Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 309294 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
 :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
matau nieks apie traverso galinius sailentus nešneka..... o tuo tarpu į vieną ve buvo sudėti va tokie, ir sakė tiko
"tiutelka v tiutelku"  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 28, 18:34:03 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pagal VAG kodą nuo 1977-91 metų audi 100-200, biški ne ta svorio kategorija, V8 gal kažkokie sutvirtiniti bus, reiks ir man juos keisti, keičiant pakabą, žiurėjau - paplyšę, blin sąmata pakabos kaipitalinio atnaujinimo jau 5000lt gaunasi, ir tai VAG detales sudaro tik mažą dalį visko :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Aš žinau kad šitie vat būtent toms Audi skirti, bet tik norėjau pasakyt kad buvo toks reikalas ir buvo prasisukta už 2x20lt.
Nor pagal viską mūsiškėms tai originalas VAG 441339419B po ~100 jevrikų už vnt. arba jaučiu tas pats originalas tik be OOOO logotipo
Boge 87-071-A po ~30 jevrikų už vnt.
Teko vakar nuiminėt traversą, tai pasižiūrėjau tuos sailentus, ir nelabai kaip buvo prisikabinti prie galinių  ff ff :D
o priekiniai jautėsi paklerę, tai tuos ir pakeičiau.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Hmm aš tik prikinius apžiurejau nenuiminedams traverso o tik atsukus prikinius varžtus, gal ir galiniai sveiki yra, o dėl OOOO logotipo, tai nebūtinai tas Boge bus be logotipo (+)
Va pvz galinio traverso Boge sailentai, paimti pas gerb. Bratka. nesunku atspėti kokį logo čia bandyta paslėpti :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
vat dėl to 'slėpimo' man iki šiol nedaeina - nafiga  :V 8:8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Spėju, pačio VAG iniciatyva, pirkėjai neturi žinoti kad pigiau gali gauti tą patį daiktą kitur, o toliau, kaip VAG darbuotojas, privalau patylėti :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kažkur buvai parodęs 'tiuninginį' stabilizatorių čia pats įsigyjai ar taip foto kažkieno rodei?
;) čia tas http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13646.msg409990.html#msg409990
bet va ką dar aptikau  :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kažkur buvai parodęs 'tiuninginį' stabilizatorių čia pats įsigyjai ar taip foto kažkieno rodei?
;) čia tas http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13646.msg409990.html#msg409990
bet va ką dar aptikau  :V

O čia piešinys tik šiaip parodytas? nes visiškai netok, tiek stabilas, tiek traukės, kažkada žiurinejau, nei Eibach nei kiti nieko pasiūlyti iš šios serijos negalėjo (-)
Jei jau bandyti daryti 'rimtai' tai tada va: :D :D Oo)
http://www.sjmautotechnik.com/travel_events/M99/MHV8E11.jpg
http://www.sjmautotechnik.com/travel_events/M99/MHV8E12.jpg
http://www.sjmautotechnik.com/travel_events/M99/MHV8E_9.jpg

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
va jergau, ar čia kartais tik ne V8 DTM važiuoklės fotkės  Oo)
O KW, tai jie manau bendrą paveiksliuką rodo- toliau jau reikia konkrečiai klausti. Jei coilus daro, tai labai galimas daiktas,
kad ir stabilizatorius su viskuo kas priklauso daro, žinoma, už atitinkamą kainą  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar kas yra bandes uzmauti ant musu R19/245/40 ratus, ar bent kazka panasaus... kaip su arkomis?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ar kas yra bandes uzmauti ant musu R19/245/40 ratus, ar bent kazka panasaus... kaip su arkomis?

Koks standartas eina pas jus?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
... bet taip ir nebuvo atsakyta į mano klausimą ....
gal gali apie išmatavimus tų R20 ratlankių ir padangų išsamiau ?? ir ar niekur neliečia ??

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
Persidaziau bamperius ir daba ziuriu as i sita foto ir galvoju, kad labai nenoreciau daryti cia skyles bezdalu uzpilimui :( P.S nuotraukoj automobilis nuleistas  :D buvo 72cm nuo grindu iki arkos, siandien pakeiciau spiruokles minkstesnes, tai 2 cm nukrito bet vistiek labai ishkelta shikna... nezinau ka daryti... gal pjauti spiruokles...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 16, 23:53:47 sukūrė Narkoze »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atsakysiu pats. Uzdetos R19 / 245 /40 plikos padangos su siais ratais. Nezinau kaip su R20 vazineja, gal tik tiesiai ir pagrinde ji stovi bet situacija pas mane tokia:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip kad manau jog grazu (y) (ne graziausia gal, bet grazu), taciau tie kurie vazineja su masina ir nori islaikyti komforta - tokie ratai ne (-). Max manau logiskai ne daugiau R18 (v)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Tai cia ismatavimai A8, o V8 dar zemesniu padangu reiktu  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Būtų padangos teisingos, tai sueitų kaip nieko tie r19

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai is vis liestu, arba tureciau deti is vis zemo profilio ir siuresnes kad susukus vaira neliestu, taciau butu ir slidinejimas su jomis ir duobiu kapojimas, o to nenoriu :/

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
mano manimu kad nieko gero ir isvaizda :V (-) 18 per akis v8 ;)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
penktadieni ar sestadieni atveza a8 suportus man :D reikia dometis kokia kaina stabdziu disku ir kaladeliu :D galvoju kur reikes det savo suportus 2 komplektus ir st diskus :V  :-] :-]
ir kaip juda tavo projektas su priekiniai stabziai ??

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
viska dabar po truputi ruosiu, sendiena issiardziau galinius suportus atsarginius, nusisveiciau, rytoj a8 suportai bus valomi dazomi, galvoju pavasari viska susikraut, dar truputi liko ufo disko reikia uzmust ji :D

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
pasmane irgi desineje pueje pradeda filiuoti kol neuzkaites dar nieko bet kai pasyla geraitai nafik,ateiti irgi galvoju kaska su diskai galvoti taivat ir idomu kaip tau sekasi, reiktu gyvai susitikti parodytum kas ir kaip ar ka perdarineti ar imi ir prisuki be jokiu problemu