Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302584 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Tipo sulauzom ir nebepriziurim ? :D :-]
Na pvz, kai Biesas pasipasakoja apie driftinimus nuplyšusias pagalves ir tt man jau piestu plaukai stojasi o dar kai foto parodo tai išvis žagsėjimo priepuoliai atsiranda :D :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
nu klausykit, baikit taigi :D.... sulauzau ir sutaisau. darydamas zinau kuom tai kvepia. Viduje buvau padares stafke, kad 7 min laikys, deja tik 5 telaike...... No One sukiojosi didesnio spindulio astuoniukem, tai jam gumos atlaike (iskyrus padangas zinoma :D) taciau luzo galinis reduktorius.... Va tokios istorijos.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nu va, as vel dziaugiuosi restaurota kolonele ir jau ketvirta karta ji bus issimama :D
Kartais pagalvoju kad geriau nieko nedaryti kol veikia, bo bus kaip man paskui :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
reikia daryt pačiam, pagal manual'ą ir su atitinkamos kokybės detalėm - tada tokios nesamonės bus paprasčiausiai
neįmanomos.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na ne garaze tai ir dariau... Dabar bandom ismatyti nauja teorija, kad yra mechaninis issidevejimas kuri va pajudinus ir sukrovus naujas dalis vis tiek slamstas gaunasi.... Simtus koloneliu padare zmones yra, po siai dienai vaziuoja, o va man - nesiseka :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Nu va, as vel dziaugiuosi restaurota kolonele ir jau ketvirta karta ji bus issimama :D
Kartais pagalvoju kad geriau nieko nedaryti kol veikia, bo bus kaip man paskui :-]
dėl to aš dar nieko ir nedarau, kol važiuoja (v)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir siek tiek laisvumas yra, tai nieko nagu nekisu... jei prades skysti leist, tada keisiu i kita..

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
atsirestoravau savo tai jokiu problemu dar nematau (be) dar reikia vairo stiprintuva dar atrestouruot :-{

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir siek tiek laisvumas yra, tai nieko nagu nekisu... jei prades skysti leist, tada keisiu i kita..
Nežinau kaip ant A8, bet ant V8 laisvumas reguliuojamas spec varžtą sukiojant.

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį

grishman kurioi vietoi ta varzta surast?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

http://www.turbostars.ru/photo/clip_image0023.jpg

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
na kiek zinau pas astunke irgi yra tas varztas... bet mane ne vienas tikimo kad ta varzta sukinejant galima daugiau zalos padaryt nei naudos...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na kiek zinau pas astunke irgi yra tas varztas... bet mane ne vienas tikimo kad ta varzta sukinejant galima daugiau zalos padaryt nei naudos...
Teisingai tikino.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Teisingai tikino.
o gal tu esi ji sukiojas? nes kol kas neradau dar nei vieno serviso kuriam nebijotu prie jo prisiliest... visi jo kratosi kaip velnias kryziaus :D net tam servise kur Bajoras restauravo kolonke, nuvariau, sakau paversk, jis sako sioks toks laisvumas yra, bet iseitis arba keist kita, arba ja isemus pertept... to pertepimo kaina ~500 ir nera jokios garantijos, kad po to bus ok... sako toj vietoj 50/50... nu tai primeciau, kad moket 500, dar uz isemima, ir gaut rezultata 50/50... yra per didele prabanga... zinant mano masinos kreciamus zapadlo, tai butu tas antrasis 50, kuris naudos neduotu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

pabandyk ji pasukineti ir papasakosi kaip vairas atgal "grizta" (aa)
Sukinetas ji pas mane :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

pabandyk ji pasukineti ir papasakosi kaip vairas atgal "grizta" (aa)
Sukinetas ji pas mane :)
Taik kad sukinejęs N kartų ir ant N mašinų
http://www.turbostars.ru/lit13.html
Kaip ir šiame straipsnyje parašyta reikia rasti aukso vidurį sukinėjant, nes jei paliksi laisvumą, kolonelė tik dar labiau išklibs, jei perdaug užverši, lauk strigimų, sunkaus darbo....
Ant neužkurtos mašinos klibini vairą kairėn dešinėn ir verži, kol bildėjimas dingsta, jei nedingsta, reiškia priežastis kitur, arba išsidevėjimas labai didelis.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
mano restauruota kolonele vakar buvo parvesta. Sukainavo 500 lt :D Dabar yra instaliuojama i savo darbo vieta, ziuresim kas man gausis.......

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
mano restauruota kolonele vakar buvo parvesta. Sukainavo 500 lt :D Dabar yra instaliuojama i savo darbo vieta, ziuresim kas man gausis.......
jei tau gausis, reikės ir man kada nors tai padaryti...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
bajorai, taip ir neatsakiai, ką per remkomplektą tai vairo kolonėliai naudoji ??

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
bajorai, taip ir neatsakiai, ką per remkomplektą tai vairo kolonėliai naudoji ??

speju maistrai savo deda  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nezinau, bet nemanau kad jie beleka deda, nes koks tolkas jiems tokia kolonele ketvirta karta isimineti :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
aaahhhaaaaa, ne tame esmė, bet nemanau kad jie deda originalų remkomplektą, o va būtent šitoje vietoje
kitokio aš net negalvočiau dėt

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kaip suprantu vis dar pagal garantija vazineji. pasakyk mestrui, kad misias uzsakytu pries tavo koloneles remonta, sako padeda  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
aaahhhaaaaa, ne tame esmė, bet nemanau kad jie deda originalų remkomplektą, o va būtent šitoje vietoje
kitokio aš net negalvočiau dėt
nezinau ka deda, manau normalu kad negaliu atsakyti. Kazkas koloneleje eda riebokslius... kodel - bbs zino... bandys keisti visa korpusa...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
o kas taviskei buvo? klibejimas ar skyscio sysinimas? :)