Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100 C4 2.5tdi gazuojant stuksi kazkas priekyje?  (Skaityta 3176 kartus)

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
c4 pagrindines pagalves buna be fiskiu, ir jos kaina apie 70 - 130 lt.... o su fiske eina ant A6 (C4) ir kaina jos naujos 500 lt  ?!? ?!? pacio a6 truke tai ziurejau galimybe pasikeist naujomis ir buvau kaip supratot "maloniai" nustebintas.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
mano viena klaksėjusi elektrinė paduška buvo senoj silkėj 2,5Tdi 88kw

Neprisijungęs ekologas

• Žiūrėti profilį
nu visko pasitaiko :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
c4 pagrindines pagalves buna be fiskiu, ir jos kaina apie 70 - 130 lt.... o su fiske eina ant A6 (C4) ir kaina jos naujos 500 lt  ?!? ?!? pacio a6 truke tai ziurejau galimybe pasikeist naujomis ir buvau kaip supratot "maloniai" nustebintas.

taip, būna. Bet jos C4 buvo gan dažnas variantas  (h) Pas mano ex ceškę buvo su laidukais. Neturėjo parduotuvėj pasiūlyt su laidukais, tai paėmiau be. Kol kas normaliai  :) Tėvukas nejaučia skirtumo :D

Neprisijungęs ekologas

• Žiūrėti profilį
as irgi sakiau reiks be fiskiu det.kiek domejausii matosi klaida tik kompa pajungus. o skirtumas tik "kainoj"

Karolukas

• Svečias
as irgi sakiau reiks be fiskiu det.kiek domejausii matosi klaida tik kompa pajungus. o skirtumas tik "kainoj"
Bet tai jeigu kleksi, tai reiskias kazkas negerai, ar nea?  ?!? Na gerai, taip ir nesuprantu, kam tie laidai, jie juk nevaldo pagalviu  :-] tik nebent jeigu prie pc jungi kad pamatyt ar geros jos, ane? Bet cia kada buvau pajunges, klaidu nemete jokiu..  :V O su greiciu dezes pagalvem gal irgi taip yra? ar tik su variklio? Mat man sake kad viena greiciu dezes pagalve nedaverzta ir sriegis prasuktas.. ?!? (!?)

Neprisijungęs ekologas

• Žiūrėti profilį
hm nezinau  pas mane tai tik variklio su fiskem. o kas ten daros su tom fiskem tai tiksliai nezinau ... visokiu teko minciu girdet...

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
viena versijų,kad reguliuojasi jos kietumas nuo apsukų,gal koks vožtuvėlis yra viduj,kita versija-pašildo tepalą viduj per šalčius,kad minkštesnė būtų,velniai žino kaip ten iš tikrujų,bet dėl kleksėjimo su vožtuvėliu realesnė versija.

Karolukas

• Svečias
viena versijų,kad reguliuojasi jos kietumas nuo apsukų,gal koks vožtuvėlis yra viduj,kita versija-pašildo tepalą viduj per šalčius,kad minkštesnė būtų,velniai žino kaip ten iš tikrujų,bet dėl kleksėjimo su vožtuvėliu realesnė versija.
Joa, cia tai faina, nemaniau kad tokiu baeriu gali but :) galvojau gal siaip kas atsileide  :-] :-] Na reikes ziuret su tom pagalvem, gal keist reiks, jei jau taksi gal kas negerai, na ziuresim kaip ten kas. Reikes gilintis apie tai db  ?!?

Neprisijungęs ekologas

• Žiūrėti profilį
 (+) ?!? reikia  o apie tai kad gali kietumas nuo apsuku reguliuotis teko teorija girdet

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
jei tik klaksėjimas yra,ir jis bus nuo pagalvių,tai atjunk ir pamiršk,aš kai su ta silke važinėjau,tai atmyniau atjungęs tuos laidus apie 150 tkm,paskui pažystamui pardaviau,tas dar apie 200tkm ir nekeitėm tų pagalvių,viskas su jom daugiau ten ok.

Karolukas

• Svečias
Aisku  ff bandysiu per ilgaji savaitgali susiziureti kas kaip, parasysiu ar kas gavosi. Dekui uz patarimus  (h) Na man tas garsas netrukdo, tik kazkaip kai jauti ji per pedala tai nesinori kad masinoj kazkoks pasalinis garsas butu  :D