Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 313762 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
nuo daug ko priklauso kaip laikys guolis: kaip ipresuojams, kokioje padetyje esant ratui uzverziama stupica, kokia jega ir pan. Sudejau FAG, isemiau org FAG rate. Neturiu problemu.
Guolius kur reikejo emiau kaip ir buvo is gamyklos SKF, FAG, NTN.
Atsikandau MEYLE, Optimal ir pan (kitose anksciau vazinetose auto arba seimos auto) ... neturiu laiko prie to pacio darbuotis du kartus ir gaila pinigu prastom detalem.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Daugumai audi/vw modeliams jau iš gamyklos eina tie fag arba skf ir laiko jie 200t km be bėdų. Taigi kolegos, turite bėdų su tiekėjais ir kokybiškų dalių nusipirkimu ;) Pvz s8 jau kaip orginalas eina skf.
:D
kas eina originale puikiai žinoma
tik aš gal "pamiršau paminėti mažą amulkmeną" kad man tas guolis parėjo po kelionės Klaipėda-Vilnius su blogai išbalansuotu ratu, visą tą kelią važiavau kaip per geležinkelio bėgių špalus  :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
bet tai iš visų šitų faktų matome kad tiek FAG, tiek SKF, tiek 'gamintojo nežinau' turi tokią pačią tikimybę pareiti, tai natūraliai kyla klausimas kam mokėti dvigubai brangiau už tą patį š
Na oridžinal duoda FAG ir ten jau nežinau ar tikimybė pareiti jau tokia pati, visgi kokybės kontrolė stipresnė turi buti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
gerai, bet tai visdėlto, kaip ten yra  :)
norėjau aš sužinoti paprastą dalyką - ar tokie patys guoliai pas V8 ir RS2  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Daugumai audi/vw modeliams jau iš gamyklos eina tie fag arba skf ir laiko jie 200t km be bėdų. Taigi kolegos, turite bėdų su tiekėjais ir kokybiškų dalių nusipirkimu ;) Pvz s8 jau kaip orginalas eina skf.
:D
kas eina originale puikiai žinoma
tik aš gal "pamiršau paminėti mažą amulkmeną" kad man tas guolis parėjo po kelionės Klaipėda-Vilnius su blogai išbalansuotu ratu, visą tą kelią važiavau kaip per geležinkelio bėgių špalus  :)

Na ir po to abejoju, ar normalus guolis turėjo pabirti, nebent su keturkampiu ratu važiavai...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ratas ne keturkampis buvo, guoliai buvo pakeisti abiejų pusių tuo pačiu metu, ir parėjo būtent tos pusės ant kurios buvo blogai subalansuotas ratas. tai yra paprasčiausias faktas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai vadinasi,kolega, ten greičiausiai buvo tik pavadinimas gražus ant to guolio ;) Ne kartą buvo grąžinimai, kai kemi dirbau. Kartais ir naujas ūždavo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ten greičiausiai buvo tik pavadinimas gražus ant to guolio ;) Ne kartą buvo grąžinimai, kai kemi dirbau. Kartais ir naujas ūždavo.
tai apie ką aš ir kartojuosi n kartų, baisu pirkti žinomą brand'ą nes toks dažniausiai ir padirbinėjamas
http://www.skf.com/files/891104.pdf

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
uzsiknisau su tuo vairo stiprintuvu zaist, gal galit pasakyt mazdaug kiek naujas kainuoja???? :/

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
sogerukas tvarko pas save servize tai halturos nedaro man :D tikiuosi :D

ja ja nidaro ze nechaltūros  :-] :-] :-]

o sunku internete kainos pasieškoti naujo ? kiek suprantu apie siurblį kalbi  :V

http://www.google.lt/search?q=077145155DX&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lt:official&client=firefox-a

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
uzsiknisau su tuo vairo stiprintuvu zaist, gal galit pasakyt mazdaug kiek naujas kainuoja???? :/

Pirkau naują s8 ir Bratkos, 600lt plius grąžini seną. Parašyk jam pm, jis jų turi.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kad turi S8 tai toli gražu dar nereiškia kad turi V8, bet tai jo, pabandyti galima, gal ir į UK atsiūs, bet aš tokiu atveju jau geriau tiesiai iš čia
http://www.autoteile-thielking.de/Motore--Motorteile--Anbauteile-Servopumpen-Audi-V8-D11-PT-ABH-Servopumpe-077145155DX/a38327972_u363/
P.S. ale kai kitaicai varo  :D min 500 vnt. ir jei reikia tai ir visus 30000 per mėnesį gali prištampuoti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na taip - pasitaisau - jis jų turi daug modifikacijų, bet konkrečiai dėl vė tai nežinau, nes neteko klausti.

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
pasirodo dar jie biski skiriasi :V kazi nuo kokio variklio buvo kur mukas man pardave? reikes siustis is statu. siaip galvojau brangesnis bus ff

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Thielking.de geras žmogus, pirkau iš jo priekinę panelę, turi savo šrotuką, tik dėl pompos ji gi naudota, kokios garantijos kiek ji bėgusi ir kokios buklės?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pasirodo dar jie biski skiriasi :V kazi nuo kokio variklio buvo kur mukas man pardave? reikes siustis is statu. siaip galvojau brangesnis bus ff
kas skiriasi ? PT ir ABH vienodi, S8 kita opera. o kad ten šrotas net nepastebėjau  (v) visas toks nuvalytas, nulaižytas kaip naujas

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
bli...t neatkreipiau demesio. grishma kiek pas tave stovi pardavime jei yra Oo)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
kiek žinau tai buvo nuo PT variklio, šitai tiksliau galėtų forumietis nic'u istrintas pasakyti... bet jokio skirtumo jei ABH ir PT tokie pat eina

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Man dabar pasistojo klausimas apie pompą
054 145 165 LX ejo pas C4 į V8 ir visus kitus variklius 8:8
jeigu ejo ir su hidrauliniu stabdžių stiprinimu, darbiniai slėgiai tie patys turi buti ?!?
Ir kuri praktiškesnė, senoji yra dviguba plunžerinė, naujesnė plunžeris/mentės

http://forums.quattroworld.com/s4s6/threads/3773.phtml
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 06, 20:09:57 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
man reikia tos didesnes, nes pritvirtint neis. jei gali grishma suzinok kaina

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
man reikia tos didesnes, nes pritvirtint neis. jei gali grishma suzinok kaina
Na jeigu sugebėsi pateikti tokią pompą, kuri nekarto nebuvo ardyta pagal vokiečių reikalavimus tai grąžinant seną, su didžiausiom nuolaidom 2100lt ff

Na kiek aš matau Etkoje jei naudoti laikilį 077 260 885 D nuo C4 V8 ir A8 V8 ir V6 32V tai viskas turėtų prisitvirtinti.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 07, 10:07:22 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
tfuuuuuu.. pagaliau snd ivekiaiu ta siurbli :) nusiardziau... nu bet priejimas... aina peklom... riesa dviejuose vietose turi susilauzyt kad is galo atsukt ta + formos bliekele :) bandysim vest restouruot.. rem komplektuka sukeist..

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet jei gerai suprantu restauracija tik gumytes ir salnikus apima, skystis niekur nevarvės ir tiek o jei paviršiai vidiniai susideveję, slėgio tokio kaip anksčiau nesukuria ir nesukurs 8:8

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
ardymas ir vyko del to kad leidzia :) kazkokios anomalijos kitos barankos sukinejime nepastebejau.. tai kazin ar verta restouruot..

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
turiu tikrai gera siurbli nuo audi V8... Is EFJ 660 (i ja buvau idejes nauja nuo Audi 5 cil varikliu - nepadejo) - iki ivykio sistema veike puikiai.