Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.8t grandinės barškėjimas  (Skaityta 9591 kartus)

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
1.8t grandinės barškėjimas
« Topic Start: 2017 Liepos 28, 18:12:34 »
Sveiki forumieciai, paaukokit minutę mano rašinio skaitymui. Nupirkta audi A4 su 1.8t variklių.iskart degė check'as,o kompas rodė holo daviklį. Pasikonsultaves su meistru supratau,kad pas mane nėra elektrinio vanuso, stovi hidraulinis, o fyskė pravotkėje laisva. Dar apžiūrėjęs pastebėjau,kad ant variklio galvos esantis kodas yra atsuktuvu specialiai sugadintas,tad neaišku koks tas kodas. Iš to sprendžiu kad variklis ar galva keista. Nuspręsta įdėt elektra valdoma grandinės itempeja (vanusa). Įdėjus ir pasiimant iš meistro, baisus grandinės barškėjimas. Mašina grazinau, mesitras pralaike savaitę ir grąžino su degančiu checku ir barskancia grandine. Jis daugiau telefonu neatsiliepė o aš ir nenorėjau pas tokį varyt. Nuvariau pas kitą mesitra duodamas mintį kad reik keist itempeja,paaiškinau visa priešistorę. Jis iš kažkur gavo dėvėta itempeja, pakeitė,dar pakeitė holo daviklį,sakė kažkokie nesutapimai buvo galvos su bloku. Paėmiau mašina su kažkokiu lengvu triuksmeliu variklyje(kaip meistras sakė,sena mašina,daug prabegus). Pavazinejus kelias dienas, vėl pradėjo lyst grandinės garsas. Bandžiau su meistru kalbėt, sakė tepalus pasikeist,tai aš ir pakeičiau. Tuomet sakė tepalo paemeja issivalyt,isvaliau. Tuomet sakė,kad man reikia variklį pasikeist arba kapitalinį daryt, nes  jo teigimu indeklai galbūt isdile.daugiau šis meistras į kalbas nesileido, priimt remontuot nesutiko,nes jis mat laiko neturi. Šiandien matavau tepalo slėgį ant šiltos mašinos esant laisvoms apsukoms,tai rodo 0.9 ar 1 barą.grandine ima barsket kai mašina pasyla ir su ja pravaziuoji. Uzkurus ant laisvų ir uzsilus motorui,kaip ir nebarska arba vos vos, o pralekus normaliai,dirba kaip dyzelis.idomiausia kad prieš visus remontus ji dirbo normaliai tik degė chekas, kuris dabar nedega. Gal kas ką patart turit ar meistrą parekomenduot,kuris diagnozę pasakytų. Barškėjimas dingsta sukelus apsukas iki ~1300 aps/min. Nuėmus karteri, jame rasta itempejo sliauziko drožlių.