Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 315080 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
man ir nelabai tinkama pasirodė va šita šalta svarkė, bet gal neprisireiks nieko klijuot/gręžiot, nes radau tokią plastmasę gatavą.

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Keisiu vairo stiprintuvo skysčio bakelį, tai sugalvojau pakeisti ir skysti, nes niekada dar nekeičiau. Kokį pilti Febi 6162 ar 6161? kiek jo realiai reikia su praplovimu? Ir kaip tą sistemą tinkamai nuorinti?

p.s. bus atliekamas balelis (didelis) kažkada buvo reguliuojami amortikai.
taigi nupirktas SWAG (tipo iš tos pačios bačkos kaip ir FEBI)

Uploaded with ImageShack.us
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 28, 16:08:38 sukūrė mc2 »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Na tai kaina, modelio skaičiukus kokius, spalva kokia, kodėl šita pasirinkai? :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Na tai kaina, modelio skaičiukus kokius, spalva kokia, kodėl šita pasirinkai? :D
pas pažįstamą pirkau tai pasakė, kad tik nakleikos skiriasi, mokėjau po 16,5lt

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Sprogo slangas stiprintuvo, kuris nuo siurblio eina, tai zhikliorai uzkimsti kazhkokiais gumos gabalais... Vairas siaip lengvai sukinejosi... Teks ryt shlanga restaurot (20-40lt)... Idomu iskur tie gumos gabalai zhiklioruose - gal is siurblio ?? Bakelyje irgi purvo (smelio ar ko..) dugne vis dar yra :)
2.5litro skyscio reik ?? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Iš gamyklos jie, orginaliai ir ne šeip ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Iš gamyklos jie, orginaliai ir ne šeip ;)

mmm.... kad butent uzkimstas zhiklioras "guma" kazhkokia... Ten gi tinklelis metalinis turi but ir jis uzkimstas gumos gabalu, o kitam zhikliore (kitam shlango gale) metalinis tinklelis tiesiog pramustas :) . Pagalvojau, kad tai siurblio "sal'niku" gabaliukai :)
Nesiseka man su tais stiprintuvais, vislaik bedos su jeis... - tikriausiai dazhna liga :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 09, 20:48:53 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
pas tave dazna liga tai - V8 ;)
o jei rimtai tai nenaują masiną turi, ir gumos bei slangos apie 20 metų tarnauja, tai nenuostabu kad ir ''varlių'' ten randi... jau nekalbu apie agregatus kaip siurblys, stabdziu sistema, vairo kolonėlė

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Sprogo slangas stiprintuvo, kuris nuo siurblio eina, tai zhikliorai uzkimsti kazhkokiais gumos gabalais... Vairas siaip lengvai sukinejosi... Teks ryt shlanga restaurot (20-40lt)... Idomu iskur tie gumos gabalai zhiklioruose - gal is siurblio ?? Bakelyje irgi purvo (smelio ar ko..) dugne vis dar yra :)
2.5litro skyscio reik ?? :)

man uzvakar nauja pagamino, o ne restouravo, 88lt sumokejau...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tas restauravimas, tai nauja slanga su senais vamzdziais, ar tau Brutai ir naujus vamzdzius dare prie slangos?
Vienoj is slangu yra ideja plasmasine hujnia su skylutems, ji kaip slegio amortikas veikia, be jos gali ir nelaikyti koloneles manzetai, o gal ir daugiau nesmagumu iskilti. Bent jau tokia info gavau po vienos slangos restauracijos ir problemu su ja.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Tas restauravimas, tai nauja slanga su senais vamzdziais, ar tau Brutai ir naujus vamzdzius dare prie slangos?
Vienoj is slangu yra ideja plasmasine hujnia su skylutems, ji kaip slegio amortikas veikia, be jos gali ir nelaikyti koloneles manzetai, o gal ir daugiau nesmagumu iskilti. Bent jau tokia info gavau po vienos slangos restauracijos ir problemu su ja.

sito dar negaliu pasakyt.. nepalindau po apacia isitikint kaip yra :) patikejau pakolkas meistrais.. ne sskubejau atsiimt auto ir isbandyt.. beveik tris d be auto buwau tai.... :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
blin - kosmine kaina uz slango restauracija (arba nauja darytu) uzsiprase... Dar ir be jokios garantijos... Is audziaus "naudota" pirksiu...
Draugui ten pat dare slanga nuo stabdziu sistemos - 20 lt mokejo... - nesamone...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nelabai supratau, tai kokia kaina už aukšto slėgio hidraulinę šlangą?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nelabai supratau, tai kokia kaina už aukšto slėgio hidraulinę šlangą?

150lt :) - svarbiausia, kad be garantijos... Dbr brolis klausineja kitam servise, nes netoli jo esa (as ten taisiau pries pora metu, tai ir sumokejau ~220 su garantija ir su pakeitimu - dbr tiesiog jau auto isardyta ir nedavaziuosiu iki ju).

O isardziau, nes galvojau, kad turiu ta slanga - pazejau, o ten kitoks siek tiek ir netinka... :( Tik viena slanga hidraulini spejau isgelbet, kai draugai masina arde - visus tiesiog perpjove  :E
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 10, 13:58:05 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
nu tai normali ta kaina... ko cia triedi... paimk naudota, ziurek uz 500km vel keisi... o uz 150 kai padarys, tai nepergyvenk... garantijos ir nereiks, nes laikys kur kas ilgiau nei tu su ta masina vaziuosi... ;) artistas...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu tai normali ta kaina... ko cia triedi... paimk naudota, ziurek uz 500km vel keisi... o uz 150 kai padarys, tai nepergyvenk... garantijos ir nereiks, nes laikys kur kas ilgiau nei tu su ta masina vaziuosi... ;) artistas...

Nu ne, nenoriu tokios sumos dovanot...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
tai jo jo nedovanok... pirk naudota uz 100, ir paskui is naujo mokesi, kai nauja darysi...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
tai jo jo nedovanok... pirk naudota uz 100, ir paskui is naujo mokesi, kai nauja darysi...

naudotas 30lt...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ajofanali pas jus kainos :-] :-] :-] :O :-] :-] Gal čia bet kur skambinai, kad pereis per 4 rankas ir visi iš tavęs uždirbs :D
Skambink į hidrauliką tvarkančias įmones, traktorius ir panašiai :D

naudotas 30lt...
šlangai kuri pastoviai labai aukštame slėgyje gyvena, kaista, šala, purtosi, dreba ir t.t. yra 20 METŲ, kaip manai, laikys dar? :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Ajofanali pas jus kainos :-] :-] :-] :O :-] :-] Gal čia bet kur skambinai, kad pereis per 4 rankas ir visi iš tavęs uždirbs :D
Skambink į hidrauliką tvarkančias įmones, traktorius ir panašiai :D

naudotas 30lt...
šlangai kuri pastoviai labai aukštame slėgyje gyvena, kaista, šala, purtosi, dreba ir t.t. yra 20 METØ, kaip manai, laikys dar? :D

ugu, tai brolis dbr pas juos ir eina :) Nu ir tokios sumeles irgi nenoriu moket, nes akivaizdu, kad nulupt bando..

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
beja Wer3w0lf kodel tu visas žarnas ir žarneles vadini ''šlangais'' kaip vyr. g. o ne ''šlangom'' kaip mot. g.?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
beja Wer3w0lf kodel tu visas žarnas ir žarneles vadini ''šlangais'' kaip vyr. g. o ne ''šlangom'' kaip mot. g.?

nes rusishkai - "shlang" - "jis" :) , kazhkaip negaliu "zarna" pavadint, nes man aocijuojas su "zarninu" :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
nes jis vyrs :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
grobas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ugu, tai brolis dbr pas juos ir eina :) Nu ir tokios sumeles irgi nenoriu moket, nes akivaizdu, kad nulupt bando..
Nauja šlangė kaštuoja apie 3 kart mažiau, nežinau kur jis eina, gal tegul kitaip eina :D