Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 2.0 tdi trukes pagrindinis dirzas  (Skaityta 3978 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sums mane tenkino bet apziurejus a4 stovis netenkino (n)

Siusk cia ja i tevyne, paleisim ant daliu ore :-)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pries du men tvarkiau Octavia.Dvieju veleneliu motoras.Issitrauke kazkokiu budu dirzo tempejo spilka su sriegiu ir dirzas nukrito.Smulkmenu nepasakoju,rezultate reikejo 4 kompensoriu,4 karomyslu,spilkos nuo 1.9 ir sriegiklio.Voztuvai sveiki,motoras dirba kaip laikrodis.Dalys tikrai nepigios ;)

Analogiška bėda man buvo ant bkp pasato. Po diržų keitimo pralėkiau 500km ir mašina užgęso prie sankryžos. Kuriu - nesikuria. Partraukė namo, nusiėmiau apsaugas ir matau diržą palaidą. Špilkos net neberadau. Sudėjo man naują špilką, uždėjo diržą ir viskas. Nebuvo nieko nei nulenkę, nei pan, tiesa diržas dar laikėsi, bet jau buvo peršokęs per 3 ar 4 dantis.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Analogiška bėda man buvo ant bkp pasato. Po diržų keitimo pralėkiau 500km ir mašina užgęso prie sankryžos. Kuriu - nesikuria. Partraukė namo, nusiėmiau apsaugas ir matau diržą palaidą. Špilkos net neberadau. Sudėjo man naują špilką, uždėjo diržą ir viskas. Nebuvo nieko nei nulenkę, nei pan, tiesa diržas dar laikėsi, bet jau buvo peršokęs per 3 ar 4 dantis.

Gal del to, kad prie sankryzos, nebuvo apsuku. As nuvaziavau gal 2 km ir vaziuojant nuleke, tai sumale viska, pakelikai vieni nulankstyti, kiti visai subyreje.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal del to, kad prie sankryzos, nebuvo apsuku. As nuvaziavau gal 2 km ir vaziuojant nuleke, tai sumale viska, pakelikai vieni nulankstyti, kiti visai subyreje.

Tai iš pradžių dar kūriau, po ilgo sukimo ant starterio užsikūrė :D Pavažiavau kelis metrus ir vėl užgęso. :D