Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 315296 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
nu va - restauracija ~30 lt kainuos (nu gal 40lt)... Vaziuoju :) . tikriausiai sprogo, nes zhikliorai uzsikimshe buvo... Jei Janas apsiims vozhtuvu riebokslius pakeist, tai tada iprasysiu, kad ir visus zhikliorus patikrintu sistemoj (svajoju...) :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kaip prie tokio slėgio jie gali užsikišti? Gal... Bet neįtikinamai man skamba ši versija.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Kaip prie tokio slėgio jie gali užsikišti? Gal... Bet neįtikinamai man skamba ši versija.

prie manes arde zmogus... Vienas galas buvo uzsikimshes gumos gabalais, o kitas "pradurtas" (zhikliorai/tinklelis) - tada netikrinsiu, jei maza tikimybe, kad kiti zhikliorai gali but uzsikimshe :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Plet, pusantrų metų ruošiausi, ruošiausi naują originalią paimti už 400lt ,kai prisiruošiau, pyst, visuose sandėliuose pasibaigė, nauju nebegamina :E :-{ :A
Atsargoje yra viena naudota bet..... Gal kas praktikoje čiupinejęs, ar labai skiriasi tos nuo C4 S4/S6 4,2, nes kodas yra kitoks ?!?
4A1422893N
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 15:21:55 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
duok kodus apie kuria tiksliai kalbi gal pasakysiu.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
duok kodus apie kuria tiksliai kalbi gal pasakysiu.
Ceškine 4A1422893N

V8 reiks namuose pažiureti, nes darbine etka jau net kodo nebeduoda.
Kas įdomu sidabrineje V8 iki tol kol nepradėjo varveti žarn stovejo iš pat pradžių vienti sai suvalcuota su metaliniu vamzdeliu, nuo kurio ji paprastai turi atsisukti, piešinyje jis yra 11 numeriu, tai vat ir įdomu, ar čia kažkokoa restauruota ar nuo kokios ceškes, nes paprastai tos šlangos, kiek mačiau, visad nuo vamzdelio atsisuka ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 15:41:25 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
prie manes arde zmogus... Vienas galas buvo uzsikimshes gumos gabalais, o kitas "pradurtas" (zhikliorai/tinklelis) - tada netikrinsiu, jei maza tikimybe, kad kiti zhikliorai gali but uzsikimshe :)
Na guma tai gal ir ne i tema... o tai dabar bus be to "tinklelio" ? :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Ceškine 4A1422893N. V8 reiks namuose pažiureti, nes darbine etka jau net kodo nebeduoda.
Kas įdomu sidabrineje V8 iki tol kol nepradėjo varveti žarn stovejo iš pat pradžių vienti sai suvalcuota su metaliniu vamzdeliu, nuo kurio ji paprastai turi atsisukti, piešinyje jis yra 11 numeriu, tai vat ir įdomu, ar čia kažkokoa restauruota ar nuo kokios ceškes, nes paprastai tos šlangos, kiek mačiau, visad nuo vamzdelio atsisuka ?!?
bent jau pagal brėžinius ceškinė neatsisuka, taip kad arba pritaikyta nuo konors jau buvo pas tave arba restauruota/gaminta

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Na guma tai gal ir ne i tema... o tai dabar bus be to "tinklelio" ? :)

nu, kitos iseities nera... Nebent dar siurbli sena pazesiu rusije - gal jame liko sveikas zhiklioris. Lb baisu tai ?? :) Vienoj pusej zarnos yra tinklelis, o kitoj pramushtas...

Padare man uz 60lt ir sake, kad niekam nesakyciau  :-] Kai pamate shlanga, tai siek tiek pasimete net :)
be garantijos, bet itikino, kad laikys.

apsauga yra :) .

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tik niekam nesakyk, nes kainuoja pigiau (kalbu jau ne zemiausiom kainom) ir dar su garantija :D
Tik niekam nesakyk :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Tik niekam nesakyk, nes kainuoja pigiau (kalbu jau ne zemiausiom kainom) ir dar su garantija :D

nzn, bet geriau, nei uz 150lt Hansaflex'e... :) Telefonu kaina buvo 30-40. Apie kazhkokius ypatumus uzsimine sio slango, kai pamate... Vnz - bus matyt. Nu ir keista, kad nei Hansaflex'e nei Matuli'je nepanorejo garantijos duot, nors praeita karta, kai taisiau Matuli'je zarna - garantija gavau puse metu...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 17:09:09 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

nzn, bet geriau, nei uz 150lt Hansaflex'e... :) Telefonu kaina buvo 30-40. Apie kazhkokius ypatumus uzsimine sio slango, kai pamate... Vnz - bus matyt. Nu ir keista, kad nei Hansaflex'e nei Matuli'je nepanorejo garantijos duot, nors praeita karta, kai taisiau Matuli'je zarna - garantija gavau puse metu...
Neklausei, kokiam darbiniam slėgiui jos paskaičiuotos?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį

Neklausei, kokiam darbiniam slėgiui jos paskaičiuotos?

aisku, kad nepaklausiau... Jie tik paklause ar cia ne nuo hidraulines pakabos... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 20:35:59 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 21:18:01 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.motoneo.pl/t/z1/LUCBDA511

Nu, kas žino, kur pigiau? :D Dla tech kto v tanke: S8 99-03m A8 W12 99-03m galinių 280x22mm kaladžių kronšteinas (aa) kiek pastebejau, labai medžiojami ir ieškomi :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o tai 350 litų už abu yra brangu ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei tik 350 lt, tai butų pasaka, bet Netto kaina čia kaip supratau be PVM, paskuj siuntimas, pervedimas ir tt gautųsi jau tiek, už kiek ir per VAG galečiau paimti. Ir tas mano 'surasti pamatuoti' dabar kaip iš fantastikos srities skamba, su tokiu retumu, tai labiau yra 'pirkti ir matuoti, jei netinka, parduoti'  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
brutto skaitosi su PVM, siuntimas nu kiek, max 30 litu, SEPA pavedimas keli EUR

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
S6+ pora gali pasikeist :-] nu cia jau seniai aisku kas neapsimoka  :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Daug kas pasakoja, kad pas juos kol salta auto - lengviau vairas sukinejas, o pas mane atvirksciai...  (!?)
Skystis "sviezias" Febi 6162 (Swag) ~10 km pravaziuoju ir vairas pradeda lengvai sukinetis

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Problema... Kai masina pastovi siek tiek (~para), pradeda sunkiai vairas sukinetis, kai pravaziuoju kazhkiek km (~5-10), uzhgesinu ir po keliu min uzhvedu (pvz i parduotuve reik - iseinu ir tada ok visks), tai pradeda lengvai sukiotis, kaip reikia... Jei masina negesint, tai vairas ir toliau "sunkus"... - nesuprantu... Sian i degaline vaziuosiu (pora simtu metru), tai paziuresiu ar "nepalengves"...
Nesuprantu, kdl vaziuojant vairas savaime nepradeda suktis "lengvai", o reikia butinai masina gesint (gal ir iseit is jos trumpam :D )
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 25, 12:25:10 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dėk ranka per panelę, būna padeda servatronicui atsičiūhinti... O gal ir vožtūvėlis gliučina prie kolonelės...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
manuale yra labai detalus aprašymas kaip tikrinti/remontuoti servotronic'ą