Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 309499 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
zinoma ! kodel gi neisbandzius technologiju :-]

Manual Fabrication of Rubber Bushing for Leaf Spring     Manual Fabrication of Rubber Bushing for Leaf Spring Video02
tiesiog ir originalios traukes nlb laiko, o kai nemokamai siulo isbandyt, tai kdl gi "ne"?... Kaip supratau ce panashu i "jusu" powerflexa...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 14, 12:01:54 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
O, ka jus galvojat apie "Meyle" ?? Gal ir man tas "galines" traukes isigyt ? :) Pas ta Olmio reputacija lyg ir nlb, del daliu kokybes...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Jau sudejo man Meyle, ziuresiu kaip laikys. Siaip tas, kuris keite sake galima paieskot pagal matmenis sailenbloko paprasto vietoj to plaukiojancio, o ta sarnyra restauruot. Gal sekanti kart tai isbandysiu, nes nelabai yra ka pirkt. Uz panasia kaina yra MOOG, bet sake ten kokybes 0, Febi kokybes irgi nera, o Lemforderi kad gausi tikra tikimybe nedidele, bet kaina daugiau nei dvigubai didesne.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Jau sudejo man Meyle, ziuresiu kaip laikys. Siaip tas, kuris keite sake galima paieskot pagal matmenis sailenbloko paprasto vietoj to plaukiojancio, o ta sarnyra restauruot. Gal sekanti kart tai isbandysiu, nes nelabai yra ka pirkt. Uz panasia kaina yra MOOG, bet sake ten kokybes 0, Febi kokybes irgi nera, o Lemforderi kad gausi tikra tikimybe nedidele, bet kaina daugiau nei dvigubai didesne.
Lemforder laisvai - 250lt lygtais, bet nebrangiau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 14, 19:49:01 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
O, ka jus galvojat apie "Meyle" ?? Gal ir man tas "galines" traukes isigyt ? :) Pas ta Olmio reputacija lyg ir nlb, del daliu kokybes...
Su Meyle Audi skirtom dalim reikalų teko turėti tik 3 kartus, po kurių šią firmą linkęs apeiti dideliu lanku...
1-Priekiniai kapoto amortikai iš autoaibės - netiksliai ir neprotingai padaryti tvirtinimo taškai, prireikė staklių, kad pritaikyti, ir išlaikyti kapotą jėgos turi bet nuo pusės eigos jau reikia pačiam stipriai padėti.
2-Priekines apatines svirtys pirktos iš www.edeta.lt - po 1,5 metų ir 5 tūkst kilometrų buvo beveik beišsineriantys šarnyrai, nesakysiu kad per rekordiškai trumpą laiką suejo nes rekordas buvo kai tėvo silkeje kitaiski šarnyrai neatlaikė net garažas-tuvlita atstumo :D
3- Ufo kaladžių  nusidevėjimo davikliai iš www.edeta.lt - kolkas neteko sumontuoti, guli, lyg ir detalė paprasta gal čia nebus supjauta grybo....

Šiaip firma labiau besispecializuojanti Mercedes-Benz dalyse, savo kasdienei CieLKa200 esu sudejęs jos gamintas keltuvo atramas ant dugno - pakankamai elementari ir paprasta detalė tad padariau įšimtį, kolkas laikosi ir mašinos svorį atlaiko...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Nu pas mersus lyg ir neretas daiktas plaukiojantis sailenblokas, tai gal laikys :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Su Meyle Audi skirtom dalim reikalų teko turėti tik 3 kartus, po kurių šią firmą linkęs apeiti dideliu lanku...
1-Priekiniai kapoto amortikai iš autoaibės - netiksliai ir neprotingai padaryti tvirtinimo taškai, prireikė staklių, kad pritaikyti, ir išlaikyti kapotą jėgos turi bet nuo pusės eigos jau reikia pačiam stipriai padėti.
2-Priekines apatines svirtys pirktos iš www.edeta.lt - po 1,5 metų ir 5 tūkst kilometrų buvo beveik beišsineriantys šarnyrai, nesakysiu kad per rekordiškai trumpą laiką suejo nes rekordas buvo kai tėvo silkeje kitaiski šarnyrai neatlaikė net garažas-tuvlita atstumo :D
3- Ufo kaladžių  nusidevėjimo davikliai iš www.edeta.lt - kolkas neteko sumontuoti, guli, lyg ir detalė paprasta gal čia nebus supjauta grybo....

Šiaip firma labiau besispecializuojanti Mercedes-Benz dalyse, savo kasdienei CieLKa200 esu sudejęs jos gamintas keltuvo atramas ant dugno - pakankamai elementari ir paprasta detalė tad padariau įšimtį, kolkas laikosi ir mašinos svorį atlaiko...
kiek lt davikliai? aš už ABS firmos 23lt/vnt pirkau, beje jei reikia vieną parduot galiu už 15 :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kiek lt davikliai? aš už ABS firmos 23lt/vnt pirkau, beje jei reikia vieną parduot galiu už 15 :D
ABS davikliai yra lb universalus ;)

P.S. blogai supratau post'a(o istrint negalima), bet tikri ABS davikliai tikrai universalus...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 15, 02:38:42 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo, tas firmos pavadinimas ne vieną sumaišo

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
jo, tas firmos pavadinimas ne vieną sumaišo
Siaip, teko pirkt kalades sios firmos, tai net ABS davikliu (nusidevejimo - kalambur) pagailejo kaladem...  (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 15, 03:37:24 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
jau 3-ia karta luzo virintas sankabos pedalas. nuo ko tinka? gal kas gali pasiulyt?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 28, 17:19:14 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
raso kad skiriasi PT ir ABH, bet nezinau kuo:
PT - 443721315 ir tinka nuo A100-A200quattro ir ne, bet nezinau ar neturbo tinka, metai nuo 88
ABH - 441721315 raso kad tik nuo V8
Bet gali but kad niekuo nesiskiria, tik kodas kitas. Pabandyciau ir nuo ceskiu paziuret, ten jau kodas kita pradzia 4A1721315. zodziu visada kodo pradzia reiskia kebula, o tolimesni skaiciai detale, bet kartais detale buna tokiapat, pasikeicia tik kodo pradzia. bet siuo atveju nieko nezinau. Reiks gyvai ziuret, nes skiriasi ir pagrindinis sankabos cilindriukas, pas ABH darasyta raide C kodo gale ir pats laikiklis stabdziu ir sankabos pedalo parasytas su skirtingom raidem gale.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu, varysiu tada i audi shrota ryt...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
siandien galios tik i galinius ratus neatlaike galinio reduktoriaus paduskos varztas :-]  su varztu viskas kaip ir aisku M10x105x32, pagal trukima panasu i 10.8 klase, tik va greitu laiku pradesiu laukt sniego ir desiu atgal priekinius pusasius, torsena nevirinta ir galini reduktoriu V8, butu gerai pasikeist ir reduktoriaus "jau plastikines" paduskas, kur ju rast galima? tik powerflex? gal tada verta nulekt i Garliava ir paprasyt kad uz lietuviska kaina is poliuretano isdroztu? ar siaip koks tekintojas. bet gali efektas but tokspats kaip kad ir iki siol buvo su sena sukietejuse :think:  iki varzto nutrukimo jokiu bildesiu nebuvo, smugius gan svelniai laike

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
uz tokias bapkes galeciau nusipirkt nemazai medziagu ir pritekint pats :-]  vakar dar panagrinejau internete, man c4 daug rimtesnis reikalas, atrodo, tik kad apatine pagalves dalis keiciasi su visu laikikliu :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na aš tokiais dalykais neužsiimu, bet jei visgi pirksi oem atkrepik dėmesį kad tos gumos parduodamos po 1 vnt, o powerflex komplektas, tai powerflex gerokai pigiau gaunas

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
jau 3-ia karta luzo virintas sankabos pedalas. nuo ko tinka? gal kas gali pasiulyt?
Tinka nuo bet kurios C3/C4 (88-98). Bet tik i masinas su V8 varikliais dejo kiek kitokius pedalus bet is esmes tinka, tik vienos "ausies" truksta.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
o kas prie tos ausies sukasi? gal cia ir bus ta ABH tik skirta :think:
nepavyko siandien pasikeist galinio reduktoriaus pagalves varzto, neisemus pacio reduktoriaus nera priejimo prie virsutinio varzto pagalves, maiso bakas, galima dar visa tilta zemyn paleist, bet po to gali but sunku pagaut, kai sakes ir pusasiai vietoj, zodziu teks jau rinkt quattro i vieta atgal :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
o kas prie tos ausies sukasi? gal cia ir bus ta ABH tik skirta :think:
nepavyko siandien pasikeist galinio reduktoriaus pagalves varzto, neisemus pacio reduktoriaus nera priejimo prie virsutinio varzto pagalves, maiso bakas, galima dar visa tilta zemyn paleist, bet po to gali but sunku pagaut, kai sakes ir pusasiai vietoj, zodziu teks jau rinkt quattro i vieta atgal :-]
antra spyruokle.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
tai davirinai ausi ar uzteks vienos kaip ir pas kitas Audi? :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
tai davirinai ausi ar uzteks vienos kaip ir pas kitas Audi? :-]
Nieko nedariau ir nedarisiu. Ce reik vezt kas argonu virina - ner tam laiko iesiog... Noreciau privirint, bet neiseina del laiko stokos - ir taip jau 3 savaites ant keltuvo kabo masina. Mane jau senai serviso direktorius prakeike tikriausiai. Uztat kokybishkai darbas atliekamas :) '
Irgi galvoju apie ausies privirinima, bet jau nedristu apie tai paminet....
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 31, 01:38:49 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
katik netycia tam storam manuale uztikau informacijos sankabos pedalu tema, tai taip ir isskiria, kad pas 3.6 stovi viena grazinanti spyruokle, o pas 4.2 dvi. Manau sociai ir taip vienos, jei sistemoj nera oro ir su diskatorium viskas gerai, tai pedalas ir pats turi grizt, be spyruokliu ;)
papildau pastebejimais is siandienos bandymo pasikrapstyt prie galinio reduktoriaus

is sios schemos matosi ir galima suprast, kad is virsaus persikisa varztas per poverzle, dvi gumas, vel poverzle, tada per galinio tilto rema-traversa (1detale) ir prisisuka verzekle is apacios. pas mane nuluzo varztas, bet pagalves gumos liko suspaustos, jauciu kazkas blogai buvo pridaryta, nes galas varzto su verzekle, prisukancia prie remo nuluzo, bet virs remo liko dar viena verzekle ant varzto, kurios pagal schema neturetu but. pamastes nusprendziau, kad luzo tikriausiai todel, kad buvau pertempes verzdamas, nors galbut ir todel, kad buvo neteisingai surinkta, tai yra netrejo buti verzekles virs remo :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 31, 01:41:18 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
katik netycia tam storam manuale uztikau informacijos sankabos pedalu tema, tai taip ir isskiria, kad pas 3.6 stovi viena grazinanti spyruokle, o pas 4.2 dvi. Manau sociai ir taip vienos, jei sistemoj nera oro ir su diskatorium viskas gerai, tai pedalas ir pats turi grizt, be spyruokliu ;)
Man ir be spyruokles grizdavo pedalas, kol cilindriuko shtokas buvo tiesus. Veliau luzo pedalas ir dabar teko keist cilindriuka, nes cilindiuko shtokas susikreivino... As jau visus 3 hidraulinius cindrus esu pakeites...
O, be spyruokles reikejo but terminatorium, kad ismint sankaba. Keista kaip as ismindavau su kelio trauma - priprates buvau.

As tiesiog "originalias" (t.y. kurios buvo) gumas supirkau ir visks... Neisivaizduoju, kaip galetu varztas luzhti. Praeitais metai esu visas (bukvaliai) gumas keites galinej pakaboj. Piest saulutes nesiruosiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 31, 01:52:08 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
ar didelis skirtumas tarp originalo pakabos spiruokliu 3.6 ir 4.2? jei pvz sudejus i 4.2 nuo 3.6 ar normalei dirbs pakaba priekyje...? svoriai kaip ir +/- vienodi nepriklausomai koks motoras...