Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 b5,trukcioja saltas 1.9 tdi 66 kw  (Skaityta 1316 kartus)

Neprisijungęs gunas4

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 b5,trukcioja saltas 1.9 tdi 66 kw
« Topic Start: 2015 Vasario 01, 14:39:33 »
Sveiki sustreikavo masina,gal kas susidure esate su panasiom problemom ir galit kazka patarti ar koki sprendimo buda dekui :)

Problema: pakaitinus pakaitinimo zvakes pora kartu salta ziemos ryta kuriasi labai lengvai, leidziu pasilti apie 10 minuteliu bet pradejus vaziuoti pirmu begiu jauciasi toks tampymasis-trukciojimas,bet duodant gazo ir begejantis masinai jis dingsta, tas trukciojimas buna tol kol masina nepasyla iki darbines temperaturos arba bent iki 70 laipsniu.
Palikus ja porai valandu saltesnei aplinkoi uzsikuria be problemu ir be zvakiu,bet visiskai atsalus masinai ir bandant ja uzkurti reikia pasukti 4-6 sekundes po kuriu staigiai pagauna ir uzsikuria, ta pacia minute uzgesinus ir vel bandant uzkurti kuriasi is puses sukimo. (paprasciau: kai isijungia pakaitinimo zvakes kuriasi lengvai,joms nesuveikus,reikia pasukti,uzkurus ir vel uzgesinus pakartotinai kuriant kuriasi be problemu)

Tikiuosi daug maz aiskiai isdesciau problema,aciu is anksto.

Neprisijungęs eligutisv

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Kas liecia trukciojima tai man tas pats buvo siurblio el.dalies pirminiai simptomai, o daugiau nematau as problemu pas tave:D

Neprisijungęs gunas4

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Kas liecia trukciojima tai man tas pats buvo siurblio el.dalies pirminiai simptomai, o daugiau nematau as problemu pas tave:D
Kiek tvarkymas kastuotu?

Neprisijungęs eligutisv

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
As net nezinau man tai pradejo trukciot vazibejau dar paskui keistai motoras dirbt ir darbas labai pagarsejo , pradejo visiskai nebetraukt tai tik tada keiciau, is pazystavo pirkau siurbly 60euru kainavo pasikeiciau pats, dar klausimas koks siurblys senasis ar naujesnis , jei 7 pinu fiske senasis jei 10 pinu tai naujesnis . 10pinu siurbliai brangesni

Neprisijungęs tomukas-audi

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
turiu a6 2003 1.9 tdi, pries pora menesiu , pradedavo trukcioti pilnai uzsilus varikliui, maniau uzsikises kuro filtras, nes trukciodavo ant didesniu apsuku ir kai nuspaudi gaza iki dugno, su kekviena diena trukciojimas didejo ,nors pasikeiciau oro kuro filtrus, galiausiai praita savaite pradejo atsijungineti vienas cilindras ,uzjungus kompa parode 2 klaidas, uzgesinus ir vel uzkurus vel viskas gerai , kol saltas variklis,
vieni sake siurblys, kiti purkstukai, kiti esu
 o buvo nutrukes 2 purkstuko laidas paciam varikli prie voztuvu velenuko, ir pasirodo siu varikliu dazna problema, nusilanksto nuo vibracijos, kol saltas variklis laidai kieti ir laidas lieciasi-veikia , kai pasyla variklis laidai suminkstekja ir praranda kontakta. problema susitvarkiau pats :)

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
turiu a6 2003 1.9 tdi, pries pora menesiu , pradedavo trukcioti pilnai uzsilus varikliui, maniau uzsikises kuro filtras, nes trukciodavo ant didesniu apsuku ir kai nuspaudi gaza iki dugno, su kekviena diena trukciojimas didejo ,nors pasikeiciau oro kuro filtrus, galiausiai praita savaite pradejo atsijungineti vienas cilindras ,uzjungus kompa parode 2 klaidas, uzgesinus ir vel uzkurus vel viskas gerai , kol saltas variklis,
vieni sake siurblys, kiti purkstukai, kiti esu
 o buvo nutrukes 2 purkstuko laidas paciam varikli prie voztuvu velenuko, ir pasirodo siu varikliu dazna problema, nusilanksto nuo vibracijos, kol saltas variklis laidai kieti ir laidas lieciasi-veikia , kai pasyla variklis laidai suminkstekja ir praranda kontakta. problema susitvarkiau pats :)
tau neatrodo kad pas tave jau pumpaduzas, o pas temos autoriu dar senasis traktoriukas :)

Neprisijungęs tomukas-audi

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
tau neatrodo kad pas tave jau pumpaduzas, o pas temos autoriu dar senasis traktoriukas :)
taip uztat ir parasiau metus , cia juk forumas ne? as jam ir nepersu savo nuomones tik sakau ,kas man buvo. tada ir pastebejau velena padilusi, uztat idomu pasidare kas kiek km. keiciasi.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Tingiu viska skaityt.Valyk el. dali.Ir ne pas sarlatanus.