Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 307782 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
jooooo, laukiam, nes jau taip senai nagai panižę ant šito 2BStage2 :G
o žinios tokios, kad viskas išbandyta, tipo all is well and the things preformed like a dream  :-] :-]
ir pirmus komplektus žada iki metų galo pagaminti, bet jis domisi kiek būtų norinčių, kaina apie 500EUR  :D .
Laaabaai jau man įdomu, ką jis ten pribūrė  Oo) Oo) Oo)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 12, 04:53:10 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Re: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas
« Atsakymas #51: 2008 Rugpjūčio 12, 02:04:08 »
   vo kiek 'gėrio'  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 28, 15:38:59 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
palyginimui kaip atrodo originali standartinė veškės priekinė spyruoklė ir prie KW coilover'ių esanti spyruoklė
P.S. persiprašau už foto kokybę, kažkaip nesufokusavo ....  (v)

« Paskutinį kartą keitė: 2017 Kovo 28, 15:36:03 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nuotraukos pacios uz save kalba:

P.s. Kas 2 metus rekomenduojama keisti stabdziu skysti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
jo, su coilais, ir su visais pabėgusiais suvedimais, išvirtimais, ir........ ai, nakum
:D ziauriai, nerandi kas sureguliuotu? :D
na ka as apie tai galiu pasakyt......  :-] :-] :-] vaziavau i audicentra (nes arciausiai pakeliui)
ir jie eilini karta save 'islaike aukstumoj', nes pamate reguliuojama pakaba nedrasiai pasake
kad ne, paskui dar paziurejo idemiau ir nustate kad vairo traukiu ilgio neuzteks, o kai parodziau, kad
tam reikalui 'pakoreguot' yra dar camber/caster reguliatoriai, tai iskart pasake vaziuot is cia
nes jie teturi duomenis kaip daryt suvedima nemodifikuotom vaziuoklem ......
tai va tokios tokeles  :)
na bet nors melga prieme  :P

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bandau mastyti garsiai....: kas itakoja stabdzio pedalo jautruma, stabdyma nuo "virsaus" pedalo o ne nuo vidurio. Vistik automatas... turintis nemenkai AG... nemanau kad tokius stabdzius "nejautrius" salyginai galejo deti... ?!?
Nuorinimas - nu geras, tikrinta ne karta
DOT 4 - chm, gal kas bandet 5.1, jis gal ka keicia jautrumo atzvilgiu?
stabdziu skystis - keiciamas kas metus, dabar vel sviezutelis
galines asies apkrovos voztuvas - neveikia, dabar veikia, viskas ciki, bet abejoju ar jautrumui turi itakos, gal greiciau stabdymo jegai, o ji gera...
stabdziu kaladeles - viskas tvarkoje, neblogos
vakumo pompa - ar kaip ten ja pavadinti, zodziu kur apacioje stovi. Pagal testavima, uzgesinus masina turi stabdis nesukieteti spaudziant apie 30 kartu... nu testa islaiko...
suportai - na cia logiskiausias kol kas varijantas... priekiniu neesu restauraves, taciau jie ir nera uzsikirte... kiek lengvai vaiksto- cia kita puse.....

Kas dar kokiu minciu turite?

P.s. nesakau kad nestabdo masina, tik pedalas nuo 40-50% pradeda veikti, pradzioje kaip kaliosas....  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Mano ilgai ieškota bėda šita buvo ant ex a8. O kalti buvo diskai su kaladėmis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
galinai diskai nauji, priekines ir galines kaladeles ir naujos....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
As dėjau du komplektus diskų. Iš pradžių delphi, po to kažkokius kitus nepamenu, po to insimečiau zimus su ferodo kaladėmis atrodo ar ate sport, irgi nepamenu, tai iškart nukirto kaip su ranka visas bėdas. O ant a6 iškart zimus su ferodo susidėjau, tai pasitvirtino visas reikalas irgi staigiai

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Bandau mastyti garsiai....: kas itakoja stabdzio pedalo jautruma, stabdyma nuo "virsaus" pedalo o ne nuo vidurio. Vistik automatas... turintis nemenkai AG... nemanau kad tokius stabdzius "nejautrius" salyginai galejo deti... ?!?
Nuorinimas - nu geras, tikrinta ne karta
DOT 4 - chm, gal kas bandet 5.1, jis gal ka keicia jautrumo atzvilgiu?
stabdziu skystis - keiciamas kas metus, dabar vel sviezutelis
galines asies apkrovos voztuvas - neveikia, dabar veikia, viskas ciki, bet abejoju ar jautrumui turi itakos, gal greiciau stabdymo jegai, o ji gera...
stabdziu kaladeles - viskas tvarkoje, neblogos
vakumo pompa - ar kaip ten ja pavadinti, zodziu kur apacioje stovi. Pagal testavima, uzgesinus masina turi stabdis nesukieteti spaudziant apie 30 kartu... nu testa islaiko...
suportai - na cia logiskiausias kol kas varijantas... priekiniu neesu restauraves, taciau jie ir nera uzsikirte... kiek lengvai vaiksto- cia kita puse.....

Kas dar kokiu minciu turite?

P.s. nesakau kad nestabdo masina, tik pedalas nuo 40-50% pradeda veikti, pradzioje kaip kaliosas....  :V
Vairo stiprintuva galima perrinkti - kad sukurtų didesni slėgį, ir kriaušę nauja pastatyti, kad tą slėgį išlaikytu, paskuj iš praktikoks kik žinau, pasikeisi visas hidraulikos šlangas, nes pasenusios sproginės viena po kitos :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
slangos jau keistos ir taip :D , stiprintuvo neminek, nes man jis kaip prakeiskmas ir nelysiu kol veiks :D O kam nauja kriause jei ji ~25 paspaudimus atlaiko, o tik po to sukieteja pedalas... ?!?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
ir pas mane silkej bajorai panasi beda stabdziai elektyvus tik jautrumo truksta, smarkiau paspaudus pan nuo vidurio gerai stabdo. Kriause testa islaiko, nors jai uzvedus tenka isvazinejant pastabdineti buna uzsidega sauktukas. Man stabdziai tikrai pagerejo pakeitus skysti i 5.1 ir ismetus galo reguliatoriu, neaisku dabar kas padejo.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
del slegio tai ji galima patikrint, man tikrino 160 bar tipo viskas ok. Tik viena pastebejo, biski letokai slegis uzkyla iki darbinio slegio.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ismesti as ji bijau... kazkaip nesinoretu kad stabdant priekis gala aplenktu... aisku cia tik mintys ir teorija :) Sauktukas pas mane ir pradejo uzsidegineti, nors prasidejo jo rekavimas nuo to momento, kai vairo kolonele iseme kelis kartus... Seip nesurisu galu kada jis uzsidega- kaip uzeina.

gal ant stendo buvai - kiek galas rodo stabdymo metu?

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
buvau TA ant stendo priekis 3,1 ir 2,8 galas 2,6 ir 2,4

zinok kai yra ABS nieko baisaus nera be jo, nes kiek teko ieskot visi mire reguliatoriai, o nauju neradau quattro niekur nera.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nauja esu rades, bet kai issardziau ji, nesupratau uz ka moketi pusantro tukstancio :D Issivaliau ir ciki piki. Tik keista kad pries tai neva seimininkui tvarke gala, orino sistema gale, o kai as atsukau si reguliatoriu, dar nemenkai pamynkiti turejau kol skystis dabego iki galo (z) krc meistrai blia... pamate pana, prikabino makaronu ir dar apiplese...

Ant stendo priekis rode ~4.1 abu, galas pradzioje 0.1 :-] , dabar galas lyg apie 2 buvo.... Tad del stabdymo pretenziju kaip ir nera dideliu, tik va jautrumas nuo puses pedalo tai priknisa...

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
del ~4.1 tai speju UFO padeda.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na jo, tie kurie matavo nesuprato ka cia parode, kurie servise sedejo rukydami, atsistojo...  Seip kai ne specas ir zinovas keik turi buti - nelabai ir suregavau...

aisku tik paskui suprato kad cia V8 o ne silke, ir kad diskai kazkokie nematyti :-]

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
Nu taip v8 ir 20v rimciau padaryta, dar svajoju pasikeist galinius stabdziu diskus su suportais nuo v8 ar 20v. Jai pasitaikys nebrangiai rast :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
diskai nauji ~300lt abu, o suportus manau nebus didele beda rasti...

Tiesa, gal kas zino rankinio trosu kainas? Gal pirke? Mano pradejo jau pustis, tuoj bus amba nuo rudziu :/

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
diskai nauji ~300lt abu, o suportus manau nebus didele beda rasti...

Tiesa, gal kas zino rankinio trosu kainas? Gal pirke? Mano pradejo jau pustis, tuoj bus amba nuo rudziu :/

kokio gamintojo diskai? trosus pirkau bet nepamenu kiek mokejau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Diskai ir kaina cia... http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=2301.msg136709#msg136709

orginalus trosai ar ne VAG gaminys? Reiks pasiziureti, gal nuo silkes Q tinka :D

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
Diskai ir kaina cia... http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=2301.msg136709#msg136709

orginalus trosai ar ne VAG gaminys? Reiks pasiziureti, gal nuo silkes Q tinka :D

tikrai nezinau nes man jie nekainavo, servisas uz paslauga mano pakeite.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Įdomu ar būna pirkti atskirai tik detalė nr.2, ar tik visa nr.1  :V o gal restauruot  :s
http://www.lb-shop.ru/spares/audi/1993/090/117/5/91404692.html

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
e, skupaila :D jokiu cia man restauravimu :E :D Parsiduoda arba visa, arba tik 5
Per ta nr2 teko man pirkti visa nr 1, tad dabar dar turiu vos kelis simtus atvazinineta nr 5 laisva :D