atsirado huinya...
Pakeite man meistras granatas. Pirma karta idejo ne tas granatas..., tai per dideli danteliai ant granatu buvo - sudilo, kol meistras tikrino savo darba... Kai ijungdavo D - masina nevaziavo (automatas), vaziavo tik paspaudus gaza - sudilo dantukai granatu (ir tuo metu uzgliucino stabdziu pedalas + granatas atsisuko)... Paskui meistras idejo normalias granatas ir + pakeiciau kaladeles priekines...
Nesuprantu, kaip jis nepastbejo, kad ant laisvo D masina nevaziuoja, gal per daug girtas jau buvo ir + skubejo, bet kai uzleido mane uzvairo - as iskart pasakiau , kad HUJOVA, bet jau buvo per velu ir granatu dantukai jau buvo sudile... (sake, kad isskirus granatu, nieko daugiau neparejo, nors BBZ)
PROBLEMA: vaziuojant, stabdziu pedalas suveikia is antro karto... (paspaudus pirma karta - pedalas, kaip akmuo, o paspaudus iskart antra karta - prasispaudzia ir stabdo norm). Iki "gedimo" kriause veike super...
+ meistras sake, kad pas mane kaires puses supportas leisgyvis ("nevaiksto" normaliai)
Krc as shoke, nes jis neranda gedimo (dar ieskos, + bandys supporta reanimuot)... Kame gali but problema, kad stabziu pedalas sukieteja taip, kad neimanoma jo paspaust ?? Bet paspaudus i "kieta" pedala, o paskui dar karta iskart, tai normaliai prasispaudzia...
P.S. Atsiprasau, jei per daug zodziu, tiesiog dbr
:s
P.P.S. O as iskart supratau, kad ne tos granatos - siek tiek skiresi, bet nieko nesakiau, nes ne as meistras (ne tas pardave, bet pirko meistras ir ne pirma karta...) + jis patingejo sutikrint... Bet yra tikimybe, kad, tiesiog sutapo taip su tuo pedalu...