Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 2.0 tdi trukes pagrindinis dirzas  (Skaityta 3979 kartus)

Neprisijungęs aliux

• Įrašai: 298
    • Žiūrėti profilį
audi a4 2.0 tdi trukes pagrindinis dirzas
« Topic Start: 2014 Spalio 27, 16:13:42 »
Draugui truko dirzas a4 2005 2.0 tdi ir parduoda uz 1.5k svaru.kaina gera tik klausimas ar lanksto jiem voztuvus?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Lanksto ir dar asis reikia istraukti ant kuriu konpensatoriu nuspaudejai maunasi, galva butina nuimineti. Nepigus reikalas gaunasi.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Daryciau pats tik galvoju ar verta apsimt. Gat teko nuiminet galva? Kaip ten su priejimais?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Daryciau pats tik galvoju ar verta apsimt. Gat teko nuiminet galva? Kaip ten su priejimais?

Teko, normaliai ten viskas, bet pasiskaičiuok ar verta. Reikia nusiimti dangtelį, pažiūrėti ar karomislai suluže , tada dar teks ir karterį nuimti, tepalo pompą, viską išardyti ir išrankioti guoliukų adatėles. O čia jau balansyrai, jų reguliavimas, kaip ir sakiau darbo bus :-)

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Tai gali but varijantas kad arba voztuvus lenke arba karomislai luze?

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Tepalo siurbly manau verta butu pasikeist nes kiek zinau daznai bedos jie pridaro.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Bus pasilankste voztuvai ir nuspaudejai tai 100% O toliau reik ziuret. Galiu pasakyt labiau apsimoka pirkt sveika galva, nei perrinkinet esama, nes kaina gausis kosmine.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bus pasilankste voztuvai ir nuspaudejai tai 100% O toliau reik ziuret. Galiu pasakyt labiau apsimoka pirkt sveika galva, nei perrinkinet esama, nes kaina gausis kosmine.

Kai man buvo tokia bėda , paskambinau motoristui ir gan normaliam, klausiau ar lanksto, ne sako, keičiam karomislus ir viskas. Nepatikėjau, nulupau galvą , keli vožtuvai užlinke, bet kas blogiausia nepagalvojau apie  karomislų guoliukus, maniau tepalo pompa juk su sieteliu, nepapuls, tai kai pagavo, suėdė visą siurblį :-{ Ir tikrai sietelis stovi, kaip jie į vidų papuolė neisivaizduoju.
Galvą galima ir perrinkti, nieko ten baisaus, aš A3 turėjau, permečiau vidurius, viskas atitiko idealiai.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Nu jo apsimoka geriau visa galva pirkt nes kromislai gan brangus.tik galvoju ar verta savo a6 i nevaziuojancia a4 keist :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu jo apsimoka geriau visa galva pirkt nes kromislai gan brangus.tik galvoju ar verta savo a6 i nevaziuojancia a4 keist :D

Masina masinai nelygu, reiktu abieju duomenu, tada butu aiskiau.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Keitimo varijantu mano a6 gautusi £4k prabegas pas mane didelis :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Keitimo varijantu mano a6 gautusi £4k prabegas pas mane didelis :V

Tai kas per a6 , kompektacija?

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Pries du men tvarkiau Octavia.Dvieju veleneliu motoras.Issitrauke kazkokiu budu dirzo tempejo spilka su sriegiu ir dirzas nukrito.Smulkmenu nepasakoju,rezultate reikejo 4 kompensoriu,4 karomyslu,spilkos nuo 1.9 ir sriegiklio.Voztuvai sveiki,motoras dirba kaip laikrodis.Dalys tikrai nepigios ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Viska virsuj greit nuardai,padarai praputima ir viskas aisku.Sekmes (h)

• Žiūrėti profilį
Pries du men tvarkiau Octavia.Dvieju veleneliu motoras.Issitrauke kazkokiu budu dirzo tempejo spilka su sriegiu ir dirzas nukrito.Smulkmenu nepasakoju,rezultate reikejo 4 kompensoriu,4 karomyslu,spilkos nuo 1.9 ir sriegiklio.Voztuvai sveiki,motoras dirba kaip laikrodis.Dalys tikrai nepigios ;)

Pertempta buvo verziant. Jei neklystu verzias 25nm ir 40laipsniu. Daznas atvejas siem 16v, kad issitraukia, nes buvo verzta neteisingai.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Tai kas per a6 , kompektacija?
.Odynes sedynes su pilna elektra, sat nav,19" rotor replika ratai, begiu svirteles ant vairo, veidroleliai originalus chrominiai nuo S5 :D seip tvarkinga tik begus jau 190k myliu

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Vaziuosiu ryt a4 apziuret.galvoju keist ant savo, gaut priedeli grynu,tvarkyt a4, sutvarkius parduot ja o tada neapsisprendziu ka pirkt. Praminu per diena apie 300km tai su mano 3.0 tdi daug ant kuro gaunasi.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Pertempta buvo verziant. Jei neklystu verzias 25nm ir 40laipsniu. Daznas atvejas siem 16v, kad issitraukia, nes buvo verzta neteisingai.
Ten durnai padare,kam smulku sriegi sugalvojo padaryt aliuminyje.20metu buvo 1.5 sriegis ir nebuvo niekam jokiu bedu....Ne,sugalvojo smulku padaryt:-]

• Žiūrėti profilį
Ten durnai padare,kam smulku sriegi sugalvojo padaryt aliuminyje.20metu buvo 1.5 sriegis ir nebuvo niekam jokiu bedu....Ne,sugalvojo smulku padaryt:-]

Tikriausiai padare, kad ne kiekvienas galetu pakeist ir vaziuotu aptarnaut i centra :bedantis: O skupus sumoka  dvigubai. Siaip buvo ir man pertempe ta spilka pries kokius 4m, jei turi rakta niutonmetrini tai nebus bedu prisukant ta itempeja.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Masina is Vokietijos buvo su motoro defektu.Matyt ten irgi ne visi moka uzverzt ;)

• Žiūrėti profilį
vokietijoj pila lenku ir rusu su savo garaziukais..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
vokietijoj pila lenku ir rusu su savo garaziukais..

Babajai lenkia juos visus savo žiniomis, atvažiuoja mašinos net nesugeba diržo pakeisti, parduoda kaip variklio defektas :-]

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Buvau apziuret tos a4 ir pasirodo itempejo varztas nuluzes :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvau apziuret tos a4 ir pasirodo itempejo varztas nuluzes :D

Nelabai suprantu logikos tokio keitimo, jeigu vien tik dėl ridos (-) Na nebent labai solidžiai damokėtų.

Neprisijungęs aliux

• Žiūrėti profilį
Sums mane tenkino bet apziurejus a4 stovis netenkino (n)