Sveiki forumieciai, pagaliau sutvarkiau barskancia grandine ir papasakosiu kur buvo bėda. Nuvariau mašina pas tokį meistreli,kuris dar morališkai nuo darbo nepavarges, pasakiau bėda ir jis ėmė ardyt. Nupirkau dėvėta itempeja,tarpines. Isardes rado, kad pas mane viskas ant silikono pasodinta, rado silikono gabalėlį tepimo taške prie itempejo. Kaip jis sako,neaišku ar nuimant tas silikonas įkrito ar uzdedant ankstesniam meistrui. Toliau sulygindamas itempejus,rado, kad pas mane sliauzikai sudėti nuo paprasto-hidraulinio itempejo ir jie skiriasi. Pasirodo skiriasi grioveliai ant stumokliuko ir kaip meistras sakė, skiriasi stumokliuke skylutės aukštis. Skylutė skirta tepalo viršslėgiui.tai pas mane gaudavosi,kad visad tepalą isstumdavo lauk,ko pasekoje neissistume stumokliukas ir nepilnai itempe grandinę. Dabar atrodo viskas gerai,kolkas nebarska,tikiuosi ir nebarskes.meistrelis ne iš pigiuju,bet kaip jis sako- remontuoja kokybiškai. Dabar galvoju dar pas ankstesni meistrą Ovidiju iš Neveronių nuvaziuot, gal pinigus grąžins. Nes jis remontavo ir sakė jei nesigaus, pinigų neims. O gavosi, kad suremontavo, pinigus paėmė, naglai aiškino,kad gerai viską surinko, po to siūlė variklį pasikeist ir telefonu grazioj formoj nusiuntė toli. Tai va forumieciai, jei kas girdejot apie šį meistrą, tai gerai pagalvokit ar verta varyt. Aišku galbūt kažkas pasakytų, kad pas mane visko priburta variklyje ir kad mašina lavonas, bet aš galiu atsakyt, kad ir neieškau meistrų kurie moka tik orą į padangas pripust. Reziume, manau pagaliau radau darbą išmananti meistrą,kuri galiu ir jums rekomenduoti,jei kam reikės.jis dirba Kaune, Raudondvario pl. Prie regitros.