Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302396 kartus)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
O tas febi smarkesnis už originalų audi? Nes jei tokia pati kokybė tai kažko rimčiau reik ieškot
o tu pergyveni kad vel po 20 metu suplys ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
O tas febi smarkesnis už originalų audi? Nes jei tokia pati kokybė tai kažko rimčiau reik ieškot
:) jei ieškosi ir surasi tą rimtumą, tai nepasikuklink čia papostinti  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Jei galima rast gerenį, tai kodėl gi ne

:) jei ieškosi ir surasi tą rimtumą, tai nepasikuklink čia papostinti  ;)
Neplanuoju kolkas to daryt :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
:O :D koks dar amžiaus :) va, prašom, pakabinamas su guma Febi 18300   ~100lt. žinoma tvirtinimo ausis teks persivirinti;
arba Febi 02823 ... arba dišovas 4max 4301-10-0006P, arba... nu yra variantų tų  ;)
Irgi man naujiena... ką virinant, pjaunat, galima pritaikyti aš ir pats žinau, o kaip del dalyko TINKANÈIO į minetą vietą?
P.S. apie tą, kur kainuoja 4k Lt ir priedo nemokamai gauni visą kardaną su granatom aš irgi žinau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
aš asmeniškai nematau alei nė menkiausios problemos pervirinti laikiklius, arba jei pameni  :D :D , čia buvo sudėtos:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,2610.msg124333.html#msg124333
va tokios fotkės, kaip amerikonai aplamai to pakabinamo atsikrato (ir kaip 6 bėgių mechaninė DQT dėžę nuo A6 2.5 TDI sukiša į ve):

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
patarkit ka daryt, buvau sudejes naujas gumas i galiniu sakiu prieki 4vnt po 45lt/vnt swag,as, po 3men isplyso visai :-{ klausimas, det orginalus ar vaziuot daryt tipo sustiprintas?????

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o taip atrodo musu pakaba ziema :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
patarkit ka daryt, buvau sudejes naujas gumas i galiniu sakiu prieki 4vnt po 45lt/vnt swag,as, po 3men isplyso visai :-{ klausimas, det orginalus ar vaziuot daryt tipo sustiprintas?????
Rinkciausi sustiprintas... Tik idomu kodel greit plyso. Ar tikrai viskas buvo suvarzyta vaziuoklej kada priklauso?

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
Rinkciausi sustiprintas... Tik idomu kodel greit plyso. Ar tikrai viskas buvo suvarzyta vaziuoklej kada priklauso?

sau nedarysi blogai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tikiu, bet zinau kai ir servisai suvarze vaziuokes esant pakeltai masinai...

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
pas mane mazosios gumos yra :/ tai tikiu kad jos gali nelaikyti. ka teks po nauju imt lauk ir vest daryt kitas

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kogero, visas skirtumas tik spyruoklese, dar amortizatoriai eina skirtingu charakteristiku jei sport arba ne sport o del padidinto pravazumo nezinau.
Tai kaip supratau, sitas Tu islupai is kitos V8, kuri ir buvo su taip vadinama sportine vaziuokle ??
Ne jos stovejo S4 2.2  turbo avante, bet kaip byloja ishlike ant ju uzrashai, jie skirti butent V8, tik neishliko gamintojas, tad neaishku kas bus pagamines, idomu, kas tais laikais gamino zalios spalvos :V  jos yra aftermarket o ne gamyklines, tai faktas, gamyklines eina tradicishkai juodos spalvos ir kietumas ir kitas savybes apsprendzia ant ju spalvoti dazu brukshniai - gali atkreipti kada demesi, jei bus galimybe, kad tokie tikrai yra ant kiekvienos spyruokles, tik nerades info, kaip anie sifruojasi.
Seeeenas reikalas - ar tokios spyruoklės ?? turi foto veškės su jomis  8:8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Musų V8 temoje yra, tos pačios.

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,204.msg252548.html#msg252548
daugiau jokių neišliko
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 02, 17:01:50 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
šita ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taaaippppp,
buvo ir daugiau su kitais ratais, bet labai jau dažnai pas mane kompų HDD pareidavo, nusinešdami į kapus visą juose buvusią info...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
čia tikriausia bus 1BB - suspension/shock absorption for rough road design  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mane fyškė yra, tai manau 99,9% bus ir smegenys Servotronic'o po bardačioku 
P.S. nuo kažkurio tais '92 metų momento visa elektrinė dalis šitam reikalui buvo dedama nepriklausomai nuo to kokia pati vairo kolonėlė, o iki
'92 tai kažkaip keistai - pas vienas buvo laidynas, pas kitas ne ....
Pas save ant kairio lonžerono irgi radau juodą dviejų kontaktų fyškę, užtvirtintą, mačiau ją ir anksčiau bet specialiai nebuvau atminty užfiksavęs, tai taip išeina čia galimai servotronic kolonelei skirta? nes pagal ilgį siekia kaip tik tą vietą, kur turi jungtis, bet kito laidyno galo po bardačioku nera, nors neseniai daug ten buvau praardęs, bet nieko nepastebėjau, po paskutinio pasivažinejimo per apsnigtą miesta, matomai kažkur perkaito ar kolonele ar kas, vairas su jaučiamu girgždejimu ir pasipriešinimu sukiojosi, kitą dieną kai atveso, viskas ok, kilo mintis gal irgi tokio navaroto reiktų, jei kolonele pareitų, pvz ateinančio slalomo metu :D
Žiuriu attachmentai visi išgaravo, turi kokias elektros schemas šio reikalo?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kol saitas veikia, žiūrėk čia: http://www.justfourrings.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2302&highlight=servotronic
nes pasirodo chana jam pareina ...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Pas save ant kairio lonžerono irgi radau juodą dviejų kontaktų fyškę, užtvirtintą, mačiau ją ir anksčiau bet specialiai nebuvau atminty užfiksavęs, tai taip išeina čia galimai servotronic kolonelei skirta?
ahaaa b.lin, kiek laiko čia viens su savim bazarinau apie tai  :-{ :-{ o šiaip tai geriausia būt kad no one ar bajoras (nežinau pas ką dar yra Servotronic'as) pasakytų yra pas jį tokia fyškė ant lonžerono ar ne; tai laaabai pagelbėtų šitame reikale  (+) (+) (+)
IŠ ANKSTO DËKOJU

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kol saitas veikia, žiūrėk čia: http://www.justfourrings.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2302&highlight=servotronic
nes pasirodo chana jam pareina ...

A na tai va, servotronico blokas turi stoveti ant vienos plokštes su autopiloto ir salono temperaturos oro siurbliuku, tai tose foto kur pafotkinęs nieko žalio nesimato, kitaip sakant, jo ten nera, o pvz turiu tą plokštę sukomplektuotą nuo senos typ 44 tai toj vietoj šalia siurbliuko stovi signalizacijos valdymo blokas, paskuj signalizacijos valdymas patapo integruotas su centrinio varikliuku.
Ten kur etka rodo, šalvia vedrodelių atminties bloko gali jo neieškoti, nes manualas rodo jo vietą už airbago, reiškia ten jis ir stoves, Etka tikslis blokų vietos nenusaka čia ne jos paskirtis. Nors vietos ten gal ir yra tik jokių skylių tvirtinimui nera. Vat dabar įdomu ties kur tas laidas nuo koloneles užsibaigia, bus kažkur ties kažkuria stačiakampe fyške, sujungiančią pravodkes, trukstama  laidyną galima ir pačiam pasidaryti tik reiktų dar biški tikslesnes schemos.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Vat dabar įdomu ties kur tas laidas nuo koloneles užsibaigia, bus kažkur ties kažkuria stačiakampe fyške, sujungiančią pravodkes, trukstama  laidyną galima ir pačiam pasidaryti tik reiktų dar biški tikslesnes schemos.
o kodėl tu nusprendei kad trūksta laidyno ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad kažkaip aš jo ten nepastebejau kai ardžiau panelę ir vietą ties keleivio ir viruotojo kojom, kažkaip perdug naivu butų tiketis, kad jis ten bus.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai dar patikslinam - ko tu nepastebėjai: laidyno ar servo smegenų ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Laidyno plet :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Laidyno plet :-]
plet kaip tu jį galėjai pastebėt/nepastebėt, jei jis įkomponuotas į bendrą pynę, ar tu pagal pin'us žiūrėjai tikrinai yra
tie keli laidukai ar jų nėra ?