Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 1.9tdi EGR duomenys ir Injection quanity  (Skaityta 1029 kartus)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
aciu uz ats.
*Per sita laika , kiek issiaiskinau, pas mane cipuota masina, del to IQ gali ir ant laisvu pakites buti?!
*IQ bandziau keisti, per vcds, login 12233 ir t.t. bet neiseina man ten nieko keisti. test darau, nieko reiksmes nesikeicia. O save net neleidzia. Zinau, kad ten daug negalima keisti, ribotas diapazonas taip reguliuoti.
*EGR bega tepalas per tas dvi skylytes virsuje is sonu, bet bega nedaug sakyciau. Pagal parametrus man sake, jog uzglusintas su skarda mano EGR (bet gal jis mires ir tiek, nes tepalas bega is tu skyluciu, ten membrana kiek suprantu). Graziai hermetikais sutepta tas egr, nesinori isdraskyti, bet teks lupti, paziureti ar skarda yra ir pertepti.
*Del purkstuku tai , bandysiu su liquid moly tiesiogiai nuo filtro atjungus praplauti, galesiu ir testu rezultatus imesti, ar pasikeis kas , ar ne, gales chebra nuomone susidaryti.