Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 amortizatoriu atramines gumos  (Skaityta 1290 kartus)

Neprisijungęs Liofka66

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
A4 amortizatoriu atramines gumos
« Topic Start: 2010 Sausio 14, 08:26:46 »
Sveiki,
pasidare idomu ar pas A4 yra atramines priekines gumos.Man vaziuojant per duobes barska.Visa pakaba tikrinau(gumos ir sarnyrai), viskas ok ,bet maigant prieki girdisi kaip barska amortiku virsuj, o as ju patikrint nemoku.Gal kas galit patart kaip nustatyt ar blogos atramines(aisku jei jos yra)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 amortizatoriu atramines gumos
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 14, 08:46:35 »
Sveiki,
pasidare idomu ar pas A4 yra atramines priekines gumos.Man vaziuojant per duobes barska.Visa pakaba tikrinau(gumos ir sarnyrai), viskas ok ,bet maigant prieki girdisi kaip barska amortiku virsuj, o as ju patikrint nemoku.Gal kas galit patart kaip nustatyt ar blogos atramines(aisku jei jos yra)
taip pas a4 yra atramines gumos ir panasu, kad tavo jau atitarnavo savo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 15, 11:31:32 »
Klausimas ne į temą, bet vistiek:
Buvo pradėjęs bildėti amortikas vienas galinis, šalčio buvo apie -7. Dabar niekas nebebilda ir prie -17. Èia jau ieškotis naujų amortikų pradėti, ar dar būna, kad atidirba jie po tokių prikolų ilgai ir nuobodžiai?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 15, 11:55:46 »
Klausimas ne į temą, bet vistiek:
Buvo pradėjęs bildėti amortikas vienas galinis, šalčio buvo apie -7. Dabar niekas nebebilda ir prie -17. Èia jau ieškotis naujų amortikų pradėti, ar dar būna, kad atidirba jie po tokių prikolų ilgai ir nuobodžiai?
buna, kad po tokiu dalyko jiem jau amen, bet dazniausiai jie dirba toliau kaip ir turi, mano pasato kiekviena ziema kai buna apie 15 ir pastovi kelias savaites tai ir uzsala ir bilda bet paskui atsyla ir vel gerai buna...

Neprisijungęs Liofka66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 16, 18:53:48 »
islindo dar viena beda :(
vaziuojant nuo 55 iki 75 km/h girdimas toks uzimas prieky, kaip kad uztu koks reduktorius su galiniais varomaisiais ratais arba koks troleibusas.Viena guoli keiciau pries 20000km (gal sitas guolis jau atitarnavo,nes nesu tikras, kokios firmos idejo ), o kita pries kokius 500km(keiciau,nes galvojau,kad kaltas sitas guolis, bet deja....).Gal kas susidurete su panasia beda?
Lauksiu Jusu minciu, dekui. (h)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 16, 18:56:26 »
Vaziuojant ir sukant vaira keiciasi kaip nors garsas?

Neprisijungęs Liofka66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 16, 19:34:38 »
ne nesikeicia ir nereaguoja i vairo sukima, nei pavara, gali ir  redeti, o garsas yra ir pradeda uzti nuo kazkur 55 ir iki 75 paskui dingsta.

Neprisijungęs Liofka66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 16, 22:21:36 »
prisiskaiciau forume, kad pas mane gali uzti dezes reduktoriaus guoliai.Gal kas zinot kiek sitas malonumas gali kainuoti.Gal kas daret toki darba Kaune.

Neprisijungęs Liofka66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 18, 16:08:42 »
tai va, buvau pas meistrus nieks nieko neranda :( , nors uzia.Buvau pakeles ant pakelejo ir vaziavau tam intervale - garso nera,zodziu, mistika.Vaziavau su meistru deziu irgi sako nzn kas cia.

Neprisijungęs -Algirdas-

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 06, 14:51:27 »
man ir buvo beda su bildejimu, pasikeiciau atramines gumas, vienoj pusej lyg ir dingo bildejimas, bet kitoj tas pats, kas dar ten gali bildet?