Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Projektas-galvos tarpines keitimas  (Skaityta 1816 kartus)

Neprisijungęs Darija

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Re: Projektas-galvos tarpines keitimas
« Topic Start: 2016 Rugsėjo 06, 15:03:15 »
Sveiki,
nebežinau kur ir berašyti. Tiek daug temų. Ši man atrodo artimiausia. Man draugas pasakė, kad mano variklio tepalo išleidimo varžto tarpinė mirė. Variklis įdomiai veikė, aš jo pasiteiravau, kas gali būti, ir jis man atsakė, kad automobilių dalys privalo būti keičiamos reguliariai ir kad aš neprižiūrėjau savo automobilio taip, kaip reiktų. Iš tiesų, jis pasišaipė iš manęs. Tad noriu pasiteirauti, kiek metų gali tarnauti variklio tepalo išleidimo varžto tarpinė (apie tą, kurią jis man kalbėjo)? Kad tepalus reguliariai reikia keisti - aš žinau, o kad tokius dalykėlius - ne. O gal visgi, kaip ir nutuokiu, mane apgaudinėja? Mačiau čia https://www.pigiausiosdalys.lt/lt/akcijos/kategorija/8/Variklio-dalys, kad ta jo minėta dalis nėra brangi. Galiu imti ir pasikeisti, bet ar ją privaloma keisti? Ar vis dėlto vežti man į servisą automobilį ir ten pasakys, kas per įdomus garsas sklinda. Kaip manote? Patarkite.