Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AWX 1.9 tdi audi a6 voztuvu veleno keitimas.  (Skaityta 2078 kartus)

Neprisijungęs tomukas-audi

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Laba , norejau suzinoti gal kas zino per kiek km. susidevi voztuvu velnas , nes ruosiuosi keist pagrindini dirza uz 20 000km.  tuo paciu pasikeisciau ir velena , masiniukas pravazeves 250 000 km. vienas is draugu keite kai jo buvo pravazevus 320 000, nes jau reikejo, girdejosi kalimas.
nusiemes dagteli pastebejau krastai velenelio (kumshciu kampai) pasideveja, variklis kolkas dirba be priekaistu.
aciu
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 27, 18:12:59 sukūrė tomukas-audi »

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Norejau paskaites kazka pasakyt,bet ...... :)

• Žiūrėti profilį
tai va nesinori daryti to darbo 2 kart, jai  dirzus keisiu uz 20 000, o velena reiks keist uz 40 000, neapsimoka dirbt du kartus. :) 

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
jei variklis dirba be priekaistu tai kokio b,,,, kist nagus ten kur nereike,neisizeisk tiesiok kai yra problema tada ziuri kas negerai.Dar paprasciau tau pasakysiu jei nenori sikt tai ar eini i tulika  :D

• Žiūrėti profilį
nemegstu dirbt darbus du sykius ir masinai servisa darau pagal kilometraza, o ne tada kai subyra ar sugendi ant kelio!

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
veleneliui nera kilometrazo,ir jei ka dar as negirdejau kad 1,9 sudiltu velenelis,aisku buna isimciu  ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
priklauso kokiais tepalais vazinejai,kiek km juos nekeitei ir t.t.Cia nera formules kiek km laiko velenas.Jei nemegsti darba dirbt du kartus,neklausk o keisk velena is karto.Kaip pasake mano vienas pazistamas:NETRUKDYK MOTORUI DIRBT

• Žiūrėti profilį
veleneliui nera kilometrazo,ir jei ka dar as negirdejau kad 1,9 sudiltu velenelis,aisku buna isimciu  ;)
Deja klysti, pasidomek labiau ir pamatysi , as ir taip maniau ,kol draugui nesudilo ant 320 000km. variklistas pasake ,kad ir taip ilgai jam laike!

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
tikiu jei nigrola i varikli pyle (+)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Amzino nera nieko.Bet kilometrazas siuo atveju ne rodiklis.Dazniau pradyla kompensatoriai.Isardysi pamatysi kas kur kaip.Detaliu siais laikais ne deficitas.Pamatai kad sudile,keiti.

• Žiūrėti profilį
priklauso kokiais tepalais vazinejai,kiek km juos nekeitei ir t.t.Cia nera formules kiek km laiko velenas.Jei nemegsti darba dirbt du kartus,neklausk o keisk velena is karto.Kaip pasake mano vienas pazistamas:NETRUKDYK MOTORUI DIRBT
turbut tu teisus,nes jau krastai padile, nors masinuka priziurau ir stengiuosi daryt viska kaip priklauso ir geriausia.
 isvada velenukas atitarnauja iki 300 000km. 1.9tdi brangus bus sekantis serivas  :-/

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
Amzino nera nieko.Bet kilometrazas siuo atveju ne rodiklis.Dazniau pradyla kompensatoriai.Isardysi pamatysi kas kur kaip.Detaliu siais laikais ne deficitas.Pamatai kad sudile,keiti.
matai  cia beda ta kad jie patys kaip suprantu nelabai supranta apie auto ir nori nusaut du zuikius vienu suviu,nors yra tik vienas zuikis :-]

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
jei krastai padile,vadinasi motoras JAU TUREJO PROBLEMU pries tai(dazniausiai luze purkstukai).Jei viskas norm,buna padile pilna plokstuma.

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
gal turejai omeni kompencatorei  :)

• Žiūrėti profilį
matai  cia beda ta kad jie patys kaip suprantu nelabai supranta apie auto ir nori nusaut du zuikius vienu suviu,nors yra tik vienas zuikis :-]
:-] :-] :-] :-] tas kuris daug supranta ,tik patylek.

• Žiūrėti profilį
jei krastai padile,vadinasi motoras JAU TUREJO PROBLEMU pries tai(dazniausiai luze purkstukai).Jei viskas norm,buna padile pilna plokstuma.
neturejo jokiu motoro problemu niekada, tik pries 7metus turbina buvo uzsilenkus ir viskas. :)

• Žiūrėti profilį
gal turejai omeni kompencatorei  :)
kompencatoriai sudyla kartu su velenu.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Isardai,matai problema,sprendi.Nesigilink kur nereik,nes tu nieko nebepakeisi ;)

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
kompencatoriai sudyla kartu su velenu.
jeigu luze dyla velenelio vidurys,jeigu ka,ir jei galima prasyciau truputi elktis pagarbiau

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Ne visada kompensatoriai sudyla kartu.daznas PD gedimas,luze purkstukai per puse.Todel buna apgrauzti veleno kampai,o kompensoriai geri.Perekupai sudeda kitus purkstukus ir OK.Veleneli palieka ta pati.Pats turiu toki velena

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
:-] :-] :-] :-] tas kuris daug supranta ,tik patylek.

Klausi forume patarimo, kai tau jį duoda pradedi įrodinėti savo.Tai kokio velnio tu nori, pasiginčyti?