hmm tikrai tangra parduoda po 361 su nuolaida galeciau gaut po 250-260 tik kodel man tas lemforderis nelimpa. netariu kazkokiu argumentu, tiesiog nelimpa kazkaip ir vsio
Na tada įvardink kokios firmos tavo manymu yra geros, mano argumentas, kad jis eina kaip originalas daugelyje pakabos vietų, butent traukes, antgaliai, šarnyrai, gal tik skirtumas kur prieš 15 metų gamintas, kur dabar, kai prieš du metus keičiau vairo traukių antgalius, tai gamyklines VAG/Lemfoerder beveik nesurudyjusios buvo o tanagriniai po metų naudojimo atrodė, tarsi juros dugne gulejo, nors iki šiol nekliba ir tt.
kaip jau rasiau - neturiu jokiu argumentu pries lemforderi, tik man asmeniskai jis kazkuo nelimpa ir pats nezinau kuo. o del to, kad tu juos stataisi, tai tiesiog maniau, kad i sita opia vieta parsisiusi kazka is zagranicos, kuo lietuvoj neprekiauna
Tai kad nesuprantu ką aš ten dar galėčiau susukti, kai nieks nieko tokio iš 'tuning turbo super performance' serijos negamina, taip gal ir bučiau kažką sumastęs, žiuresim, kaip laikys, jei ne, belieka VAG. Taip suprantu, man irgi buna tiesiog pavadinimas nepatinka ir viskas