Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302391 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Vat čia gali buti vienas iš dviejų varijantųarba atskirai arba bendrai bet servotroniko bloko fyškes tai nerasta :-{

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
vo, susidejau siaip netaip a8 priekinius stabdzius :D ka as zinau lygu gerai stabdo :V kam reikia priekiniu suportu ir ufo st disku, galiu padovanot :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ta pati beda. Bet periodiskai praeinanti.. Jau geras pusmetis apie ja buvau pamirses. Startuojant atrodo kardanas liecia.. Jei svelniau - nieko. Jau 2 metai as i ta pakabinama kartais paziuriu - nu nesimato pozymiu.. Gali buti sausas guolis su pasekmem.. Pas mano ubagyte Q taip buvo.

as drysciau teikti kad cia yra duslintuvo problema. tai isitikinti pabandykit kuria guma atsikabinti.Mes kaip darem duslintuvu patobulinimus stipriai su sita problema susidurem.garsas viduje tikrai ne duslintuvo budavo.Tiksliau dazniausiai problema buna  dezes pagalves gavusios apkrova neislaiko ir suseda ko pasekoje duslintuvas iki masinos galo dar labiau paslenka zemyn ir atsiremia i artimiausia konstrukcija ir turim garsa lyg kardano lyg vibracijos. kas turejas sita problema supras ka noriu pasakyti.

no one buvo visu 100% teisus  !! priežastis duslerkoje, tik mes vis žiūrėjom kur ji į kėbulą (į viršų) liečiasi, o pasirodo, kad ji zaraza
pasideda ant to sutvirtinamojo balkio kuris skersai per vidurį mašinos prisuktas. ir prasidėjo visa tai po tos duslerkos perdarinėjimo, kai
kelios laikančiosios ausys buvo privirintos prie vamzdžio šiek tiek per aukštai

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Pas save ant kairio lonžerono irgi radau juodą dviejų kontaktų fyškę, užtvirtintą, mačiau ją ir anksčiau bet specialiai nebuvau atminty užfiksavęs, tai taip išeina čia galimai servotronic kolonelei skirta?
ahaaa b.lin, kiek laiko čia viens su savim bazarinau apie tai  :-{ :-{ o šiaip tai geriausia būt kad no one ar bajoras (nežinau pas ką dar yra Servotronic'as) pasakytų yra pas jį tokia fyškė ant lonžerono ar ne; tai laaabai pagelbėtų šitame reikale  (+) (+) (+)
IŠ ANKSTO DËKOJU

kokia cia puvesine isvaizda prilaikai Gedi? :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
jei ką, tai aš neturiu bordavos ve aštuoni  ;)

Neprisijungęs jonas4x4

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
taigi, visa tiesa apie servotronic fiskes:
mano sidabrinej (4.2 1994m.) yra fiske ant lonzerono su ilgu laiduku (zalias+pilkai baltas - kaip ir turi buti pagal schema). Fiske niekur nepajungta, nes fauke be servotronico.
juodoje (4.2 1993m.) taip pat yra toks  laidukas, kuris nueina kazkur uz vairo koloneles ir yra pajungtas, nes juoduke su servotronicu. kadangi salta, tai salono neardziau ir neziurejau, kur ten po panele ta zalia dezute stovi.
vat taip va.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taigi, visa tiesa apie servotronic fiskes:
mano sidabrinej (4.2 1994m.) yra fiske ant lonzerono su ilgu laiduku (zalias+pilkai baltas - kaip ir turi buti pagal schema). Fiske niekur nepajungta, nes fauke be servotronico.
juodoje (4.2 1993m.) taip pat yra toks  laidukas, kuris nueina kazkur uz vairo koloneles ir yra pajungtas, nes juoduke su servotronicu. kadangi salta, tai salono neardziau ir neziurejau, kur ten po panele ta zalia dezute stovi.
vat taip va.
Blin o o aš taip ir pamiršau paklausti, koks tavo nikas forume :D gaila detaliau neapžiurejom, bet reiks prie progos patyrineti pasidaryti fyškių nuotraukų ir pasižymeti, kur koks laidas nueina (aa) :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kogero, visas skirtumas tik spyruoklese, dar amortizatoriai eina skirtingu charakteristiku jei sport arba ne sport o del padidinto pravazumo nezinau.
Tai kaip supratau, sitas Tu islupai is kitos V8, kuri ir buvo su taip vadinama sportine vaziuokle ??
Ne jos stovejo S4 2.2  turbo avante, bet kaip byloja ishlike ant ju uzrashai, jie skirti butent V8, tik neishliko gamintojas, tad neaishku kas bus pagamines, idomu, kas tais laikais gamino zalios spalvos :V  jos yra aftermarket o ne gamyklines, tai faktas, gamyklines eina tradicishkai juodos spalvos ir kietumas ir kitas savybes apsprendzia ant ju spalvoti dazu brukshniai - gali atkreipti kada demesi, jei bus galimybe, kad tokie tikrai yra ant kiekvienos spyruokles, tik nerades info, kaip anie sifruojasi.
Seeeenas reikalas - ar tokios spyruoklės ?? turi foto veškės su jomis  8:8
Hehe, prisiminiau kad dar gi šita foto yra su šiom spyruoklėm :D
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,204.msg298197.html#msg298197

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
katik parlekiau ispo pasivazinejimo, visai gerai stabdo ti a8 stabdziai Oo) :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
ufikus dar turi? ar dar yra is ju kas nors?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Esme kad jiems yra ir kaladeliu rimtesniu, ir razyti bei grezioti galima... o su UFO beda.. rask kokius Green Stuf'us... belekuiruos zodziu - spyga - tik galiniams yra :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ant galo desi? :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Esme kad jiems yra ir kaladeliu rimtesniu, ir razyti bei grezioti galima... o su UFO beda.. rask kokius Green Stuf'us... belekuiruos zodziu - spyga - tik galiniams yra :D
Jei pinigai spaudžia kišenę ir reik rimto dalyko imi Jurid arba originalą :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Reikia? aš turiu, nesusikraipusius. Tik neatsakau ar Tau jie gabalais neišeis geriau pastabdžius :D likę nei daug nei mažai :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
na blogiausiu atveju lentynoje prastoves, kol sulauks savo meto :D kaip juos gauti?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Rimtai domina? Šiaip jie atrodo ok, veikė gerai, kaladžių dar buvo, na ne sportui bet važiuoti galima. Dar kaladžių nusidėvėjimo signalo nedavė. Dabar kozeris: likutis 20-21mm. Dar domina? :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
eina na. domina, gal kaip koki atsargini iseis panaudoti. bo tais buna skilimu visokiu ir t.t.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Matai, su jais važinėjau ir nesukau galvos. nežinojau kiek ten jie nudėvėti. keičiau kad apsisaugot nuo susikraipymo ir parduot kol geri, bent dalį pinigų susigražinti, kokius 400 galima už riebius gauti. Bet kai nusiimiau tai pamačiau kad nieko stebuklingo iš jų nelikę. O su visom stojikėm ir suportais reikia? Nes šiaip jos bevertės ir man nereikalingos, tik diskai vertės ir teturi...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
O stoikes nuo v8? Nes jei nuo a200 20v tai turetu isnesimas skirtis

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo nuo 20v

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
...jei nuo a200 20v tai turetu isnesimas skirtis
Pirmąkart girdžiu :O

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Jeigu vietoj "ufo stoikiu" dedi "Ceskes stoikes" tada isnesimas skiriasi.Nes pas ceskes giliau stovi.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O stoikes nuo v8? Nes jei nuo a200 20v tai turetu isnesimas skirtis
pas V8 ir A200 20V ir S4 C4   UFO stoijkės yra  i d e n t i š k o s