Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Varva langu ir lempu apiplovimo skystis  (Skaityta 1098 kartus)

Neprisijungęs Tomulas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.
Palikau masina 15min ir atejas radau nubegusy langu apiplovimo systy ir gan nemazai. Pasilenkiau po masina, o ten  konkreciai varva... Manau bus kaltas savaitgalio saltis nes pas mane buvo supiltas tik vanduo, galvojau gal kur slangute truko.
Pabandziau surasti per kur varva, tai visikai nesimato... Prasiardziau is sono ir is virsaus, bet nieko... Gal yra kokia schema, kur butu matyti kaip isvedziotos langu ir lempu apiplovimo slangutes?
Masina A6 C6 2.4 benzas.
Dekui

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Gali but, kad nusimovė šlangutė nuo lempų apipurškimo. Tegu vienas purškia, o kitas žiuri ar per abudu purkštukus vandenį purškia.

Neprisijungęs Tomulas

• Žiūrėti profilį
Re: Varva langu ir lempu apiplovimo skystis
« Atsakymas #2: 2015 Balandžio 05, 18:18:47 »
Manau, kad ir bus ta problema... nors dabar niekas neleidzia. Nes nelabai maciau, kad pukstu ant lempu.
O gal kur yra kokia schema, kaip isvedzioti langu ir lempu apiplovimo slangutes? nes kiek ziurejau tai nieko neradau...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Balandžio 05, 21:27:33 »
Kokia dar schema?  :think:  Bakelis , lempu apipurškimo varikliukas iš karto šlangutė pro lempą į priekinį buferį, ten purkštukai. Langai, bakelis , varikliukas, šlangutės į viršų , lenda po sparnu, priekinio iš karto išlenda link kapoto lanksto, jeigu karavanas, galinis lenda į saloną.

Neprisijungęs Tomulas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Balandžio 06, 10:44:34 »
Na as ir tek suprantu, bet kai pradejau ieskoti tai slangutes nuo bakelio iki kapoto negalejau surasti. Viskas taip uzdengta, kad nezinodamas, kur konkreciai slangutes eina reikes daug ka nuimti prie valytuvu arba duslintuvo aliumine apsauga nuo dugno. Na bandusiu ardytis daugiau, kad kazka pamatyti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Balandžio 06, 13:41:22 »
Na as ir tek suprantu, bet kai pradejau ieskoti tai slangutes nuo bakelio iki kapoto negalejau surasti. Viskas taip uzdengta, kad nezinodamas, kur konkreciai slangutes eina reikes daug ka nuimti prie valytuvu arba duslintuvo aliumine apsauga nuo dugno. Na bandusiu ardytis daugiau, kad kazka pamatyti.

Langų apiplovimo šlangutės kyla į viršų, nenaudojant apiplovimo pro jas niekaip nebėgs, nes aukščiau už bakelį, žiūrėk farų apiplovimą, ten visada bėda.

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Balandžio 11, 13:48:12 »
Buvo ir man tokia beda,smulkiai pabandysiu papasakot.

Nusijemi rata priekini kairi nusijemi posparni prieini prie bakelio is virsaus du ar vienas varsciukai ir apacioi taspats issitrauki atsijunginejes fiskes bakeli ir pamatysi,kad lempu apiplovimo siurbliukas sutrikinejes ir per ji visas vanduo bega.. slangom ten neimanoma nusimaut. Naujas siurbliukas 60lt kazkas tokio +- isidesi susijunksi vsio beda baigta ;) sekmes.

Neprisijungęs Tomulas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Balandžio 13, 20:20:59 »
Dekui bandysiu ir vel ardytis, nes jau buvau prasiardes, bet nieko nesimate.
O dar klausimas, ar vis laika purskiant ant langu turi purkti ir ant lempu?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2015 Balandžio 14, 01:46:03 »
Jeigu ilgiau užlaikai rankenėlę tau papurškia ant lempų. Ant lempų turbūt purškia tik kai įjungtos lempos.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2015 Balandžio 14, 07:12:21 »
Nezinau ar tokie patys tie varikliukai pas C5 ir C6, bet pilnai itiketina, kad per pati varikliuka leidzia. Pas mane C5 butent per ji leisdavo ir taip smarkiai, kad uzsipilus pilna bakeli langu skyscio jis dingdavo pravaziavus kokius 200km ir nei karto nepapurskus nei ant langu, nei tuo labiau ant faru. Ieskodamas kame cia saknys, islupau bakeli, isemiau abu varikliukus ir pamaciau, kad tas varikliukas kuris purskia ant langu buvo visas lyg aprudijas. Isardziau ta varikliuka ir pamaciau, kad langu skystis net i pati varikliuka patenka per salnikeli, kuris turi sandarinti pati varikliuko inkara korpuse. Isvaliau visa korpusa, pravaliau inkara, ta vieta pro kur leido sutepiau hermetiku ir kuri laika viskas buvo gerai. Veliau nugaiso pats varikliukas ir pakeiciau ji nauju. Eolte sumokejau kazkas apie 60lt ir del sventos ramybes dar paemiau nauja gumele, kuri sandarina ta vieta i kuria isistato varikliukas bakelyje. Srote manau net neapsimoka ieskoti, nes kai paklausiau kiek jis kainuoja, pasake kad 80lt ir dar nezinia kiek jis laikys ir ar vel neleis skyscio per ji.