduodant. guoliai buvo tik ranka prisukti. ir klebejo visas ratas. keista kaip 2 metus taip pratempiau vazinejant  :O

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
Pas mane panasi problema tiktai audi a6,bet manau kad tai kaltas kaladeliu fiksavimas ar kazkas panasaus,nes tik vos prilietus stabdy vaziuojant per duobes jokiu zlegejimo nera