Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žibintai  (Skaityta 76928 kartus)

Neprisijungęs Quattro!!!

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
kaip nusiima zibintai v8?  :V man reikia prie lempu gumeles kampines uzdet

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
kaip nusiima zibintai v8?  :V man reikia prie lempu gumeles kampines uzdet
nuimi buferi ir nusiemi zibintus
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Quattro!!!

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
o kaip nuimti buferi? dar niekad neardziau  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
lendi po masina ir atsuki is vidaus 6 varztus 13mm... su dviem bus linksma ;)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
papasakokit placiau apie dazyma dazais is vidaus, kaip ten viskas vyksta? kuria vieta reik dazyt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dazosi tik reflektoriaus apdaila juodais matiniais dazais, o stiklas tik "dulke" padengiamas kad tolygiau patamsetu.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
o v8 lempos stiklai kaip nusiema? man reiktu a6 padaryt toki dalykam,tik jauciu lempa sunku isardyt butu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
stiklas sukabinas metaliais fiksatoriais ir nesunkiai nusiima viskas ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Kaip sekasi darbai? Ar nepajudėjot toliau?.. Laukiu nesulaukiu galutinio varianto foto (su abiem žibintais kėbule) ...

P.s. kiek to komplekto kaina su nuolaida buvo? Nes ~1000lt, tai nemažai... Jeigu ką domina galima gauti už ~700lt, gal pigiau :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kas nors yra sakes kokia kaina su nuolaida? Be to pas juos blokeliu (balastu) nebuna ;) o gal cia jau su blokeliais siulai?
Masina pati dazykloje, tad iki kebulo dar palaukt teks.

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
O kas nors yra sakes kokia kaina su nuolaida? Be to pas juos blokeliu (balastu) nebuna ;) o gal cia jau su blokeliais siulai?
Lyg ir nėra, juk dėl to ir klausiu kokia kaina su nuolaida... Kam klubiečiams pas tave pirkti brangiau, kai GALBÛT galima pigiau... Kas čia per balastai dar?.. Nežinau gal ir yra jie, nepirkau gi aš tų xenonų, visai atsitiktinai užmačiau, tai pasiūlė pirkt, bet man tai nereikia...

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Lyg ir nėra, juk dėl to ir klausiu kokia kaina su nuolaida... Kam klubiečiams pas tave pirkti brangiau, kai GALBÛT galima pigiau... Kas čia per balastai dar?.. Nežinau gal ir yra jie, nepirkau gi aš tų xenonų, visai atsitiktinai užmačiau, tai pasiūlė pirkt, bet man tai nereikia...
ta prasme eilinis kartas zinau nezinau reikia nereikia tokie netokie bet taip sakant apsikt visada pirmi.Tai pirma issiaiskinkit kas kur kaip o poto sakykit pigiau.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Blemba kaip daug ir daznai kazkodel tokiu as sutinku yra va daug pigiau turiu davai imk pagalvoji nu davai imu,ai ne dabar va nebera nu na rimtai kaip sakant b**is akin......

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mus Lietuvoj zmones apie marketinga-pardavimus visai nenori galvoti.Numusa kainas iki minimumo akcijom ar kazkur pigiau gave. o poto pardavinet to produkto neapsimoka kadangi pigus jau daug kas nenori pirkti ir pan....patys sau ir kitiems bedu pridaro

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
Blemba kaip daug ir daznai kazkodel tokiu as sutinku yra va daug pigiau turiu davai imk pagalvoji nu davai imu,ai ne dabar va nebera nu na rimtai kaip sakant b**is akin......
Ką tu čia stumt bandai atėjęs? Aš gi atrodo normaliai žmogaus paklausiau kokia kaina pas jį yra su nuolaida... Ir informavau šiuo produktu susidomėjusius forumo dalyvius, kad GALBÛT šitą prekę jie gali įsigyti pigiau... Gal padariau klaidą, kad naujos temos nesukūriau, bet visa informacija šiuo klausimu yra šioje temoje, tai nemačiau prasmės kurti dar vieną temą tuo pačiu klausimu...

Man tai įdomiai atrodo, kai va forumiečiams siūlo pritaikyt nuolaidą, prieš tai kainas užsikėlę...

pas mus Lietuvoj zmones apie marketinga-pardavimus visai nenori galvoti.Numusa kainas iki minimumo akcijom ar kazkur pigiau gave. o poto pardavinet to produkto neapsimoka kadangi pigus jau daug kas nenori pirkti ir pan....patys sau ir kitiems bedu pridaro
Asmeniškai AŠ nieko neparduodu ir PATS nieko, apart informaciją (kuri šiais laikais yra vertingesnė už pinigus), nesiūlau... Nuvažiavau ten kur parduoda, sakė 650lt, manau GAL ir už tuos 600lt atiduotų paderinus...

Atsiprašau, kad gadinu biznį, bet lupikauti iš, vadinkim, vieno kraujo žmonių yra negražu...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 03, 15:51:57 sukūrė Ars »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kietas tu :-] :-] :-] Ka uzsimetes, ka lupikauja? Bet kurioje imoneje yra antkainiai, ar tau cia kazkas naujo? :D  Yra ir nuolaidos saviems zmonems.

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
Nu jo... Tai nori pasakyti ten tas 650lt yra savikaina?.. Ar tu nuolaidą nuo kažkas ~1000lt bent iki 700lt padarai?.. ?!?

Nes čia panašu į tai, kad kaip pvz: savikaina yra 600lt parduoti būtų galima už 800lt, bet parašom, kad parduodam už 1000lt, saviems padarom nuolaidą 200lt ir parduodam už tuos pačius 800lt, nes jei nuo 800lt saviems padarom 50-100lt nuolaidą, tai jau nebe biznis... Èia kaip pvz, netaikau būtent tiems lęšiams, nes tikiu, kad jie kainuoja dar mažiau...

Taip ir nepasakei kas ten per balastai yra?.. Ką jie daro?.. Gal TEN, kur aš žiūrėjau, jų tikrai nėra ir jie tikrai kainuoja tuos papildomus kelis šimtus litų?.. Jeigu taip, tai man beliks tik pripažinti klydus ir viešai atsiprašyti ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu jo... Tai nori pasakyti ten tas 650lt yra savikaina?.. Ar tu nuolaidą nuo kažkas ~1000lt bent iki 700lt padarai?.. ?!?

Nes čia panašu į tai, kad kaip pvz: savikaina yra 600lt parduoti būtų galima už 800lt, bet parašom, kad parduodam už 1000lt, saviems padarom nuolaidą 200lt ir parduodam už tuos pačius 800lt, nes jei nuo 800lt saviems padarom 50-100lt nuolaidą, tai jau nebe biznis... Èia kaip pvz, netaikau būtent tiems lęšiams, nes tikiu, kad jie kainuoja dar mažiau...

Taip ir nepasakei kas ten per balastai yra?.. Ką jie daro?.. Gal TEN, kur aš žiūrėjau, jų tikrai nėra ir jie tikrai kainuoja tuos papildomus kelis šimtus litų?.. Jeigu taip, tai man beliks tik pripažinti klydus ir viešai atsiprašyti ;)
Koks tau skirtumas ka as padarau, ko nepadarau. Kam reiks, tam padarysiu, tad nesivargink manes moralizuoti :-] :-] :-]

Balastai - itampos blokeliai, kai kam pardavinesi, ispek kad ju komplekte nera ir reikia pirktis atskirai (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tagi.... kas naujo šioje srityje ??
Èia pvz kaip atrodo su kažkokio Daewoo lešiais

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Nu nafig...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Jei butu tik is sonu tie lesiai dar gal nieko bet tie per viduri tai  (-) ,nors ten atrodo lyg ir ne lesiai ,o tiesiog reflektoriai. 

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kokia cia paslaptis, as tiek ziniu neturiu bet jei buti viskas taip paprasta uz V8 vieno stiklo poliravima firmos neprasytu 1200lt :-]
O keturidu servisas kiek prašo?
Be to jie nedarys manau niekam nieko tol, kol praktikos geros nepratestuos ;)
Bet kad tai uztrunka tikrai ilgai prie vieno stiklo - ta pamaciau ir pats.
na dar kartą: kokia situacija šitame versle ?? kaip su stiklų poliravimu ?? aplamai gal paslauga jau yra tokia kaip kad upgrade V8 original headlight     :D :D
beje, čia lęšiai kokie sudėti ??

šitie gal ??
http://www.inmarket.lt/index.php?module=catalog&action=products&w=1&fl=904&catId=1289&productId=21397

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na ka trumpai galiu pasakyti.Efektas gavosi visai man priimtinas.Naudojami sitie komplektai kur tavo nuorodoje. vadinamosios angel ayes reikalingos nes tada keiciasi pacio spindulio spalva nors galima ir be ju.buvau nuvaziaves susireguliuoti.imanoma bet principe spindulys kaip gero amerikono yra lauzimas bet toks neuztikrintas.bet paciu rezultatu patenkintas tiek trumpu sviesu tiek ilgu uztenka.
stiklus poliruoti galime bet visada lieka rizika kad skils.Seip savikaina gaunasi gana didele.Nes nenorint rizikuoti kad skiltu stiklas reikia dazniau keisti slifavimo popierius ir ilgiau atlikti darba.Vidutiniskai vienas stiklas apie 5valandos darbo. kalbu apie vidine dali.isorine apie 2-3.
pacio sito kaip verslo nevystome toliau nes per didele savikaina musu kinietiskam krastui.Manau supratai ka norejau pasakyti.
P.S kadangi pas mane skydelis isprotejo tai negaliu atsakyti ar indikuoja perdegusi zibinta ar ne.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
šitoje foto kur tavo mašina plaunama neįžiūriu ar patys žibintai taip atrodo:
Turbut nori taip padaryti 8:8
http://audiv8.ru/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=1060
http://audiv8.ru/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=1061
gal but siek tiek mazesni lesiai. ne taip stipriai matosi. bet is principo taip.