Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 309198 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
http://autopartmaster.com/en/?action=catalog_show&cat=audi&t_id=31305&added_=AUDI%20Audi%20V8%201993%20%D0%97%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D1%8F%D1%8F%20%D0%BE%D1%81%D1%8C

negi sudetinga ??

o apie pakabinama rusu forume daugiau ir aiskiau nei reikia prirasyta
nu, nuo ford transit, bet nzn nuo kelintu metu - vien speliojimai... del pakabinamo guolio tikrai sekiau tema, bet taip ir nesuzinojau tiksliai nieko.
O del reduktoriaus - taip ir nesupratau, ka ten papostinai - man reik, kad ateiciau i daliu parduotuve ir viska man iskart duotu :) Kitaip mane pasius is jos, nes ir taip atsibodes esu, nors ir nuolatinis klientas. Bet kai Saab pirkau, tai pardavejai patare maan geriau V8 pirkt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 01, 23:56:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
ne nu p.ze !! taigi salnikai su matmenim duoti toje nuorodoje
o del pakabinamo yra sena tema su fotkem kas ir kaip ir su visais guoliu kodais, pasieiskok

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu, alaus esu igeres, tai dar neisiziurejau viska.... :) bet butu patogiau... man gi ne vienas "salnikas" reikalingas - papostinai kruva daliu - tai vnz... akys issilakste...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu, alaus esu igeres, tai dar neisiziurejau viska.... :) bet butu patogiau... man gi ne vienas "salnikas" reikalingas - papostinai kruva daliu - tai vnz... akys issilakste...

:-]:-]:-] oi pleeee
ka as begaliu pasakyt - prapusi, atsirinksi :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
gal tau cia koks privalumas alaus ar brendziuko ikalus sapalioti forume... kad pastoviai giriesi?
nesugalvok tik toks prie V8 vairo į gatve lyst
P.S. ar zinai, kad nesaikingas alkoholio vartojimas naikina tavo smegenu pilkuju lasteliu likucius...?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
atrinkau salnikus :)
aciu, naudinga info :)
vienos puses ~10lt 12017270B, kitos ~100lt 01034693B Corteco
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 02, 10:56:03 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
as manau kad guoliukus irgi gali nusipirkt ...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nu, gal... Jei lengva pakeist juos bus, nes nieko ten ardyt nesiruosiu. Keisiu tik, tas dalis, prie kuriu priejimas "geras" .
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 02, 11:01:05 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
pakabinamo guolio keitimas
http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?p=3695919#post3695919
FAG 539860.R20.28

CORTECO - Опора кардана - 601885 (be guolio)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 02, 11:40:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Mmmm... kas tai per daiktas apvestas ?? Stabdziu reguliatoris yra savo vietoj... (ir pas mane yra stabilizatorius gale  :G )

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
man rodos čia tas galinių stabdžių pasilpnintojas, jie 2 kiekvienam ratui turi būt

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
man rodos čia tas galinių stabdžių pasilpnintojas, jie 2 kiekvienam ratui turi būt
Kad vienas teyra... Tai man ji nepajunginet isvis geriau butu ??
Ryt (jau sian) turi but visa pakaba surinkta...

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Ant posūkio neleidžia užstabdyti vieno rato pagal teoriją. Šalinau juos lauk kiek stabdžių perdarinėjau - šalutinių simptomų nepastebėta.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Ant posūkio neleidžia užstabdyti vieno rato pagal teoriją. Šalinau juos lauk kiek stabdžių perdarinėjau - šalutinių simptomų nepastebėta.
pagal teorija geriau nereik posukiuose stabdyt... :bedantis:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
vokietis irgi gudras, ne kad iš abs siurbelio 4 kanalus išvesti, tai pridėjo debiliškų reguliatorių (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
klysti :D
ir aplamai pries metus viskas siuo klausimu buvo issiaiskinta, reikia tik tris lapus atgal pasiziuret :-)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
gal ir as ji paliksiu tada, o gal ir ne  :V - kaip meistras nutars :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
vokietis irgi gudras, ne kad iš abs siurbelio 4 kanalus išvesti, tai pridėjo debiliškų reguliatorių (!?)
kalbame apie 88-uosius metus, tada daug ko dar nebuvo, EDS sistema, valdanti kiekvieną ratą atskirai atsirado tik 96-ais metais.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
pastebejau, kad dabartinis jaunimas nelabai suvokia jog kazkada ir mobilku nebuvo... nesistebiu ir del nesupratimo kad, dabartiniu technologiju nebuvo senuose modeliuose :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kalbame apie 88-uosius metus, tada daug ko dar nebuvo, EDS sistema, valdanti kiekvieną ratą atskirai atsirado tik 96-ais metais.
turi omeny stabdžių jėgos paskirstymo sistemą ar elementaraus abso veikimas atskirai kiekvienam ratui?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
turi omeny stabdžių jėgos paskirstymo sistemą ar elementaraus abso veikimas atskirai kiekvienam ratui?
Pasisitkslinu: ABS valdantis kiekvieną ratą atskirai atsirado ir tapo elementarus tik 96 ais metais A6C4 ir A4 B5 iki tol teko tenkintis reguliatoriais 8:8

Neprisijungęs Vitiocha

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Audi V8 nestabdo galiniai ratai. Užgesintam varikliui paspaudus stabdžių pedalą jis leidžiasi iškart iki galo, užvedus variklį ir paspaudus stabdžių pedalą jis pradžioje spaudžiant būna minkštas, o stipriau paspaudus jau kietas, tačiau galas vis tiek nestabdo. Paspaudinėjus pedalą, apie 20 kartų pedalas pasidaro kietas ir galas po truputį pradeda stabdyti. Nustojus spaudinėti pedalą jis vėl staiga pasidaro minkštas ir galas nebestabdo. Kaip išspręsti problemą?

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
sistema nuorinti

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Slegio reguliatorius prie galiniu ratu. Orink neorines, jeigu jisai stringa nieko nesigaus. Nors orinti vistiek reikia :D
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Slegio reguliatorius prie galiniu ratu. Orink neorines, jeigu jisai stringa nieko nesigaus. Nors orinti vistiek reikia :D

o jis ten yra? juk abs yra :V