Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302360 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
kad V8 ir 220V isnesimai galiniu stebuliu skiriasi tas tai jo, bet tai tiek pas viena tiek pas kita vienodos abejose pusese

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
nu ten kazkas kazka sumaise ir dezinformacija paskleide ;)  idomu kiek skiriasi ismatavimai stebules nuo kokios 200 10V priekiniu arba ceskes ne UFO ir ne HP2,
iskart pasitaisau, prisiminiau ta vaizda kai ant V8 uzdetos ceskes stoikes su paprastais stabdziais :facepalm:

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
prie to pacio susidejau ir as stabdius nuo a8 ,viskas super tiko tik priekines stebules dejau kitas beja idealai tiko is galo. dar jei kam reikia yra UFO suportai geri vienas labai gero stovio kitas irgi gera tik cilindruko guma i pabaiga

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
suportai dovanu jei kam reik

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
nebera suportu

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
prie to patcio, yra ir pas mane suportai su gerais diskais ir apynaujem kaladelem, dar net ir gaubemoji bleka oro srauto gaudykle nesupuvus, dovanoju uz grudu raugo pakuote... :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
prie to patcio, yra ir pas mane suportai su gerais diskais ir apynaujem kaladelem, dar net ir gaubemoji bleka oro srauto gaudykle nesupuvus, dovanoju uz grudu raugo pakuote... :D
Ačiū, dar kartą, kolega už puikią dovaną, senuosius, kaip ir buvo pats laikas keisti :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
visai kaip sportiniai atrodo :bedantis:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
buvo ir man taip, kitoj pusej dar mesos sociai, o beda buvo kad sunkiai per kreipianciasias vaiksciojo ir pats cilindriukas jau sunkiai judejo

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cilindriuko judėjimą palengvino stabdžių skysčio pakeitimas, visgi rekomenduojama reguliariai keisti, senas jau praradęs tepimo savybes o suporto kreipiančios kas be ko, judėt judėjo bet sunkiai, situaciją blogino dar ir užstrigęs stabdžių jėgos reguliatorius, ko pasekoje galas beveik nestabdė, beje reguliatorius gan lengvai reanimuojamas, tiesiog išardyti, išvalyti paviršius pakeisti išorinį sandarinimo žiedą, kadangi jokie remkomplektai ar vidaus dalys jam netiekiamos, kaip identiško dydžio parinktas, jei teisingai pamenu kodu WHT003463 (išmatavimai 12x2mm) ir galas vėl stabdo.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 12, 19:31:18 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
lengvai reanimuojamas kai jis dar atrodo taip kaip taviskis, pas mane jau nelabai butu pavyke atsukti nepakaitinus ;) o kaip tas kitas, kuriuo eina skystis i kairi galini rata?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nuotrauka paimta iš interneto, o mano atrodo daug baisiau, nefotografavau proceso, bet atsisuko labai lengvai, sriegis yra paslėptas po sandarinimo žiedu ir nėra veikiamas aplinkos, todėl jam nėra kaip užpūti ir pan, tik reikia prisiminti kad viskas padaryta iš aliuminio ir bandymą turi tik vieną, reikia 6-briaunės 15os galvos, su 12-briaune net nepatartina  bandyti.
Su kitu reguliatoriumi kažkada analogišką vieną esu išardęs, sunkiau atsisuka, ten jau sudetingesnė sistema, bet kolkas prie esamo nelindau, pamačiau, kad skystis pro jį laisvai praeina, reiškia bent jau neužsiblokavęs, gal šviežias skystis praplaus mechanizmą :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
manęs tas pats laukia, nes atgal montuosiu jį :)
kol kas turiu radęs vieną naudotą, kuris fyg znajėt kokios būsenos, tai žiūrėsim kas kaip. mirksta jis dabar
naujo kaina nepatiko, 190e pas autoplikį, o vw centre apie 280e :)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
o tai gal geriau padaryt koki kita varianta su tuo galu kad nebebutu tos problemos ?  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nuo C4/a6 jau eina normalus 4 kanalų abs blokas, kuriam to nereikia, retrofitinasi nesunkiai kiek žinau

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
nuo C4/a6 jau eina normalus 4 kanalų abs blokas, kuriam to nereikia, retrofitinasi nesunkiai kiek žinau
nu va va... (y) nes moket du simtus uz kazkoki š, kuris stovi vien delto, nes tais metais nieko protingiau nebuvo israsta...(!?)
stopudov ir maniskiui bus kranty  :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na tai taip, realiai to galinio reguliatoriaus mano auto nereikia, nes priekis ir taip stipriau stabdo nes hp2 priekyje ir viskas savaime išsibalansuoja, čia daugiau dėl ta/tuv, nes savo laiku planavau važiuoti į vokietiją

---

Hp2 stabdžiai: negi niekas nežino kaip atrodo d11/c4 hp2 stabdžių kreipiančiosios?? Nesuprantu, ar tikrai niekam nereikėjo jų ardytis, ar vpadlų padėt? http://www.audiklubas.com/forumas/audi-s-rs-klase/pokalbiai-ir-diskusijos/msg1784280/#msg1784280

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
...nes hp2 priekyje ir viskas savaime išsibalansuoja, čia daugiau dėl ta/tuv, nes savo laiku planavau važiuoti į vokietiją...
o kas negerai su ta/tuv ir vokietija ? :V

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Hp2 stabdžiai: negi niekas nežino kaip atrodo d11/c4 hp2 stabdžių kreipiančiosios?? Nesuprantu, ar tikrai niekam nereikėjo jų ardytis, ar vpadlų padėt? http://www.audiklubas.com/forumas/audi-s-rs-klase/pokalbiai-ir-diskusijos/msg1784280/#msg1784280
nu zinok kad tikrai, kad nebuvo reikalo prie ju lysti, tikrai retai ten tenka lysti. o pas tave isdilusios ? pvz kai pas mane s6 plus hp2 tai velnias zino kuris is tavo triju variantu cia butu....:think:

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
HP2 čia nelabai prie ko, jis reikalingas dinamiškai palaikyti stabdžių balansui, ramiai stojant tas jėgos paskirstymo poreikis yra maždaug 60:40, bet avarinio stabdymo metu santykis pagal mases gali pasidaryti ir 90:10 jeigu galui nebus atitinkamai ribojamas slėgis, tai susiklosčius eilei nepalankių veiksnių, kaip kad visad būna: šlapia danga, vidutiniškos padangos, netiesi kelio atkarpa, nefektyviai veikanti abs, užsiblokavę galiniai stabdžiai, gali kilti problemos 8:8
na tai taip, realiai to galinio reguliatoriaus mano auto nereikia, nes priekis ir taip stipriau stabdo nes hp2 priekyje ir viskas savaime išsibalansuoja, čia daugiau dėl ta/tuv, nes savo laiku planavau važiuoti į vokietiją

---

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu va va... (y) nes moket du simtus uz kazkoki š, kuris stovi vien delto, nes tais metais nieko protingiau nebuvo israsta... (!?)
stopudov ir maniskiui bus kranty  :)
Nenoriu pasirodyti konservatyvių pažiurų, bet seno reguliatoriaus atkelimas man kainavo 2€ už naują sandarinimo žiedą, 6€ už stabdžių skystį, apie 2val darbo neskubant. kažkaip įskaitant darbo sąnaudas, knistis norint pakeisti pasenusią sistemą į šiek tiek mažiau bet irgi pasenusią nelabai matau logikos :D ir taviškis, kad ir kaip baisiai išoriškai atrodytų - 90procentų tikimybė, kad reanimuojamas 8:8

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
HP2 čia nelabai prie ko, jis reikalingas dinamiškai palaikyti stabdžių balansui, ramiai stojant tas jėgos paskirstymo poreikis yra maždaug 60:40, bet avarinio stabdymo metu santykis pagal mases gali pasidaryti ir 90:10 jeigu galui nebus atitinkamai ribojamas slėgis, tai susiklosčius eilei nepalankių veiksnių, kaip kad visad būna: šlapia danga, vidutiniškos padangos, netiesi kelio atkarpa, nefektyviai veikanti abs, užsiblokavę galiniai stabdžiai, gali kilti problemos 8:8
pritariu tau dėl to :) mėgstu kai viskas vokiška mašinoj, o ne lietuviški modai, bet šiuo atvėju niekad nepastebėjau trūkumo. Na pas mane abs veikia tai kažkiek gelbsti

kas hp2 kreipiančiūjų foto parodys :E

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kas hp2 kreipiančiūjų foto parodys :E
Neturiu foto, bet teko su jom pasiknisti, nupasakok problemą, bandysm pagelbėti :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Esmė tokia, čia aprašyta
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-s-rs-klase/pokalbiai-ir-diskusijos-759/msg1784341/#msg1784341
kad bent pasakyt į kurias panašios jos, pas c4 / d11 kėbulus, o tai nusipirksiu nuo a8
yra kaip matot įsukamos budwego ir su varžtais prisukamos ebay

Kadangi dabar esu priklausomas nuo auto, t.y. negaliu jai leisti kabėti ant keltuvo savaitę, o suportų laisvumo kaip už tėvynę, noriu visas dalis turėti ir viską pasikeisti ant karto. Tik nežinau kokias jas tekintis.