Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žibintai  (Skaityta 76916 kartus)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Blemba kaip daug ir daznai kazkodel tokiu as sutinku yra va daug pigiau turiu davai imk pagalvoji nu davai imu,ai ne dabar va nebera nu na rimtai kaip sakant b**is akin......
Ką tu čia stumt bandai atėjęs? Aš gi atrodo normaliai žmogaus paklausiau kokia kaina pas jį yra su nuolaida... Ir informavau šiuo produktu susidomėjusius forumo dalyvius, kad GALBÛT šitą prekę jie gali įsigyti pigiau... Gal padariau klaidą, kad naujos temos nesukūriau, bet visa informacija šiuo klausimu yra šioje temoje, tai nemačiau prasmės kurti dar vieną temą tuo pačiu klausimu...

Man tai įdomiai atrodo, kai va forumiečiams siūlo pritaikyt nuolaidą, prieš tai kainas užsikėlę...

pas mus Lietuvoj zmones apie marketinga-pardavimus visai nenori galvoti.Numusa kainas iki minimumo akcijom ar kazkur pigiau gave. o poto pardavinet to produkto neapsimoka kadangi pigus jau daug kas nenori pirkti ir pan....patys sau ir kitiems bedu pridaro
Asmeniškai AŠ nieko neparduodu ir PATS nieko, apart informaciją (kuri šiais laikais yra vertingesnė už pinigus), nesiūlau... Nuvažiavau ten kur parduoda, sakė 650lt, manau GAL ir už tuos 600lt atiduotų paderinus...

Atsiprašau, kad gadinu biznį, bet lupikauti iš, vadinkim, vieno kraujo žmonių yra negražu...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 03, 15:51:57 sukūrė Ars »