Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 302506 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
......Ir kuom aš žiurėjau, kad nepamačiau jog traversai vienodi 8:8 :D skiriasi tik ar su ar be mineto reguliatoriaus laikikliu, dabar kai permečiau akimis, traversas lieka senas, rekia tik stabilizo visų laikiklių traukučių, varžtų :s
dar kartą: apie kokį laikiklį kalbėjai ?? gal šitam stabdžių reguliatoriui, nr. 6 kodas 443614151J, tik kad pas mane originaliai tokio nėra  :V :V ?!?

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 04, 22:44:16 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
taip apie šitą laikiklį, ceškese jo irgi nera, nusprende, kad nereikalingas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
aš kalbu apie patį reguliatorių - pas mane jo nėra, ir laikiklio jam originalioje mano V8 traversoje nebuvo (tai matosi
paskutinio mano posto fotkėje, apatinė detalė  ;) ) o dabar turiu įdėtą traversą nuo ceškės S4, ir jame yra laikiklis
tam reguliatoriui..... žodžiu aš nesuprantu nafiga jis reikalingas ar nereikalingas, nes pas vienus modelius yra, pas kitus nėra  ?!?.
Bet kaip ten bebūtų, stabilizatorius vietoje, viskas vietoje, nors kainavo man tai laiko neplanuoto kaip niekad iki šiol, kas liečia mašiną  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 04, 22:46:45 sukūrė Gedis »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš apie tą patį ir kalbu, tie abu reguliatoriai, tai ju buvo, tai nebuvo, nežinau pagal ką spręsdavo statyti ar ne.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
......Ir kuom aš žiurėjau, kad nepamačiau jog traversai vienodi 8:8 :D skiriasi tik ar su ar be mineto reguliatoriaus laikikliu, dabar kai permečiau akimis, traversas lieka senas, rekia tik stabilizo visų laikiklių traukučių, varžtų :s
dar kartą: apie kokį laikiklį kalbėjai ?? gal šitam stabdžių reguliatoriui (kodas 443614151J):
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35765.0.html
bet kad pas mane originaliai tokio nėra  :V :V ?!?
Pažiurėjau dar kartą, matau visi laikikliukai įskaitant apsaugos yra, apart galinio reduktoriaus kronšteino - ką su juo darei? aplamai kos šio balkio kodas?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 14, 10:39:32 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tarp šių balkių buvo trys skirtumai: ant to iš S4 C4 buvo laikiklis stabžių reguliatoriui (kuris man nereikalingas),
'ausys' stabilizatoriaus tvirtinimui (dėl ko ir reikalingas šitas balkis) ir nebuvo laikiklio rankinio trosui, kuris buvo nupjautas
nuo V8 balkio ir privirintas prie S4 C4. Kas liečia galinio reduktoriaus kronšteiną - net nežinau ką atsakyt, nes visa kita
buvo viens prie vieno ......

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tiagi matosi foto kyšant ausis beveik vidury balkio su divem skylėm varžtams, prie jos sukasi toks kronšteinas, kurio kitas galas dviem varžtais prie reduktoriaus sukasi, gal ir trosą kažkaip laiko, neisižiurėjau.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai apie jį ir šneku, kad buvo pervirintas  ;) o kaip tai atrodo labai gerai matosi čia:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13309.240.html  240 posto fotkė

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
A nu jo, rankinio troso laikikliu jo nelabai ir pavadinsi, greičiau'rankinio troso laikiklio laikiklis'.....

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Va kaip atrodo pertemptas granatos varžtas. Trūko ir gražiai išsisuko.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o tu jomajo (z)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
su kuo cia suko kad taip pertempe, kad net susiaurejo ties persukimo vieta? netikejau kad taip su tokiu varztu imanoma, cia gi ne plastelinas.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Yra atvejų, atejo kartą kokių 65 metų žmogus su panašiu varžtu, persistengęs, džiaugėsi, kad dar jėgų rankose liko :D jei dar tokie varžtai po 10 metų pabūna nejudinami, tada neužmovus dvimetrinio vamzdžio ir nepasikabinęs neatsuksi :D

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Del to varztuko, tai jis ne antra karta buvo uzsukinejamas. Matyt ir pavargo.  ;) O uzsukineta pusmetriniu varatoku + vamzdukas. Nu, bendrai apie 70 cm. Jis taip idomiai uzsiverzinejo - atrode kad tuoj tuoj uzsiverz...  ir tik "paukst" :D :D :D
Manau inzinieriai gerai paskaiciave buvo kas su juo turi atsitikti  ?!? Greiciausiai, jei dar viena eksperimenta padarius, - rezultatas butu 1 / 1,01 .

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
numeriukų paaiškinimai jei dar būtų, o jei tie paaiškinimai dar su VAG'o kodu, tai tada iš vis  (y) būtų

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Nuotrauku talpinimo svetaines prastai kazkaip veikia. Cia yra visi paveiksliukai su numeriu reiksmemis. Vaziuokle ten nuo audi 100 quattro, taciau daug panasumu.

http://66.163.168.225/babelfish/translate_url_content?.intl=us&lp=de_en&trurl=http%3a%2f%2faudi100.selbst-doku.de%2fMain%2fUebersichtAllerFahrwerkskomponenten

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kad paveiksliukai ne visai veškiniai tai aš matau, bet norėjau pasakyt, kad pvz su kodais labai gražiai
būtų - įvedi įkatalogą ir matai, tinka ar ne veškei, tik toks privalumas  ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Reikia tuom uzsiimti atsidarius etka :) Gal padarysiu veliau taip :) Nes ten irgi ne taip paprasta, yra visokie turbo, neturbo, avant ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 17, 12:52:58 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Matau mano veskes gumas aptarinejat  :D ( (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v)) galiu pasakyti tik tiek - is sveiku gumu i sitokias jos pavirsta per ~ 5 min drifto ant sauso asfalto.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Matau mano veskes gumas aptarinejat  :D ( (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v)) galiu pasakyti tik tiek - is sveiku gumu i sitokias jos pavirsta per ~ 5 min drifto ant sauso asfalto.
Kai pagalvoji, jeigu tektų jusų eksploatuotas mašinas pirkti (z) :-] :-] :-]

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
Kad visi dar taip priziuretu, tai butu gerai. :) As tai pvz net nevazineju, o tik taisau, taisau ir taisau :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
butu litu taip kaip ju nera, tai viena karta sutvarkytum ir vazinetum ramus... :D
bet kita vertus neįdomu kai prie masinos nera ka veikt :D

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
As tai isvis pradedu galvoti kad man neidomu vazineti :-] man idomu tik remontuoti ir grazinti :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
As kai pirkau apgadinta ir su mintimi, kad pats tvarkysiu ir nepraleisiu isigyti jos(nes veliau kazin ar dar butu pakliuve nusipirkt), tai ir dabar kam nors sugedus netingiu pasikrapstyt, bet kartais uzknisa p*stis ir p*stis prie mansinos, kai yra galimybe viduje :-] Smulkus darbai su mazai krapstalynes man visada idomus bet tik prie v8 ;)