Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302575 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Buvo ant S4 2,2 ir 4,2 varikliais stabilizatorius, Etka duoda ir V8 tą patį stabilizatorių, bet gyvai nematęs, arba čia paskutines laidos mašinose buvo arba kaip komplektas, užsakant su sport pakaba, No One lyg kažkada buvo užsiminęs kad jo bordavoje V8 yra, anyway, turėtų atsirasti jis pas mane ateityje, nors ir stabilizatoriaus traukučių kaina bei deficitas gąsdina 8:8
man tikrai įdomu paliko, kas tave čia taip gąsdina ? nr. 14  ?

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 08, 22:54:56 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Sveiki turiu klausimeli toki,uzejna kartais toks dalykas kad ismeta raudona sauktuka  ff stabdziai pasidaro kietoki ir sunkiai stabdo,vairas dar lyg ir pasunkeja  :[ ar susije sie abu dalykai kuom  :V ir kame cia beda  8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
hidraulinė dalis streikuoja.... siurblys.... skysčio norma ?  P.S. pridedu schemą, žinosi nuo ko aplamai suveikia tas šauktukas 

ir va šarnyras, tiksliau tai kas iš jo liko .... nelabai vaizdas gavosi, bet iš garso galima viską suprasti 

http://www.youtube.com/watch?v=pRSg947tDs8
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 08, 23:04:28 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Siandien pastebejau, kad vaziuojant, sukant vaira ir tuo paciu stabdant staigiai, zymiai sunkiau vaira sukti pasidaro, tai greiciausiai laukia stiprintuvo restauravimas/keitimas kaip ir sake No One test vaziavimo metu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 10, 17:29:10 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
nzn... kai bandziau stabdyt ir sukt vaira - tai buvo beveik neimanoma ant didelio greicio , reikejo stabdzius atleist :D , manau viskas tvarkoj su tuo :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
servatronikas neturetu leisti ant didelio greicio sukti vaira lengvai, galima sakyti vaziuoji kaip be vairo stiprintuvo (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kaip zimmermanai eksploatuojasi? extremaliai stabdant pvz? aplink skyles nesimato įtrukimų?
vizualiai viskas tvarkoje. jei ką, tai kaladėlės Mintex. bet turiu idėją dar kitus diskus į galą sudėt... 311mm 
o extremaliai stabdant kažkaip priekiniai jaučiasi, ypač dabar, po paskutinės mėnesio prastovos, dreba vairas nenormaliai, nesuprantu kas nuo stovėjimo pasidarė 
ir dar klausimėlis: detalė nr.4 gal prie kaladėlių būna ?? ?? nes prie turimo suporto jos nėra .....
http://www.audipages.com/Tech_Articles/susp_whls_brake_steer/frontbrakesS8.html
čia kelios prototipo foto

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 03, 16:34:29 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ant "durniaus" permyniau nuosirdziai is jegos stabdi, po to karto galinio keleivio rato stabdziu kaladeles ne visada "atsoka" iki galo. Pries tai turetoje V8 ir tas pat ratas po sio "bandymo" ir ne visada atsokdavo. Laime kad ne kokioj ilgesnej kelionej, nes nepastebejus galima jau ir islyditi naujus stabdziu diskus :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ar cia turetumem matyti ikaitusius ufo?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia galas ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
negerai, o negerai, o jei dar sniego ar vandens paklius  (-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
negerai, juolab nauji diskai sudeti... :/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ant "durniaus" permyniau nuosirdziai is jegos stabdi, po to karto galinio keleivio rato stabdziu kaladeles ne visada "atsoka" iki galo. Pries tai turetoje V8 ir tas pat ratas po sio "bandymo" ir ne visada atsokdavo. Laime kad ne kokioj ilgesnej kelionej, nes nepastebejus galima jau ir islyditi naujus stabdziu diskus :D

Problema buvo tame, kad stumuokliuko apsaugine guma kazkokiu budu islipo is savo vietos ir taip neleido normaliai grizti atgal. Zodziu perinkom, isvalem, surinkom - ciki piki ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ir vistik tebėra bildukas kažkos retkarčiais pasireiškiantis, ir pradedu aš įtarinėt stabilizatorių, kad liečiasi metalas su
metalu, kur fotkėje apibraukiau. čia dar senos gumos va taip va stovėjo ir jokių garsų nebuvo, paskui jos buvo pataisytos,
t.y. į vietas sustatytos kol naujų laukiau - viskas tvarkoje buvo; ir kai buvo pakeistos į naujas, va tada ir atsirado bildukas,
tik gaila foto neturiu (arba nerandu) kai atrodo ta vieta su naujom gumom, bet man kažkaip per arti ir čia atrodo,
o su naujom gal biški dar arčiau, ir welcome bildukas  :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 08, 23:18:09 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Aš pakeičiau tokias pačias, ir niekas nebilda ir visdar savose vietose anos.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Quattro!!!

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
kas gali buti staigiai stabdant jauciasi didele vibracija per vaira tarytum kas tampytu masina i sonus  :-{

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Susideveje stabdziu diskai ir/arba kaladeles (n)

Neprisijungęs Quattro!!!

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
kaladeles ir diskai tikrai geros bukles

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada vaziuok i servisa ir ieskok gedimu, issidevejimu ir panasiai, forume gedimu nerasi...

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
kas gali buti staigiai stabdant jauciasi didele vibracija per vaira tarytum kas tampytu masina i sonus  :-{
traukiu antgalius ziurek, jei stabdziai tvarkingi ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Gali buti kad traverso varzto nera kas buvo man po apsilankymo deladoje :) Tai tikrai purte nesveikai i sonus stabdant.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 01, 21:18:55 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Padekite nesuprantu kas cia yra. Zodziu supuvo vamzdelis ji reikia pakeisti tik nezinau ar issisuks is tos kules Ar ji butrina yra jei is jos neissisuktu Ir kokia funkcija ji atlieka?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
spekim kad turi pakabos aukscio kontrole ;)

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
kokia dar blyn kontrole  :D Man stabdziu skystis bega O  ne kontroles man reikia as jos visai nenoriu naujos pirkti :-{ :-{ :-{ :[ :[ :[
O jei rimtai tai kokiu tada principu ji dirba i ja neateina joki laidai niekas  Svorio reguliatoriu galiniams stabdziams tai maciau o kas cia tiksliai? O gal blogiausiu atveju galima be jos vazineti? (iki Lt parvaziuoti?)
Man reikia iki rydienos ryto suzinoti nes masina kabo ant keltuvo :[ Man ten panasu i filtra