Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302652 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Neturėtų lyst, man ant 314mm vos sulindo

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
ar uzsimauna R15 ratai sudejus S6+ stabdzius i prieki? (v)
Geras klausimas, gaila nepatikrinau, kai dar turejau neišardytas stoikes su suportais ir diskais, dabar viskas paskersta, laukia smeliavimo, perdažymo, perrinkimo....
kalbi apie situos?
jeigu viskas bus pas mane pagal plana, ant pardavimo kokią vasarą atsiras perrinktas 323mm a-la S6+ stabdžių upgrade'as :D
Praktiškai taip (+)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
ar uzsimauna R15 ratai sudejus S6+ stabdzius i prieki? (v)
Geras klausimas, gaila nepatikrinau, kai dar turejau neišardytas stoikes su suportais ir diskais, dabar viskas paskersta, laukia smeliavimo, perdažymo, perrinkimo....
kalbi apie situos?
jeigu viskas bus pas mane pagal plana, ant pardavimo kokią vasarą atsiras perrinktas 323mm a-la S6+ stabdžių upgrade'as :D
Praktiškai taip (+)

kiek prisimenu - as pirmas eilej stoviu... :) Jei bus $, tai paimsiu... :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei man pavyks paimti šiek tiek geresnį jiem analogą, tada jie bus pardavime, o kolkas tvarkau, kaip sau (+)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį

kiek prisimenu - as pirmas eilej stoviu... :) Jei bus $, tai paimsiu... :)
gali but ramus del to ;) matai man labiau patinka paciam atsirestauruot ir susirinkt viska i vieta, o Grishman aiskus dalykas uz savo vargus nores atitinkamo uzmokescio (+) tai manau tau tas variantas labiau tinka nei man... man tik idomu ar palenda tas ubgreidas po R15 nes mano zieminiai butent ant tokiu uzmontuoti ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
na jei panasi kaina butu kaip nuo S6... :) Tai, jei viskas bus gerai - paimciau... Nuo S8 tikriausiai nepatempciau jau siuo metu..., nuo S6 - gal...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na jei panasi kaina butu kaip nuo S6... :) Tai, jei viskas bus gerai - paimciau... Nuo S8 tikriausiai nepatempciau jau siuo metu..., nuo S6 - gal...
1200 Lt grubiai lendant į minusą :D :P :P :P

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
1200 Lt grubiai lendant į minusą :D :P :P :P

greiciausiai ipirksiu :) Berods viskas gerai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 20, 03:10:29 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
neamonem uzsiimat, imkit a8 suportus ir st diskus 310 ir turesi normalius stabdzius. kam reikia stoikiu pas mane svaidoi vieni niekam neeikalingi nuo
v8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
neamonem uzsiimat, imkit a8 suportus ir st diskus 310 ir turesi normalius stabdzius. kam reikia stoikiu pas mane svaidoi vieni niekam neeikalingi nuo
v8
Na prie ko čia nesąmones, kam užsiimineti su stabdžiais, kurie yra tik keliais mm didesni už ufo, jei galima dar normalesnius 323mm stabdžius pasidaryti, ir ant S6 stoikių kur eina normalaus storio varžtai.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Na... nebent tik tai, kad A8 diskus gali raizyt, greziot, gausi ale sportiniu kaladeliu kurios protaikytos stabdyti daugiau nei nuo 150km/h ir t.t. ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na... nebent tik tai, kad A8 diskus gali raizyt, greziot, gausi ale sportiniu kaladeliu kurios protaikytos stabdyti daugiau nei nuo 150km/h ir t.t. ;)
S8/S6+ diskus irgi gali raižyti ir pjaustyti kaip nori, nors aš linkęs tokius pirkti jau paruoštus gamykloje

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Va cia kadangu musu daug ir su patirtim, tai va uzduotis:

V8 po pastovejimo atsiranda toks stabdziu "privalumas" - tiek spaudziant stabdi, tiek atleidiznat jauciausi kaip svelniai lyg ir ABS dirbtu, toks kaip vibravimas pedale jauciaisi. jei greit spaudi stabdi - atrodo kad neleidzia ir priversti ja ciuozti - reik gerai , labai gerai spirti i pedala. Palengva spaudziant tie "virpuliukai" lyg ir yra, taciau pedalas jautrus - stoja.

Maniau gal koks ABS varikliukas pastoviai dirba, bet atjungus tas pats... po kiek laiko buna praeina, po pastobejimo uzeina... Idomu kas ta pedalo drebejima sukelti gali ir neleisti staigiai stabdyti... gal kokiu pamastymu turit?
Aisku diagnostikos darytos.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jeigu pasirodys, kad atvesti fyškę ir priversti ta kolonelę veikti kaip pridera yra netaip sudetinga, tai gal susigundysiu ir aš, nes jei projektas susideda vien iš geležies ir kito hardware keitimo, tai su malonumu, bet kai reik susidurti su elektronika ir kitu software - aš pasuoju :D ff
pas mane fyškė yra, tai manau 99,9% bus ir smegenys Servotronic'o po bardačioku 
P.S. nuo kažkurio tais '92 metų momento visa elektrinė dalis šitam reikalui buvo dedama nepriklausomai nuo to kokia pati vairo kolonėlė, o iki
'92 tai kažkaip keistai - pas vienas buvo laidynas, pas kitas ne ....
Pas save ant kairio lonžerono irgi radau juodą dviejų kontaktų fyškę, užtvirtintą, mačiau ją ir anksčiau bet specialiai nebuvau atminty užfiksavęs, tai taip išeina čia galimai servotronic kolonelei skirta? nes pagal ilgį siekia kaip tik tą vietą, kur turi jungtis, bet kito laidyno galo po bardačioku nera, nors neseniai daug ten buvau praardęs, bet nieko nepastebėjau, po paskutinio pasivažinejimo per apsnigtą miesta, matomai kažkur perkaito ar kolonele ar kas, vairas su jaučiamu girgždejimu ir pasipriešinimu sukiojosi, kitą dieną kai atveso, viskas ok, kilo mintis gal irgi tokio navaroto reiktų, jei kolonele pareitų, pvz ateinančio slalomo metu :D
Žiuriu attachmentai visi išgaravo, turi kokias elektros schemas šio reikalo?
taigi, visa tiesa apie servotronic fiskes:
mano sidabrinej (4.2 1994m.) yra fiske ant lonzerono su ilgu laiduku (zalias+pilkai baltas - kaip ir turi buti pagal schema). Fiske niekur nepajungta, nes fauke be servotronico.
juodoje (4.2 1993m.) taip pat yra toks  laidukas, kuris nueina kazkur uz vairo koloneles ir yra pajungtas, nes juoduke su servotronicu. kadangi salta, tai salono neardziau ir neziurejau, kur ten po panele ta zalia dezute stovi.
vat taip va.
Na ką, viskas ko reikia jau yra, bandysim daryti upgreidą (+) tiesa čia iš 93 metų S4, taigi laidynas šiek tiek kitoks laidukų neperdaugiausia, 2 iš koloneles keliauja tiesia į valdymo bloką, iš valdymo bloko trys kėliauja kažkur kitur, vienas iš jų rudas, taigi neabėjotinai į kėbula, beliko žiureti schemas, kur pajungti likusius du, aišku laabai reiktų pažiureti pas Joną4x4 kaip eina originalus V8 laidynas

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
irgi galvoju apie "reikos" keitima... Nes sunkiai vairas sukinejasi... Bet dar negreit...

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
vyrukai turiu klausimeli ar tos pacios spyruokles stovi ant V8 kaip ir ant C4 tiksliau S4 ?  ?!?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
vyrukai turiu klausimeli ar tos pacios spyruokles stovi ant V8 kaip ir ant C4 tiksliau S4 ?  ?!?

Na ant vienos V8 yra keleta kietumo ir aukščio klasių, S4/S6 4A galas irgi priklausomai nuo to ar sedanas ar avantas, bei iš esmes tos pačios ir tinka viena vietoj kitos

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
supratau (h)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na ka, a-la S6+ stabdžių projektas pamažu eina prie pabaigos (+) nors dar beliko išsitekinti naujus kreipiančiujų pirštus, ir šen, bei ten nušlifuoti miltelinius dažus, kad viskas lygiai atsistotų ir susirasti donorinį A8 suportą, nes darbo metu 2 stumokliukai buvo suvaryti :-{

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
grazus vaizdelis, Grishman, pavydziu baltu pavydu ;) :D
o kas atsitiko su cilindriukais, kad pasigadino remonto metu? smelevimas gal pakenke? :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sunkia traukesi ir įrankiai niekam tikę tokiam darbui, pora gilesnių įbrežimų kritinese vietose ir tokio cilindriuko jau nepanaudosi, kas blogiausia kiek ieškojau susidare toks įspudis, kad jų atsikrai netiekia, ne vienoj parduotuvej neradau ff

jeimsas

• Svečias
sveiki hebryte yra problemele audi v8. 3.6ltr 89m gale uze kazkas dapyliau i reduktoriu tepalo  buvo tepalo nutekejimas tai dapyliau 1ltr sutvarkiau nutekejima,bet vistiek nuo 50km iki90km uze kale kazkas nestipriai kas gali but/kadangi neseniai dar audi turiu tai nuo ko pradet gale saninblokai keista vienas guolis keistas liko ratu suvedima  padaryt nes padangos stipriai dyla

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
sveiki hebryte yra problemele audi v8. 3.6ltr 89m gale uze kazkas dapyliau i reduktoriu tepalo  buvo tepalo nutekejimas tai dapyliau 1ltr sutvarkiau nutekejima,bet vistiek nuo 50km iki90km uze kale kazkas nestipriai kas gali but/kadangi neseniai dar audi turiu tai nuo ko pradet gale saninblokai keista vienas guolis keistas liko ratu suvedima  padaryt nes padangos stipriai dyla

siaip, te telpa 1 litras i galini reduktori...
O del suvedimo - tikriausiai reik keist suvedimo traukes gale... 2vnt reik, ju kaina po ~150lt... berods...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 06, 15:57:53 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
1,7 galiniame reduktoriuje ir jei užimas jame o ne kokiame rato guolyje tai abejoju ar tepalo keitimas ar dapylimas jau bepades

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
o ar kas nors is jusu yra nuvazinejes naujus UFO diskus? koki kilometraza jie laiko  ?!?