Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302696 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
be 10mm rastafkės  abejoju, kad tau užsidės tie ratai  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
upgrade'iniai stabdžių suportai bet kokiu atveju bus didesni, ir originalus ratas gali nebeužsimauti, bet ir tai priklauso nuo ratlankio konstrukcijos.
o tas komplektėlis į kurį nurodė Grishman iš Paul'io už 430 EUR (na dar žinoma plius atsiuntimas) tai net labai geras variantas atsisakaknt UFO
ir dedant C4 stoijkę, ir viskas nauja, na neskaitant tos stoijkės pačios.
http://homepage.internet.lu/customautocraft/TYPEC4_100_S4_A6_S6_S6PLUS.htm

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kur gauti veskes traverso selenblokus?  :-{
Nu ką žinau, dalių parduotuvese nebandei?
bandziau bet tik priekinius radau o galiniu klausiau autopaslaugoi vienas sako 330lt. ir tai tik uzsakyt reikia

apie tai pasiskaityk čia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13646.msg484508.html#msg484508
ir dar sekantį puslapį

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
upgrade'iniai stabdžių suportai bet kokiu atveju bus didesni, ir originalus ratas gali nebeužsimauti, bet ir tai priklauso nuo ratlankio konstrukcijos.
o tas komplektėlis į kurį nurodė Grishman iš Paul'io už 430 EUR (na dar žinoma plius atsiuntimas) tai net labai geras variantas atsisakaknt UFO

Man atrodo, kad siūlomas komplektas gali būti nuo s4 b5, gaila, kad nėra nurodytas kodas. Nes jeigu jie tikrai tokie patys, kaip s4 b5, tai galima naudotus suportus ir Lietuvoje nusipirkti už priimtiną kainą.

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį

Man atrodo, kad siūlomas komplektas gali būti nuo s4 b5, gaila, kad nėra nurodytas kodas. Nes jeigu jie tikra
i tokie patys, kaip s4 b5, tai galima naudotus suportus ir Lietuvoje nusipirkti už priimtiną kainą.

ar nebutu paprasciau susidet nuo a8 310mm stabdzius??? nera taip sunku ten padaryt ir stabdo visai gerai, bent man tai geriau yra nei ufai. o jei reikia stoikiu tai pas mane svaidosi licnos

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
audi nieko naujo nesukuria ima is senesnes ir deda i nauja :-]
pasutines naujienos :D pas gedi jau 311mm st diskai gale :D graziai atrodo ir gerai stabdo :G :G :G :G
per stikla neislipa? :D Bet siaip tai belekaip (y)

napergyvenk  :P  neprisisegęs saugos diržų nevažinėju

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
audi nieko naujo nesukuria ima is senesnes ir deda i nauja :-]
pasutines naujienos :D pas gedi jau 311mm st diskai gale :D graziai atrodo ir gerai stabdo :G :G :G :G
per stikla neislipa? :D Bet siaip tai belekaip (y)

napergyvenk  :P  neprisisegęs saugos diržų nevažinėju

Tai "karve" labai gerai stoja? :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na žinoma geriau nei prieš visus perdarymus, o po paskutinio "šuolio" manau bus absoliučiai gerai

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
na žinoma geriau nei prieš visus perdarymus, o po paskutinio "šuolio" manau bus absoliučiai gerai

vo vo :D čia įdomiau, gal plačiau :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o tai ką čia plačiau ? tuom viskas kaip ir pasakyta.

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
o tai ką čia plačiau ? tuom viskas kaip ir pasakyta.
nuo kokios auto, kas perdarinėti reikia? Parašyk kai jau funkcionuos, įdomus rezultatas.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
na ka, va ka maniske gimtadienio proga dovanu gavo(nors gimtadienis kaip ir mano :) )

Uploaded with ImageShack.us
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
stoijkes gręžiai ar įvores į suportus dėjai ? ar pati stoijkė jau ne nuo V8 ?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
stoijkes gręžiai ar įvores į suportus dėjai ? ar pati stoijkė jau ne nuo V8 ?
visas komplektukas nuo S4 94m.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
na ka, va ka maniske gimtadienio proga dovanu gavo(nors gimtadienis kaip ir mano :) )

Uploaded with ImageShack.us
šaunu (y) lauksime išbandymo ir pastabų (+)
Tuoj pasipils UFO disku, kuriu normaliu deficitas buvo :D

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
tai gerai pirksim ufikus  :) nes koki varianta pasirinkti perdarymui jau ir galva reikia pasukti   (aa)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Į tą pačią kaistančių diskų temą :D
http://fishki.net/comment.php?id=76746&ref=nf

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blizgutis plačiau papasakos apie tai

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Blizgutis plačiau papasakos apie tai

Kadangi ne pats tuom užsiėmu, tad galiu pasakyt tiek, jog pirštai yra pilnai išardomi, perrenkami, pakeičiamos vidinės atramos, and piršto digno privirinamas sriegis ar užsukamas kamštis, veržiama tol kol pirsštas juda tiek kiek turi buti. Rezultatas gaunamas toks jog bėgant laikui pirštui vėl išsiklibinus jį galima be vargo paveržti ir  toliau vaziuoti nesukant galvos apie naujo šarnyro pirkimą. Jei laiku paveržiama, laiko bent 2-3 kartus ilgiau nei nauji  (+)
Taip yra rekonstruojami vairo traukių antgaliai, išvertimo traukės, šarnyrai. Darbai atliekami pas tik pas tekintoja  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 16, 13:31:23 sukūrė Blizgutis »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
atsirado huinya...

Pakeite man meistras granatas. Pirma karta idejo ne tas granatas..., tai per dideli danteliai ant granatu buvo - sudilo, kol meistras tikrino savo darba... Kai ijungdavo D - masina nevaziavo (automatas), vaziavo tik paspaudus gaza - sudilo dantukai granatu (ir tuo metu uzgliucino stabdziu pedalas + granatas atsisuko)... Paskui meistras idejo normalias granatas ir + pakeiciau kaladeles priekines...

Nesuprantu, kaip jis nepastbejo, kad ant laisvo D masina nevaziuoja, gal per daug girtas jau buvo ir + skubejo, bet kai uzleido mane uzvairo - as iskart pasakiau , kad HUJOVA, bet jau buvo per velu ir granatu dantukai jau buvo sudile... (sake, kad isskirus granatu, nieko daugiau neparejo, nors BBZ) !!

PROBLEMA: vaziuojant, stabdziu pedalas suveikia is antro karto... (paspaudus pirma karta - pedalas, kaip akmuo, o paspaudus iskart antra karta - prasispaudzia ir stabdo norm). Iki "gedimo" kriause veike super...

+ meistras sake, kad pas mane kaires puses supportas leisgyvis ("nevaiksto" normaliai)

Krc as shoke, nes jis neranda gedimo (dar ieskos, + bandys supporta reanimuot)... Kame gali but problema, kad stabziu pedalas sukieteja taip, kad neimanoma jo paspaust ?? Bet paspaudus i "kieta" pedala, o paskui dar karta iskart, tai normaliai prasispaudzia...

P.S. Atsiprasau, jei per daug zodziu, tiesiog dbr  :G  :s

P.P.S. O as iskart supratau, kad ne tos granatos - siek tiek skiresi, bet nieko nesakiau, nes ne as meistras (ne tas pardave, bet pirko meistras ir ne pirma karta...) + jis patingejo sutikrint... Bet yra tikimybe, kad, tiesiog sutapo taip su tuo pedalu...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 31, 22:09:42 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
maladiec  (+)
gal per daug girtas jau buvo ir + skubejo

kai norėsi atsikratyt šitos v8 žinai kur kreiptis  ;) :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
 (y) (y) (y) (y) (y) (y)

Į domu ką gers prieš bandydamas reanimuoti suportą

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
maladiec  (+)
gal per daug girtas jau buvo ir + skubejo

kai norėsi atsikratyt šitos v8 žinai kur kreiptis  ;) :D
:-] :-] :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Grishman - nu tai gi nieko baisaus neatsitiko... Tik susivele Janas.. Lb... (siaip pirmas jo "kasiakas", bet toks "konkretus"...) + lb daug ka jis man joje jau sutvarke... - aisku, kad dbr lb suirzes esu...
Kam taip kritikuot - visko buna... Geriau padetum... Vistiek sutvarkysiu... - ne savizudis juk...

O del supporto - gal kita teks pirkt/ieskot geresnes bukles. Vaira nei kiek nemusa...

to audzius

masina neketinu parduot dalim. Tikrai geresne investicija, nei DEH  :-]

Ryt auto pafotkinsiu :)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 31, 22:39:34 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
as ir nesiuliau dalim ;) dziagiuos, kad nepaemei DEH :p