Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 2006 2.0 103 kw Automatas Multitronikas  (Skaityta 5325 kartus)

Neprisijungęs Biosfera

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 2006 2.0 103 kw Automatas Multitronikas
« Topic Start: 2016 Balandžio 09, 19:14:07 »
Susidūriau su įdomia bėda, esant karštam gerai pavažinėtam varikliui, vedant sutarška ir variklis pasipurto. Servise pasiklausius pasakė remontuoti starterio bendeksą, perinkus starterį problema nedingo. Pridedu filmuotą medžiagą.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 09, 19:34:05 sukūrė Biosfera »

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
smagratis kaltas,patarciau netaupyt ir det tik orginala kitu atveju problema bus isspresta laikinai

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
smagratis kaltas,patarciau netaupyt ir det tik orginala kitu atveju problema bus isspresta laikinai

O kaip smagrati itakoja variklio temperatura ir butent "karstam gerai pavazinetam varikliui"? :think:

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Pa mane išdalies panaši problema, kai variklis gerai pašyla nuvažiavus mažiausiai 50km , atsiranda toks negarsus šnarėjimas kažkur prie dėžės. Šnarėjimas pasireiškia perjungiant pavara ir atleidinėjant sankaba, arba staigiai akseleruojant . bet idomiai taip visada nuvažiavus 50km tai pasikartoja..  :think: beje pas mane mechanika.

Neprisijungęs Biosfera

• Žiūrėti profilį
Linkęs ir aš galvoti, kad smagratis kaltas, nes ir vibracija yra salone jaučiama, nors ji irgi tai buna tai nebuna, buna retai sustojus pasiubuoja mašina, tarsi patampo ir nustoja. Bet kodėl kai tik karšta, kai vėžiau į dežių servisą tai to garso nebuvo negalėjau oarodyti, tai man pasake jei su dėže kas būtų tai turi būti visą laiką. Diagnostika daryta variklio sake viskas gerai. Reikės manau nuvažiuoti į Audi centrą diagnostikai ir , kad pasižiūrėtų kas negerai. Kiti servizai galvas tik kraipo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Linkęs ir aš galvoti, kad smagratis kaltas, nes ir vibracija yra salone jaučiama, nors ji irgi tai buna tai nebuna, buna retai sustojus pasiubuoja mašina, tarsi patampo ir nustoja. Bet kodėl kai tik karšta, kai vėžiau į dežių servisą tai to garso nebuvo negalėjau oarodyti, tai man pasake jei su dėže kas būtų tai turi būti visą laiką. Diagnostika daryta variklio sake viskas gerai. Reikės manau nuvažiuoti į Audi centrą diagnostikai ir , kad pasižiūrėtų kas negerai. Kiti servizai galvas tik kraipo.

:-] Nejuokinkit jus su tuo audi centru, ten kas ekstrasensai dirba :goodboy: Nebent gyvenat desniu, brangu reiskias gerai :-)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
O kaip smagrati itakoja variklio temperatura ir butent "karstam gerai pavazinetam varikliui"? :think:
asmenine patirtis su sava masina,su tokiu paciu varikliu ir deze (+) ieskojau vibracijos bedu tai taupiau ir idejau restaurauota tai karsta net bijodavau kurt nors pries tai nebuvo jokiu problemu su kurimu.is emus restauruota ir idejus srotini situacija pasikeite beveik i pradine padeti bet atsirado kitu niuansu tai dabar kaupiuosi naujam orginaliam smagraciui :D
p.s. vibracijos dingo po dpf pasalinimo

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
O kaip vibracija itakoja DPF ?

Neprisijungęs Biosfera

• Žiūrėti profilį
:-] Nejuokinkit jus su tuo audi centru, ten kas ekstrasensai dirba :goodboy: Nebent gyvenat desniu, brangu reiskias gerai :-)

Tai, gal žinai kokį neblogą servisą Vilniuje kas galėtu padaryti diagnostika ir atsakyti bent į dalį klausimų, nesinori pakeitus smagratį sužinoti kad ne jame buvo problema. Automatiniu pavaru servisas pasake iš vis pasitikrinti pagalves variklio, nuvažiavus į servisą sako su pagalvėm viskas gerai.

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
O kaip vibracija itakoja DPF ?
buvo uzsikises nors skydelija jokiu ispejimu nemete dar,ir egr gali prisidet prie vibraciju nors as nesalinau jo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai, gal žinai kokį neblogą servisą Vilniuje kas galėtu padaryti diagnostika ir atsakyti bent į dalį klausimų, nesinori pakeitus smagratį sužinoti kad ne jame buvo problema. Automatiniu pavaru servisas pasake iš vis pasitikrinti pagalves variklio, nuvažiavus į servisą sako su pagalvėm viskas gerai.

Vilniuje nezinau, Kaune paskutinta vieta butu kur kreipciausi , tai audi centras.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
egr gali prisidet prie vibraciju nors as nesalinau jo

Ant laisvu apsuku daugiau EGR vibracijas duoda. O isprogramavus egr 2.0tdi labai atsigauna is vietos pajudant.

Susidūriau su įdomia bėda, esant karštam gerai pavažinėtam varikliui, vedant sutarška ir variklis pasipurto. Servise pasiklausius pasakė remontuoti starterio bendeksą, perinkus starterį problema nedingo. Pridedu filmuotą medžiagą.

Pas pazystama a4 b7 2.0tdi BLB multitronica, tokia pati beda buvo kuriant karsta. Saltam nieko. Pakeite smagrati ir baiges nesamones :)

Neprisijungęs Biosfera

• Žiūrėti profilį
Kaip bebūtų keista, garsas dingo pakeitus akumuliatorių, kai jis vieną dieną nuduso. Pasirodo ten stovėjo iš vis kuris netinka šiai TP per silpnas. (H-) na puiku, kad nieko rimto.

Neprisijungęs Biosfera

• Žiūrėti profilį
Pakeičiu sprendimą, problema buvo smagračio.