Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žibintai  (Skaityta 77777 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
gana kalbu, nuejau ir nupyskinau (kai no one nemate :D):

Stiklai tik purvini, patingejau pries tai nuvalyti :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
kažkaip man kol nebuvo įdėtos lempos atrodė gražiau, dabar jau nebe taip (-)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
zinok ziuredamas i nuotraukas man jos irgi baisiau atrodo nei realybeje. realybeje atrodo kaip tais graziau......

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
o man jos tiesiog sviecia.....
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
zinok ziuredamas i nuotraukas man jos irgi baisiau atrodo nei realybeje. realybeje atrodo kaip tais graziau......
realybėje tikrai gražiau, bet nuotraukose tai :/

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Vat priešrukinių tokį pagaidinimą užskaitau, ir pats jumi kada norečiau savus nuvežti taip išlyginti.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo fotkėse tas nupoliruotas apskritimas neidealiai teisingos formos. Bėje, manau to apskritimo mažesnio reiktų, tada gal ne taip tuščiai fara atrodytų :V Bet šiaip bendras vaizdas visai normaliai.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo fotkėse tas nupoliruotas apskritimas neidealiai teisingos formos. Bėje, manau to apskritimo mažesnio reiktų, tada gal ne taip tuščiai fara atrodytų :V Bet šiaip bendras vaizdas visai normaliai.
problema buvo ji padaryti apskritai.neradom kitokio diametro diskeliu.o apskritimas darytas is rankos.nes jeigu darytum ant stakliu stiklas issislifuoja tiesiai ir gaunasi dar baisiau.Na bent po kolkas nesugalvojom kaip mazesni ir tikslesnis isslifuoti.pokolkas daugiau savanoriu neatsirado....
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Atrodo, neatrodo... ne tik del to tai daryta, svarbu sviecia (y)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
jauciu atrodyti turetu super, apie kokius pinigelius kalbame? Aisku as tai tikrai nedesiu ;) tik idomu
http://www.inmarket.lt/index.php?module=catalog&action=products&w=1&fl=904&catId=1289&productId=21397
Zinoma klubieciams jie pigiau butu. Be to stiklo perdarymas ir zibintu islupimas, taciau tuom gali pasirupinti kiekvienas ir individualiai.
čia tokios pačios ??  ?!? http://www.goldenexpress.ru/komplekt/blinze.php

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
is principo taip. ipokavimas. matau ant lesio gumine apsauga kitaip atrodo bet seip viskas taip pat.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
kaina tokia gal ir nebloga, bet kaip suprantu cia be blokeliu? arba as taip tos prekes komplektiskuma iskaitau....

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
bent i ta mano komplekta blokeliai neiejo

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kiek cia pinigu gaunasi? Ta prasme normaliu pinigu? :-]
o seip blokeliai ir i sita neieina ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
2000rub - 45 eurai

4500rub - 100 eur

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Visai neblogas V8 žibintų perdarymas į lešinius biksenonus: http://www.s-cars.org.ua/forum/viewtopic.php?p=4337#4337

ir šiaip nemažai atliktų darbų pavyzdžių apie įvairių modelių farų perdarymus: http://light.getbb.ru/viewforum.php?f=31

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Nu neblogas projektas cia kaip supratau darbo nemazai yra tikrai pats esu tik neumes plasmasine priekine dali ir nudazes vidu ir jau tas vien nemazai laiko atime o cia darbu kalnas dar 
Cia mano bandymas kaska daryti http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,86600.0.html  :V

Siaip man labai nesiziuri tas poliravimas ant lempu labai jau dydelis atrodo nors is nuotrauku  :V  Nors kaip supratau kitaip nelabai gaunasi padaryti beje gal kad nors dar zada kaska panasaus daryti  :V  Garaze turejau seniau lesiu visokiu jei kas nors sugalvotu darytis gal tiktu kokie  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Audi V8 hologenai
« Atsakymas #142: 2010 Birželio 22, 13:01:37 »
Dažnai pastebime patys, arba pastebime kai mums pasako, kad iš hologenų pas V8 mažai naudos, taigi viena iš priežaščių, plasmasinis korpusas, kuris laiko lemputės lizdą. Ilgai naudojant hologenus (pastoviai) ir /arba įdėjus galingenses leputes, jis tiesiog perkaitęs nulinksta, ko pasekoje iškreipiamas šviesos spindulys per lęšį. Taigi atrodo, kad hologenas veikia, spigina, tačiau važiuojant iš jo jokios naudos (-) Naujesnieji hologenai patobulinti, jų gamyboje panaudotas aliuminis (matome dešnėje foto) toks hologenas ilgiau tarnaus, nes korpusas spinduliuoja susikaupusią šilumą ir metalas neleidžia deformuotis...

Sekanti problema - reflektoriaus išdegimas, bet nerandu foto, jei rasiu, parodysiu kaip tai atrodo.

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Re: Žibintai
« Atsakymas #143: 2010 Birželio 22, 22:06:36 »
Tai jau pas 92metu V8 yra su aliuminiu?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2010 Birželio 23, 09:52:05 »
Negaliu atsakyti, as ju ne viena komplekta esu pirkes, pas donorus rades, taip ir nesupratau pas ka buna aliuminiai :D

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2010 Birželio 23, 10:33:38 »
Citata iš: Bajoras link=[i
topic=43004.msg759036#msg759036 date=1277275925]
Negaliu atsakyti, as ju ne viena komplekta esu pirkes, pas donorus rades, taip ir nesupratau pas ka buna aliuminiai :D
Na maniskiai priesrukiniai zibintai atitinka desiniji pavyzdi  :V tai kogero bus is naujesnes istatyti, o gal ir pas 89m. tokius dedavo

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2010 Birželio 23, 10:53:40 »
tai kad kiek pamenu kazkada apie tai buvo diskusija, ir senesniu modeliu buvo aliuminiai o naujasniu plastikiniai... bent jau pas mane yra senas aliuminiu korpusu o kitos puses keistas dar sveicaruose su plastikiniu korpusu, gal Grishman apie tuos dalykus geriau zino

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2010 Birželio 23, 11:58:38 »
89 metų mašinoje taip pat vienoje puseje aliuminis, kitoje plastikas, juodas speju yra atsparesnis, nes su juo viskas tvarkoje, 92 metų mašinoje rudas plastikas ir abiejose pusese apsilydes, vienoje ir pakeitęs formą, buvau užsakęs naują priešrukinį, tikejausi kad ateis aliumas, bet atejo plastikinis juodos spalvos, dar problema, vidinis reflektoriaus padengimas, kurs temperaturos taip pat neatlaiko, bandžiau dengti a-la chrominiais dažais balionelyje, efektas šiek tiek geresnis, bet neilgam, nelabai tie dažai matyt temperaturą laiko, reiks vel išimti pažiureti kas iš jų liko, naujas reflektorius šviečia daug geriau, praktiškai taip pat stipriai kaip nenaujos tvarkingos artimos šviesos :G :D bet jau del jų neatsparumo reiks jungineti tik super extra atvejais.

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2010 Birželio 23, 12:41:14 »
Neperseniausiai buvau išsiardęs savuosius priešrūkinius. Neatkreipiau dėmesio, kokie korpusai, bet nesulinkę tikrai ('88m modelis), o va reflektoriai, kaip kad Grishman minėjo, padegęs, dėl ko turėtų kentėti švietimo kokybė.
Gavau neseniai ale aliuminiu ar kažkuo panašaus į tai dengtos blizgios folijos, kurios kita pusė limpanti.
Anot gamintojo, atspari dideliam karščiui ir degimui, tad pabandysiu donorinį reflektorių ja išklijuoti ir stebėti rezultatą.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2010 Birželio 23, 14:23:26 »
Aš tikėjausi kad xenon siek tiek padės išspreti problemą, tačiau nė velnio (n)