prasidejo viskas nuo pusles pakeitimo automatineje dezeje. parvare man ja su mirksincia spirale ir ceku. vos pavaziavo. begius meto graziai, klaidu deze nemeta.uzgesinus ir uzkurus lyg pagereja bet neilgam. paskui variau i servisa. ten jie pakeite turbo nuo kitos masinos su kitu el valdymu ir nepadejo, paskui glusino egr, tikrino purkstukus. del purkstuku patys nezino ar jie kalti bet sake nei vienas neatitinka numatytu ribu. seip kuriasi gerai, duma meta kaip visada, kazkokiu pokyciu nera.ta trauka jauciasi kol nespaspaudi stipriau. paskui tik apsukos soka o masina nevaziuoja.
tai cia ir bus pradzia, nuo ko narplioti si kamuoli... tepalo tikrai yra dezeje iki normos? Neuzsidega kartais visos pavaros skydelyje, nes kiek suprantu mes kalbame apie automata, dyzelini kazkuri varikli
Ribos purktuku, tai ipurkimo kiekis netinka, ar ir esmes kone svarbiausia dalyka - kompensacijas ziurejo?
Matai, servisu kaip ir zmoniu yra labai ivairiu, sunku suprasti kiek meistras ir kiek suprantantis ziurejo, todel sunku man ka pakomentuoti...
Numeris ciut zemiau mano posto