Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302564 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
o kas man is kavos tirsciu problemos isburs :) esme stabdziai.. zodziu taip, masinai uzgesintai viskas ok. uzvestai stabdzio pedalas toks lipsnus, tikraja ta zodzio prasme, kaip po pedalu butu ar kokiu kliju papilta ar kokia lipuske padeta, paspaudi ir atleidus jis kaip prilies vos vos butu atsiplesia TEKST :) aisku ten nepalieka jis ir nesiruosia palikt nuspaustas, atmeta gerai bet toks lipnumas jauciasi.. koks cilindriukas stabzio gal yra prie pedalu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
cilindriukas gali būt, bet jei skirtumas užvestai atsiranda, tada greičiausiai dėl visko kaltinama kriaušė

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
o jinai kas tokia? kur randasi?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
koks "marmalas" pilasi i galini reduktoriu? :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
75w90 full sintetic GL-5 MIL-D( jeigu neklystu) tiksliau toki supylus tikrai blogiau nebus, bet butina keisti visa tepala o  NEDAPYLINETI
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kas man is kavos tirsciu problemos isburs :) esme stabdziai.. zodziu taip, masinai uzgesintai viskas ok. uzvestai stabdzio pedalas toks lipsnus, tikraja ta zodzio prasme, kaip po pedalu butu ar kokiu kliju papilta ar kokia lipuske padeta, paspaudi ir atleidus jis kaip prilies vos vos butu atsiplesia TEKST :) aisku ten nepalieka jis ir nesiruosia palikt nuspaustas, atmeta gerai bet toks lipnumas jauciasi.. koks cilindriukas stabzio gal yra prie pedalu?
yra ir pas mane sita problema, bet labai retai ir ypac kaip salta arba ilgai prastovejus, itariu ABS bloke esancius voztuvus, pas sitas masinas su hidrauliniais stabdziai cilindriuku sistema gana sudetinga. Reiktu vizualiai pamatyti kad paaiskinti. tas kur prie pedalo yra veikiamas dvieju jegu tai tavo kojos ir vairo stiprintuvo sukeliamo slegio. du konturai saveikauja tarpusavyje sudarydami viena jega :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
yra ir pas mane sita problema, bet labai retai ir ypac kaip salta arba ilgai prastovejus, itariu ABS bloke esancius voztuvus, pas sitas masinas su hidrauliniais stabdziai cilindriuku sistema gana sudetinga. Reiktu vizualiai pamatyti kad paaiskinti. tas kur prie pedalo yra veikiamas dvieju jegu tai tavo kojos ir vairo stiprintuvo sukeliamo slegio. du konturai saveikauja tarpusavyje sudarydami viena jega :)

tai kokios rekomendacijos?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
75w90 full sintetic GL-5 MIL-D( jeigu neklystu) tiksliau toki supylus tikrai blogiau nebus, bet butina keisti visa tepala o  NEDAPYLINETI

dekui.. keisim :) gal turi zinai? kiek "suvalgo" reduktorius jo?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

tai kokios rekomendacijos?
Su mano rida problemos nesprendziau :) O ir jau senai buvo, tiesa sakant po perdarimo is ufo daugiau kaip ir nepasitaike, gal tik sutapimas.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
75w90 full sintetic GL-5 MIL-D( jeigu neklystu) tiksliau toki supylus tikrai blogiau nebus, bet butina keisti visa tepala o  NEDAPYLINETI

dekui.. keisim :) gal turi zinai? kiek "suvalgo" reduktorius jo?
jeigu neklystu arba iki 2 arba iki 3, jeigu netingetum mano psl pasiknisti ten yra visas V8 manual ikeltas kur cia klube metesi ten tikrai tikrai smulkiai yra aprasyta viskas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
75w90 full sintetic GL-5 MIL-D( jeigu neklystu) tiksliau toki supylus tikrai blogiau nebus, bet butina keisti visa tepala o  NEDAPYLINETI
sena diskusija  :)  http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,2610.msg83443.html#msg83443
beje 2-jų litrų turi pakakti.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
1,7litro galiniame reduktoriuje, 0,5 priekiniame.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
dekui kolegai :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
http://www.kggi.lt/?kal=&str=1
P.s. vizito pas juos tikrai noriu  (+) ir bandysiu sutarti del seminaro sia tema.
na ar buvo pasistūmėta šituo klausimu ?
nu gerai, tai paaiskinkit man tada... pas mane naujas diskas (ATE) + naujos kalades (Remsa) cypimas klaikus.... pakeistos kalades i Lucas TRW vistiek cypia tik gal siek tiek maziau? kai apie kokias dar faskes kalba gali but...
išsprendei šitą bėdą ?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
na kaip ir pati issisprende... nutilo, dabar nei cypt. nzn, gal cype trw, kol prisidirbo ar pan, bet po kiek laiko nutilo ir ramu...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ką dalyviai į šios kontoros produkciją pasakytų, gal kas yra susiduręs, ar analogiška veikla užsiimančių kontorų žino?
http://www.elastomer.eu/lt/ipresuojami-sailentblokai.html

Sakyčiau, priekinio traverso įvores, paskuj galinio reduktoriaus ir dar eilę kitų visai gerai butų pasigaminti.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 17, 11:47:28 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Ką dalyviai į šios kontoros produkciją pasakytų, gal kas yra susiduręs, ar analogiška veikla užsiimančių kontorų žino?
http://www.elastomer.eu/lt/ipresuojami-sailentblokai.html

Sakyčiau, priekinio traverso įvores, paskuj galinio reduktoriaus ir dar eilę kitų visai gerai butų pasigaminti.
nezinau, bet man idomu irgi - turiu priekyje kaireje apsigyvenusi "snekuti" :D
Tiesa, su restauruota  pakaba prasukau gal ~50-60k km, ir tik dabar pradejo sneketis (y)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
na siaip, kaip "ilgaamziam" produktui, garantijos laikotarpis per trumpas manau :) kai restauruoja irgi duoda metus garantija... per visa laika kiek kuriom masinom teko restauruot, nei karto neteko gryst daryt tos pacios vietos per garantini laikotarpi...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kuom ypatingas S6 plus galinis suportas, kad pagal kodą skiriasi nuo S4 S6 V8 ir jokiam kitam modelyje neeina 8:8 cilindriuko diametras tas pats, kaip V8, kaladės tokios pačios, suporto kronšteinas irgi ?!?
http://seekpart24.com/trw/brake-caliper-bht125

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
kokio ilgio stabdziu zarneles ?? :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
gal kam reikia, atliko priekiniai st suportai man, su kaladelem ~70% dar gal 80%.. vienos kaladeles virsutine dalis ciut nusiskele ~1cm spinduliukas.. visa kita liuks..

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
neperkaite kaladeles dar? :D ir kokia ju kaina butu?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
jei perkaite tai turetu but atsokusios, taip? :) istikro atidziai neziurinejau ju dar.. paarysiu foto, atsiusiu.. siulyk pats kaina :) ainm i PM kalbet.. neterskim temos

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
http://www.youtube.com/watch?v=0fInYpLm-7w
jei bogu vaziuokle toli grazu ne standartine